Χαρίζονται μωρά γατάκια!

• Thread starter Thread starter Amarilys
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Amarilys

Νεοφερμένο μέλος

Η Amarilys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
Χαρίζονται 4 γατάκια, 3 αρσενικά και 1 θηλυκό: ο Jason, o Alex, o Mac και η Molly,είναι ενός μηνών, έχουν αρχίσει ήδη να τρώνε μόνα τους ξηρή τροφή και να χρησιμοποιούν την άμμο τους. Είναι όλα πανέμορφα, υγιέστατα και πολύ παιχνιδιάρικα. Ενδιαφερόμαστε για ανθρώπους μέσα ή κοντά στην Αθήνα, που θα τους προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό ή μια όμορφη αυλή!
(αριθ.29924/21-01-14 Φιλοζωικός σύλλογος Π. Φαλήρου)
Για επικοινωνία, κυρία Δεκαβάλλα, τηλ: 215-5150404 κιν: 6988617823 Σας ευχαριστώ πολύ :)

ΥΓ: Επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες, το γκρίζο είναι ο Jason, τα δυο ασπρόμαυρα είναι ο Alex και ο Mac και το τελευταίο είναι η Molly. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN5978.jpg
    DSCN5978.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 414
  • DSCN5980.jpg
    DSCN5980.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 108
  • DSCN6027.jpg
    DSCN6027.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 53
  • ALEX.jpg
    ALEX.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 144
  • DSCN5957.jpg
    DSCN5957.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 42
  • DSCN6046.jpg
    DSCN6046.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCN5965.jpg
    DSCN5965.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 34
  • DSCN5995.jpg
    DSCN5995.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 37
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα είναι απίστευτα γλυκές χνουδομπαλίτσες, κουκλάκια ζωγραφιστά να τα πιείς στο ποτήρι :inlove::inlove::inlove::inlove:
Την καλύτερη τύχη να έχουν, στα καλύτερα σπιτάκια! :)
1744735jfun0yzam8.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ' ευχαριστώ πολύ Alcyone :) O Alex βρήκε ήδη τη καινούρια του οικογένεια και πήγε ήδη να παίξει με το νέο του φίλο, ένα δεκάχρονο αγοράκι! :D Απομένουν μόνο τρία πια: ο Jason, o Mac και η Molly. Α και κάτι που δεν είχα γράψει παραπάνω: έχει γίνει ήδη αποπαρασίτωση εσωτερική και εξωτερική (αν και εξωτερικά ήταν ήδη καθαρά τα γατουλίνια και δεν είχαν ούτε ένα ψίλο), και μετά την υιοθεσία για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί μου, καθώς έχω φίλο κτηνίατρο που με διευκολύνει σε τέτοιες περιπτώσεις! :) Ευχαριστώ πολύ

Μπράβο το Αλεξάκι! :clapup:
Καλή ζωή να έχει και... με το καλό να ακολουθήσουν και τα άλλα τσιτσίνια :)
2532354c6x5lg2mj1.gif

Υπέροχα μωράκια....να έχουν καλή τύχη!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ! ^_^ Εκτώς απο όμορφα όμως, είναι και αξιολάτρευτα τα μικρούλια και δεν ξέρω πως θα τα αποχωριστώ. Χτες που αποχωρίστικα τον Alex ήμουν πολύ στεναχωρημένη και στεναχωριόμουν ακόμη περισσότερο όταν η μανούλα το έψαχνε απο εδω κι απο εκεί...:( Αλλά τι να γίνει, εδω κινδυνέυουν να τα πατήσει κανένα αμάξι αν κάτσουν περισσότερο, οπότε καλύτερα να δοθούν κάπου όπου θα τα αγαπάνε όσο τα αγαπάμε εμείς εδω! Σύντομα θα ανεβάσω και καινούριες φωτογραφίες! :D

Μπράβο στο Αλεξίνι! Άντε σειρά να παίρνουν και τα υπόλοιπα τα αδερφάκια. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολος ο αποχωρισμός αλλά σε ένα σπίτι θα έχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

O Jason, o Mac και η Molly, ψάχνουν ακόμη για ένα σπιτάκι! Τώρα έχουν αρχίσει να γίνονται πιο παιχνιδιάρικα απο ποτέ, χοροπηδάνε απο εδω κι απο εκει και άρχισαν ήδη να γουργουρίζουν όταν τα χαϊδεύουμε. :) Αξιαγάπητα και πανέμορφα, πρέπει να βρουν οποσδήποτε γρήγορα σπιτι γιατι η περιέργειά τους όλο και μεγαλώνει και πλησιάζουν προς τον δρόμο όλο και περισσότερο. :( Σύντομα θα αναρτηθούν και καινούριες φωτογραφίες (λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να βγάλω ακόμα). :)

O τιγρούλης Jason υιοθετήθηκε σήμερα και πήγε στο καινούριο του σπιτάκι! :) Απομένουν ο γλυκούλης Mac και η πρασινομάτα Molly. ;)

Μπράβο και στον Jason!:clapup:Σύντομα Max & Molly, επίσης, στα σπιτάκια τους :)

Απο το στόμα σου και στου θεού το αυτί alcyone μου... σήμερα πλησιάζανε 2-3 αρσενικοί γάτοι και τα γυροφερνανε... γι αυτο και τα είχα φυλακισμένα όλη μέρα στο κουτάκι τους. Σήμερα κλείσανε 37 ημερών... Υπάρχει περίπτωση να τα πνίξουν τώρα που έχουν μεγαλώσει λίγο? :worry:

Δεν ξέρω αν για να τα πνίξουν, αλλά καλύτερα συνέχισε να τα προστατεύεις, μέχρι να βρουν το δρόμο τους για τις νέες τους οικογένειες κι αυτά :)

Ναι αλλά γκρινιάζουν τα κακόμοιρα όταν τα έχω συνέχεια φυλακισμένα και νιαουρίζουν συνέχεια, γιατι τώρα αυτά θέλουν να παίζουν και στο κουτί δεν έχουν αρκετό χώρο...:( Μήπως γνωρίζει κανείς άλλος αν υπάρχει κίνδυνος για τα γατάκια απο τους αρσενικούς γάτους σε αυτή την ηλικία?:worry:

Λογικά εκτός από τον κίνδυνο για να τα πνίξουν που πιστεύω ότι υπάρχει, υπάρχει και ο κίνδυνος να κολλήσουν αρρώστιες, γι'αυτό ίσως να τους βρίσκατε ένα μεγαλύτερο κουτί ή κάποιο άλλο μέρος πιο ασφαλές;

Πριν απο λίγο μόλις έφυγε και η Molly με τη καινούρια της γατομαμά. :) Και συζητιέται και κάτι για τον Mac, οπότε τώρα που έμεινε μόνος του στο κουτί θα είναι καλύτερα...θα έχει άπλαιτο χώρο να παίζει εκεί μέχρι να πάει κι αυτός στο σπιτάκι του ^_^ Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις συμβουλές σας και για τα καλά σας λόγια για τα γατουλίνια μου... ήδη μου λείπουνε πολύ, αλλά χαίρομαι που βρήκαν το καθένα το σπιτάκι του και ανθρώπους καλούς που τα αγαπάνε όσο εμείς! :D

Έλα να βλέπουμε και τον Mac λίαν προσεχώς να παίζει εξω απο κουτάκι, σε δικό του χώρο και σε νέο σπιτάκι
523651hrk7q2lyrl.gif

Έκλεισε και ο Mac, σε λίγες μερούλες θα πάει κι αυτός σπίτι του. :) Εύχομαι σε όλα τα γατάκια που ψάχνουν σπιτικό, να βρουν όλα την οικογένειά τους και να μην βρίσκεται κανένα σε κίνδυνο! <3

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back