Χαρίζονται μπλε γατάκια 3 μηνών!!!

• Thread starter Thread starter yel
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

yel

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 64 μηνύματα.
Μοιαζουν με ρωσικες γατες,δεν ειναι όμως ρατσας..ειναι αδεσποτακια,πανεμορφα και υπεροχα που τους αξιζει ενα σπιτακι.ειναι ενα θηλυκο και ενα αρσενικο!ειναι 3 μηνων περιπου , ηρθαν και μας βρηκαν πριν 1 μηνα με τα αλλα 3 αδελφακια τους (συνολο 5 μωρακια-ξεχωρισα αυτα λογω του εξαιρετικου χρωματος τους). στην αρχη ηταν φοβισμενα και επιφυλακτικα, αλλα τωρα εχουν εξοικειωθει μαζι μας, τους αρεσουν τα χαδακια, ειναι πολυ ησυχα και ΠΟΤΕ δεν βγαζουν νυχια!

Αριθμός Πρωτοδικείου 4354/2010.Αδεσποτολογιο.
τρόποι επικοινωνιας κινητο: 6974072530.:D
e-mail: r-elen@hotmail.com

θηλυκο γατακι!
P1020582.jpg

P1020589.jpg

αρσενικο!
P1020572.jpg

P1020602.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: χαριζονται μπλε γατάκια 3 μηνών!!!

Μπλεδάκια μου πανέμορφα... Έτσι θα ήταν κι ο Ορφίκος μου μικρός... Καλότυχα να είστε, σε μια ζεστή, γεμάτη αγάπη αγκαλιά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

'Οντως πανέμορφα και τόσο ξεχωριστά!:inlove: Καλή τύχη καρδούλες μου!:)

πανέμορφα είναι! καλή τύχη εύχομαι!

Καλησπέρα. ^__^
Ενδιαφέρομαι! Έστειλα και στο email.

έχω απαντήσει με mail :)

πω πω κατι ομορφιες!

μακαρι να βρουν γρηγορα 2 καλα σπιτακια!

αααα

εγώ θα τα πάρω

έχω κήπο και μια υπέροχη γάτα να τα προσέχει σαν δικά της

τελικά ειναι και τα 2 αρσενικα!
20140701_155035.jpg

20140701_155529.jpg

20140701_172335.jpg

Εξωτικά κουκλάκια! Καλότυχα να είναι και γρήγορα σε ένα καλό σπίτι! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back