Χαρίζονται λευκά αγγελάκια!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

menia

Δραστήριο μέλος

Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
Η άσπρη αδεσποτούλα της γειτονιάς μάς έφερε τα γατάκια της! Τα 2 είναι εντελώς άσπρα, το ένα έχει μια βούλα γκρι στο κεφαλάκι του (ίσως να είναι και βρωμίτσα και τελικά να είναι και αυτό ολόλευκο) και το 4ο είναι ασπρο-γκρι. Τα μικρά είναι πανέμορφα, όμως για την ώρα το σπιτάκι τους είναι έξω από ένα μαγαζί της γειτονιάς μέσα σε κούτες που έχουν βάλει οι μαγαζάτορες και κινδυνεύουν άμεσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα... Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι περίπου 4-5 εβδομάδων, θηλάζουν μεν τη μητέρα τους, αλλά έχουν ξεκινήσει και τρώνε κονσέρβα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να δούμε το φύλο τους...Είναι πολύ παιχνιδιάρικα και όποιος θελήσει να υιοθετήσει κάποιο από αυτά θα έχει δώρο από εμένα τα του κτηνιάτρου...
Περιοχή Γουδί. Τηλ. 6974310028.
Φωτογραφία0008.jpg

Φωτογραφία0009.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Φωτογραφία0008.jpg
    Φωτογραφία0008.jpg
    530,2 KB · Εμφανίσεις: 102
  • Φωτογραφία0009.jpg
    Φωτογραφία0009.jpg
    700,1 KB · Εμφανίσεις: 88
  • Φωτογραφία0008.jpg
    Φωτογραφία0008.jpg
    530,2 KB · Εμφανίσεις: 102
  • Φωτογραφία0009.jpg
    Φωτογραφία0009.jpg
    700,1 KB · Εμφανίσεις: 88
καλησπερα σου:)
ειναι πραγματικα πολυ ομορφα τα ψιψινια...καλη τυχη τους ευχομαι!
για να μην βρεθουν ομως και αλλα στη θεση τους,μηπως να ενημερωνατε καποιους φιλοζωους της γειτονιας και να βαζατε κατι τις ολοι μαζι και να στειρωνατε τη γατουλα???
θα ηταν πολυ καλο για την ιδια αλλα και τα μωρα που δεν θα ερθουν στο μελλον
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι πανεμορφα!!! ελπιζω να βρουν γρηγορα ενα ζεστο σπιτακι! ελπιζω να βρει και η μαμα τους ενα σπιτακι!

Αααχχχ κι' άλλα ασπράκια χαρίζονται :D Είναι πανέμορφα όλα! Αλλά και η μανούλα κουκλάρα είναι! Πιστεύω θα υιοθετηθούν γρήγορα, γιατί ποιός θα αφήσει τέτοια κελεπουράκια χωρίς σπιτάκι; :)

Για τη μαμά-γάτα έχω ήδη συνεννοηθεί με τον κτηνίατρό μου να στειρωθεί, όταν πάψουν να θηλάζουν τα μικρά. Ο ίδιος μου είπε ότι ενδιαφέρθηκε να τη στειρώσει άλλη μια κυρία της περιοχής, οπότε και θα μοιράσουμε τα έξοδα.

Μπραβο σας για οτι κανετε!!! Μακαρι να βρεθει σπιτακι για ολα τα γατουνακια!!!!!

μπραβο σας που βοηθατε τα γατακια!

Τι γίνεται βρε παιδιά με τα άσπρα γατάκια, πολύ πράμα! Κάποτε νόμιζα ότι είναι σπάνιο να δεις άσπρο γατί ( που να μην είναι ράτσας). Σαν τον Αξελ και την Ηβη μου (αδεσποτάκια και αυτά). Καλά που έχουν και το γκριζάκι να "σπάει" λίγο η ασπρίλα βρε παιδι!

Για τη μαμά-γάτα έχω ήδη συνεννοηθεί με τον κτηνίατρό μου να στειρωθεί, όταν πάψουν να θηλάζουν τα μικρά. Ο ίδιος μου είπε ότι ενδιαφέρθηκε να τη στειρώσει άλλη μια κυρία της περιοχής, οπότε και θα μοιράσουμε τα έξοδα.

μπραβο σας..αυτο ειναι οτι καλυτερο:)

Εχουν μείνει 2 ασπράκια πλέον! Το άσπρο-γκρι δόθηκε σε μια γειτόνισσά μου και το τέταρτο άσπρο χάθηκε... Να το πήρε κάποιος, να έγινε κάτι άσχημο, δεν ξέρω και δεν θέλω να το σκέφτομαι...
Οπότε παιδιά έχουμε 2 ασπράκια για υιοθεσία! Προλάβετε!

Μπραβο για το ασπρο-γκρι που βρηκε σπιτι και πολυ κριμα για αυτο που χαθηκε...
Καλη τυχη στα υπολοιπα γατουνακια!!!!!!

Ενδυαφερομαι για ενα γατουλακι απ' αυτα τα κουκλακια αγορακι γιατι εχω δυο κοριτσακια, θελουμε και ενα αγορι στο σπιτι, αν εχει και γαλαζια ματακια θα ηταν τελειος. Ευχαριστω RIANNA.

:santa::alljumpy:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μακαρι να βρουν και αυτα τα 2 γατακια! Κριμα για αυτο που χαθηκε... Μακαρι να ειναι καλα.:)

Ενδυαφερομαι για ενα γατουλακι απ' αυτα τα κουκλακια αγορακι γιατι εχω δυο κοριτσακια, θελουμε και ενα αγορι στο σπιτι, αν εχει και γαλαζια ματακια θα ηταν τελειος. Ευχαριστω RIANNA.

:santa::alljumpy:
RIANNA σόρυ για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν επαρχία για δουλειές αυτές τις μέρες και μόλις επιστρέψαμε. Αύριο θα πάω να τα δω και να δω ποια έχουν μείνει. Θα σε ενημερώσω άμεσα!

Περιμενουμε νεα απο τα γατακια!

χάθηκε?
το ψάξατε καθόλου?:(

Μακαρι αυτο το γατακι να το πηραν για κατοικιδιο και να μην ειχει παθει κανενα κακο.

Λοιπόν, πήγα και τα είδα και είναι 3 ασπράκια! Μάλλον το ένα θα ήταν κρυμμένο και δεν το είδαμε όταν πήγαμε με την κοπέλα για το άσπρο-γκρι. Το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να δω το φύλο τους (είναι λίγο ζιζάνια τα άτιμα...)

Χαρηκα πολυ που βρεθηκε το γατακι!!!:clapup:

Αχ τι καλα που βρεθηκε!!! Τα ζουζουνακια ...:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back