kymagelis
Νεοφερμένο μέλος
Η kymagelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
22-12-11
18:38
Παρατησαν σε εναν συλλεκτη ζώων αυτα τα δυο μωρακια γατακια που εφτασαν παγωμενα στον κτηνιατρο. Το ιδιο βραδυ ηταν ζωντανότατα με ζεστη και ετρωγαν μια χαρα αλλα πρεπει οπωσδηποτε να φυγουν απο εκει.
Ποιος τυχερός θα τα φιλοξενησει/υιοθετήσει;
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ) & sms,ΟΧΙ από FORTHNET, δεν πιανει.
Ποιος τυχερός θα τα φιλοξενησει/υιοθετήσει;
ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445 (2-4μμ) & sms,ΟΧΙ από FORTHNET, δεν πιανει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
22-12-11
20:01
Καλέ αυτά είναι πολύ μωρά...

αχουτα!!!!!!

αχουτα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatotinaki
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 51 μηνύματα.
22-12-11
20:10
Κρίμα που είμαι στην Πάτρα! 

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
22-12-11
20:14
Αν σου πω ότι είδα πριν την αγγελία σου και το συνδύασα με σένα αυτό το θέμα!!Και μετά είδα τις περιοχές και απογοητεύτηκα!!
όλο και κάποιο άλλο θα τύχει,εκτος αν η γατοόμαδα έχει τρόπο να στα στείλει!

όλο και κάποιο άλλο θα τύχει,εκτος αν η γατοόμαδα έχει τρόπο να στα στείλει!

kymagelis
Νεοφερμένο μέλος
Η kymagelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
30-12-11
14:04
Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα μωράκια, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλ. της Γατοομάδας, 6979780445, 2-4μμ, όπου κι αν είστε, ώστε να φροντίσουμε να βρούμε τρόπο για τη μεταφορά τους.
Τρελόγατονι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χουπακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 166 μηνύματα.
02-01-12
15:28
Αχου αυτά είναι πολύ μωράκια!! 

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
02-01-12
19:27
νινάκια μου είναι τοσοδούλικα!!!
καλή τύχη τσυχές μου!
καλή τύχη τσυχές μου!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum