sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Ιδού τα γλυκουλάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πολύ όμορφα και τα 2!

Εύχομαι να βρουν το συντομότερο δυνατόν ένα πολύ φιλικό και ζεστό σπιτικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εγω με τη σειρα μου να ευχηθω να εχουν τα γατακια πολυ καλή τυχη και να ειναι πολυ ευτυχισμενα!!! ειναι παρα πολυ ομορφα!!!!!

sadyist
Νεοφερμένο μέλος

sadyist
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σε όλες τις γατομαμάδες και τους γατομπαμπάδες. Να ενημερώσω ότι η Μπέλλα υιοθετήθηκε από την φιλενάδα του αδερφού μου. Σε λίγες ημέρες θα είναι στο καινούριο της σπίτι στην Καλαμάτα παρακαλώ. Η κοπέλα που θα το πάρει έχει άλλες δύο γατούλες και έχει φοβερή αγάπη για τα τετράποδα παιδάκια μας. Πριν λίγες μέρες όμως ο Μόρτης μου βγήκε για λίγο από το σπίτι και η κατάληξη ήταν να μην έρθει όλο το βράδυ. Φυσικά ανησύχησα πάρα πολύ και δυστυχώς οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Το πρωί της επομένης, άνοιξα την πόρτα για να δω αν είχε γυρίσει και το βρήκα κουρνιασμένο έξω από το χαλάκι και ακίνητο. Στο ποδαράκι του είχε μια μεγάλη πληγή και σε κάθε βηματάκι του κούτσαινε. Όταν πήγα να του καθαρίσω την πληγή μόνο που δε με έφαγε. Αποτέλεσμα? Βουρ στον κτηνίατρο και η διάγνωση ήταν κάταγμα λεκάνης πιθανότατα από αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Βγάλαμε ακτίνες και φάνηκε ξεκάθαρα. Το εντεράκι του ήταν γεμάτο κακά γιατί μετα το χτύπημα δεν μπορούσε να ενεργηθεί καθόλου λόγω των πόνων. Σήμερα και μετά από πέντε μέρες τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Οι κινήσεις του είναι πιο άνετες, δεν φοβαται να περπατήσει αλλά το πρόβλημα με τα κακάκια ψιλοπαραμένει. Σφίγγεται το καημένο και κάνει λίγα κουρκουμπινάκια μαύρα. Ο γιατρός με καθησύχασε και μου είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό λόγω του χτυπήματος, και να μην ανησυχώ. Θα ζοριστεί λίγο στην αρχή αλλά θα το ξεπεράσει. Του έδωσε και φαρμακάκι για να το βοηθήσει λίγο και η κατάσταση είναι κάπως καλύτερη. Έχει και πολύ όρεξη για φαγητό και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Έτσι μου είπε ο γιατρός τουλάχιστον. Τώρα τον έχω αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και φυσικά μόλις επανέλθει η λεκάνη του θα πάμε για στείρωση και θα είναι διαθέσιμος για μία αγκαλίτσα. Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψυχη μου, δωσε του ενα φιλακι απο εμενα και περαστικα σας

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Κρίμα, μωρέ το καημένο.
Εύχομαι να γίνει σύντομα καλά ο μικρός!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum