konstans
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς έπεσαν πάνω σε ανθρώπους που τα νοιάστηκαν, τα φρόντισαν και τώρα πια είναι έτοιμα να πάνε σε δικό τους σπίτι.
Είναι 2 μηνών περίπου, και δίδονται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.
Θα ήταν ιδανικό να υιοθετηθούν μαζί μιας και έχουν γίνει αυτοκόλλητοι αλλά αν υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση για τον ένα από τους δύο δεν θα αρνηθούμε.
Τηλ επικοινωνίας 6947 430922 ή 210 9962621.
Αν προτιμάτε ενημέρωση μέσω μειλ v_xenou@yahoo.gr & konstansale@yahoo.gr
O Mπαλού:
Και ο Μπαγκίρα:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Που θα πάνε μετά ? Άγνωστο. .Ελπίζουμε να βρεθεί και για αυτά μια θέση φιλοξενίας μέχρι ότου πάνε σε δικό τους σπιτάκι αν και γνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι.
Έχουν αποπαρασιτωθεί, είναι μαθημένα στην άμμο τους και θα δοθούν αφού κάνουν και το πρώτο τους εμβόλιο.
Είναι τόσο χαδιάρικα γατάκια και αυτό που ήταν εξαιρετικά συγκινητικό είναι όταν πήγαμε με την Κωνσταντίνα να τα βγάλουμε φωτογραφίες, κρατούσαμε τον Μπαγκίρα στα χέρια μας και ο μικρός Μπαλλού έκλαιγε μέσα στο κλουβί του γιατί νόμισε ότι πήραμε το φιλαράκι του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Είναι κουκλιά!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ γατοθεέ γιατί να μην μπορώ να τα υιοθετήσω? Αχ είναι κουκλια κ τα δύο.
Θα κάνω προσπάθεια κ εγώ να τα προωθήσω.Καλή τύχη γατουλίνια

Voula
Διάσημο μέλος

Χθες το πόσο έπαιζαν μέσα στο κλουβί τους δεν φαντάζεστε. Ο Μπαγκίρα έκανε το ποντίκι και σκαρφάλωνε σε όλο το κλουβί, ο δε Μπαλού (αχ πορτοκαλί έρωτας
) έβαζε το ποδαράκι του στο διπλανό κλουβί και πείραζε την γάτα που ήταν μέσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κουκλιά, είναι πειραχτήρια, είναι απλώς ΥΠΕΡΟΧΑ
Χθες το πόσο έπαιζαν μέσα στο κλουβί τους δεν φαντάζεστε. Ο Μπαγκίρα έκανε το ποντίκι και σκαρφάλωνε σε όλο το κλουβί, ο δε Μπαλού (αχ πορτοκαλί έρωτας) έβαζε το ποδαράκι του στο διπλανό κλουβί και πείραζε την γάτα που ήταν μέσα.

konstans
Περιβόητο μέλος
.Άντε καλέ υποψήφιοι γονείς,τρέξτε!
Voula
Διάσημο μέλος
Είναι 2 ψυχούλες που δεν έχουν νιώσει ακόμη την 'ελευθερία του χώρου΄ καθώς αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας παραμονής τους στο ιατρείο.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει κανείς;
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως αν κάποιος μπορεί να τα φιλοξενήσει έστω κ για ένα μήνα το πει, και επειδή εγώ πολύ θα ήθελα όπως έχω πει αλλά δεν μπορώ
όποιος αναλάβει να τα φιλοξενήσει αναλαμβάνω εγώ όλα τους τα έξοδα, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, φαγητό, άμμο, κτηνιατρικά, ότι προκύψει
μέχρι να υιοθετηθούν.Ας το έχουν αυτο υπόψιν τους τα κορίτσια έτσι ώστε να το πουν σε όποιον νομίζουν για φιλοξενία

Στεναχωριέμαι τόσο πολύ να τα σκέφτομαι στο κτηνιατρείο.
δεν φεύγουν κ τα πεθερικά μου για διακοπές γμτ... θα ήταν η εκδίκηση της "καλής νύφης" στην πεθερά μου που "λατρεύει"

τις γάτεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Μεχρι ποτε μπορουν να μεινουν στο κτηνιατρειο??![]()
Mέχρι τέλος της εβδομάδας άντε και το ΣΚ. Την άλλη Δευτέρα πρέπει να έχω βρει λύση
konstans
Περιβόητο μέλος
Το απογευματάκι θα σας βάλω νέες φωτό να δείτε
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε
![]()
![]()
![]()
αγαπες μου ομορφες!!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool