Χαρίζονται ο Μπαγκίρα και ο Μπαλλού, γατάκια 60 ημερών

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Η μοίρα ή οι συμπτώσεις τα έφεραν έτσι ώστε να μοιράζονται το ίδιο κλουβί κτηνιατρείου εδώ και 20 μέρες. Βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία μεν, αλλά στην ίδια άθλια κατάσταση δε, εξαθλιωμένα, πεινασμένα και ετοιμοθάνατα.
Ευτυχώς έπεσαν πάνω σε ανθρώπους που τα νοιάστηκαν, τα φρόντισαν και τώρα πια είναι έτοιμα να πάνε σε δικό τους σπίτι.
Είναι 2 μηνών περίπου, και δίδονται αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με την προυπόθεση να στειρωθούν όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία.
Θα ήταν ιδανικό να υιοθετηθούν μαζί μιας και έχουν γίνει αυτοκόλλητοι αλλά αν υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση για τον ένα από τους δύο δεν θα αρνηθούμε.
Τηλ επικοινωνίας 6947 430922 ή 210 9962621.
Αν προτιμάτε ενημέρωση μέσω μειλ v_xenou@yahoo.gr & konstansale@yahoo.gr

O Mπαλού:
100_0787.jpg

Και ο Μπαγκίρα:
100_0768.jpg

100_0776.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ένα από τα 'ζευγάρια μωρών' που αυτή την στιγμή φιλοξενούνται στο κτηνιατρείο και θα παραμείνουν εκεί για πολύ λίγες μέρες ακόμα.
Που θα πάνε μετά ? Άγνωστο. .Ελπίζουμε να βρεθεί και για αυτά μια θέση φιλοξενίας μέχρι ότου πάνε σε δικό τους σπιτάκι αν και γνωρίζουμε το πόσο δύσκολο είναι.
Έχουν αποπαρασιτωθεί, είναι μαθημένα στην άμμο τους και θα δοθούν αφού κάνουν και το πρώτο τους εμβόλιο.
Είναι τόσο χαδιάρικα γατάκια και αυτό που ήταν εξαιρετικά συγκινητικό είναι όταν πήγαμε με την Κωνσταντίνα να τα βγάλουμε φωτογραφίες, κρατούσαμε τον Μπαγκίρα στα χέρια μας και ο μικρός Μπαλλού έκλαιγε μέσα στο κλουβί του γιατί νόμισε ότι πήραμε το φιλαράκι του:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να βρουν σπίτι γρήγορα και τα δυο τους!!!:P:P:D:D:DΕίναι κουκλιά!!!:P:P

αγαπες μου καλη τυχη να εχετε..ειστε πανεμορφα και σας αξιζουν τα καλυτερα:D

:clapup: αχ γατοθεέ γιατί να μην μπορώ να τα υιοθετήσω? Αχ είναι κουκλια κ τα δύο.

;)Θα κάνω προσπάθεια κ εγώ να τα προωθήσω.

Καλή τύχη γατουλίνια:clapup::clapup:

Είναι κουκλιά, είναι πειραχτήρια, είναι απλώς ΥΠΕΡΟΧΑ:)
Χθες το πόσο έπαιζαν μέσα στο κλουβί τους δεν φαντάζεστε. Ο Μπαγκίρα έκανε το ποντίκι και σκαρφάλωνε σε όλο το κλουβί, ο δε Μπαλού (αχ πορτοκαλί έρωτας:redface:) έβαζε το ποδαράκι του στο διπλανό κλουβί και πείραζε την γάτα που ήταν μέσα.

Είναι κουκλιά, είναι πειραχτήρια, είναι απλώς ΥΠΕΡΟΧΑ:)
Χθες το πόσο έπαιζαν μέσα στο κλουβί τους δεν φαντάζεστε. Ο Μπαγκίρα έκανε το ποντίκι και σκαρφάλωνε σε όλο το κλουβί, ο δε Μπαλού (αχ πορτοκαλί έρωτας:redface:) έβαζε το ποδαράκι του στο διπλανό κλουβί και πείραζε την γάτα που ήταν μέσα.

:clapup::clapup::inlove::inlove::kissing::kissing:

Τα γατάκια παραμένουν ακόμα στο κτηνιατρείο. Το πόσο παίζουν δεν λέγεται:clapup:.
Άντε καλέ υποψήφιοι γονείς,τρέξτε!

Nα συμπληρώσω ότι ο Μπαλού με μτον Μπαγκίρα μπορούν να παραμείνουν στο κτηνιατρείο για λίγες μέρες ακόμη, επομένως το θέμα φιλοξενίας ή υιοθεσίας τους πλέον επείγει.
Είναι 2 ψυχούλες που δεν έχουν νιώσει ακόμη την 'ελευθερία του χώρου΄ καθώς αύριο συμπληρώνεται ένας μήνας παραμονής τους στο ιατρείο.

Αντε ρε παιδια..ας κινητοποιηθουμε ολοι μας..:/::/::/:

Τουλάχιστον να βρεθεί κάποιος για φιλοξενία και ύστερα με λίγη προώθηση και υπομονή θα υιοθετηθούν!

Ο Μπαγκίρα και ο Μπαλλού ακόμα παραμένουν κλεισμένα στο κλουβάκι τους και ανυπομονούν να βρεθούν σε σπίτι, έτσι ώστε να έχουν άφθονο χώρο για παιχνίδι.:/:
Υπάρχει κανείς;

Αχ ακόμα τίποτα ε? ούτε για φιλοξενία? :(:(:(
Πάντως αν κάποιος μπορεί να τα φιλοξενήσει έστω κ για ένα μήνα το πει, και επειδή εγώ πολύ θα ήθελα όπως έχω πει αλλά δεν μπορώ:( όποιος αναλάβει να τα φιλοξενήσει αναλαμβάνω εγώ όλα τους τα έξοδα, ΟΛΑ ΟΜΩΣ, φαγητό, άμμο, κτηνιατρικά, ότι προκύψει ;) μέχρι να υιοθετηθούν.
Ας το έχουν αυτο υπόψιν τους τα κορίτσια έτσι ώστε να το πουν σε όποιον νομίζουν για φιλοξενία:D
Στεναχωριέμαι τόσο πολύ να τα σκέφτομαι στο κτηνιατρείο.

δεν φεύγουν κ τα πεθερικά μου για διακοπές γμτ... θα ήταν η εκδίκηση της "καλής νύφης" στην πεθερά μου που "λατρεύει":P:mad: τις γάτες

Εχουμε καποιο νεο?? :/::/:

Δυστυχώς όχι Σιμώνη και είμαι να σκάσω.

Μεχρι ποτε μπορουν να μεινουν στο κτηνιατρειο??:(:(

Μεχρι ποτε μπορουν να μεινουν στο κτηνιατρειο??:(:(

Mέχρι τέλος της εβδομάδας άντε και το ΣΚ. Την άλλη Δευτέρα πρέπει να έχω βρει λύση

Τα μωράκια έχουν μεγαλώσει και είναι δυο κουκλιά.
Το απογευματάκι θα σας βάλω νέες φωτό να δείτε;).

Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε:clapup:
100_0959.jpg

100_0960.jpg

100_0968.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back