fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειχαν ανοιξει τα ματακια τους κ ηταν βρωμιλακια

τα μαζεψαμε μαζι με την μαμα τους κ τα βαλαμε σ'ενα ωραιο καλαθακι που εχουμε κ τωρα τα μεγαλωνουμε με αγαπη κ φροντιδα!
θελουμε να βρουνε κ αυτα ενα ζεστο σπιτακι οπως αναλογει σε καθε ζωακι που ειναι στο δρομο.
στα μεσα του Μαη θα μπορουν να δοθουν μονο για μεσα σε σπιτι κ με την προυποθεση οτι θα στειρωθουν στην καταλληλη ηλικια!
απο τα 4 μονο ενα ειναι θυληκουλι,το τιγρακι!
περιοχη νεας σμυρνης
fnouki90@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνημμένα
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμενα το κοριτσακι και ελπιζω να μην εχω αλλα μωρα στο μελλον να δωσω ειναι πολυ χαρουμενο και ο μπαμπας του μολις τωρα μου ειπε οτι ετοιμαζονται για υπνο στο κρεβατι του!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
κανει απο τωρα ναζακια?

μπραβο πολυ καλααααααα...
να μαθαινουμε νεα του κιολας,οταν ανοιξει θεματακι

κ γω ευχομαι να βρουν ολα τα γατακια ενα καλο σπιτακι

κ οχι αλλα μωρακια στο δρομοοοοοο...
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ηρθε ο καλος του μπαμπας κ το πηρε το πρωι

απ'οτι εμαθα ειναι πολυ καλα αν κ ειναι πολυ νωρις ακομα

ευχομαι κ τα αλλα να πανε σ'ενα καλο σπιτακι οπως η μικρη μας τιγρουλα

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαιρομαι που βρηκε σπιτακι, αντε σιγα-σιγα ολα θα παρουν το δρομο τους, ειμαι σιγουρη οτι θα τον ξετρελλανει τον μπαμπα της οπως και η δικια μου, η οποια ζει με 3 αντρες και τους κανει οτι θελει, παιζουν συνεχεια μαζι της, εξοικοιωθηκε και με τον χωρο της και παει και τους σηκωνει απο τα δωματια τους, αλλα εχει αδυναμια στον μπαμπα της και σκαρφαλωνει απο ταποδια του στον λαιμο του οπου του δινει φιλακια και καθεται εκει!!!! ασε μικρη τσουλιτσα....!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

μια χαρα ειναι...
τυχερη ηταν.
την πηγαν στο γιατρο τελικα???
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

αχ χαιρομαι τοσο πολυ...κ η μικρη που εδωσα εγω πηγε σε πολυ καλα χερια

ειναι ομοια η περιπτωση

ευχομαι κ τα υπολοιπα να πανε σ'ενα καλο σπιτακι σαν κ αυτα

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

αααχ..κ γω αυτο ευχομαι!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool