ΤΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος
Σύλλογος Περίθαλψης Αδέσποτων Σκύλων Βύρωνα (ΣΠΑΣ ΒΥΡΩΝΑ-6934390331, Αρ. Πρωτοδικείου 6851/2007)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να βρουν όλα τους το ιδανικότερο σπίτι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατιουλινι
Νεοφερμένο μέλος
ΤΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εγώ θα'λεγα ότι καλύτερο είναι για τα μικράκια να βρουν ένα σπίτι παρά να μείνουν εκτεθειμένα έξω.. Δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα με τη μαμά,δε θα της αρέσει στην αρχή αλλά μετά θα το ξεπεράσει..Δε δοκιμάζεις να κάνεις μια κουβέντα με τη γειτόνισσα μήπως μπορέσετε να μοιραστείτε τα έξοδα (υποθέτω ότι είναι αδέσποτη η γάτα) και να τη στειρώσετε;Μιας και όπως λες τις ψιλο-συμπαθεί..μπορεί να βρείτε λύση..Πολλοί δε συνειδητοποιούν το κακό που κάνουν όταν "πετάνε" τα νεογέννητα,ίσως με μια κουβέντα να καταλάβει..εχουμε και εμεις τετοια γατοπροβληματα λοιπον η γειτονισσα μου ενα στενο πιο κατω απο εμενα ενω δειχνει να συμπαθει τις γατες οταν γεννανε προσπαθει να τις σκοτωσει να τωρα η γατουλα που ταιζω στην γειτονια γεννησε και αναγκαστηκα να την παρω για λιγο καιρο στο σπιτι μου με τα τρια της γατακια οταν ειναι σε ηλικια 1,5 μηνων τοτε ισως χαριστουν αλλα βλεπω οτι αυτη η γατουλα θεωρει πως ο μονος λογος να ζει ειναι αυτα την πρωτη φορα που γεννησε της τα πεταξε τωρα να τα χαρισω η να τα αφησω με την μητερα τους κατω; φοβαμαι μην παθει κατι η γατουλα ειναι πολυ δεμενη με τα γατακια της επισης πρεπει καποια στιγμη να στειρωθει το κεφαλι μου ποναει
δε θα πω ότι είναι πανέμορφα...γιατί θα είναι λίγο!!απίστευτο χρώμα έχει η γούνα τους.Και πως βγήκαν όλα ίδια;Καλή τους τύχη!Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση της αγγελίας και για τις ευχές σας. Ελπίζω να βρεθούν άνθρωποι να υιοθετήσουν τα γατάκια και να τα φροντίσουν όπως τους αξίζει. Προσπαθώ όσο μπορώ.
Και συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum