Χαρίζονται τρία (ή ένα ή δύο) πανέμορφα, γλυκά και τυχερά γατάκια

• Thread starter Thread starter Elhior
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Elhior

Νεοφερμένο μέλος

Ο Elhior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Tρία μικρά αδερφάκια γατάκια βρέθηκαν μόνα και φοβισμένα στην Κυπριάδου (Άνω Πατήσια) από μία καλόκαρδη ηλικιωμένη κυρία, που φροντίζει τις γατούλες της περιοχής. Εκείνη τα μάζεψε και τα φρόντισε, αλλά λόγω ηλικίας και οικονομικής κατάστασης δεν μπορεί πια να τα κρατήσει σπίτι. Για το λόγο αυτό, όπως έχω κάνει και στο παρελθόν, έχω ξεκινήσει εκ μέρους της μία προσπάθεια να βρεθεί ένα φιλόξενο σπίτι και κάποιος που θα τα αγαπήσει, γιατί τους αξίζει μετά από όσα πέρασαν.
Δυστυχώς, για κάποιο λόγο το mycat.gr δεν μου επιτρέπει να αναρτήσω φωτογραφία, ίσως είναι χαλασμένη η αντίστοιχη υπηρεσία :(.
Τα δύο από τα τρία γατούλια είναι κοριτσάκια (συγκεκριμένα ένα τρίχρωμο με μαύρο - άσπρο - κανελί, και ένα άσπρο - κανελί) και το τρίτο (άσπρο - κανελί) είναι αγοράκι. Η κυρία που τα μάζεψε έχει φροντίσει να τους κάνει τα εμβόλια και την αντιπαρασίτωση που χρειάζονται στην ηλικία τους (περίπου 4 μηνών). Τρώνε πλέον ξηρά τροφή για μικρά γατάκια, και είναι πεντακάθαρα, υγιέστατα και πολύ (ΠΟΛΥ) παιχνιδιάρικα (όχι όμως ζημιάρικα :))
Εξυπακούεται ότι, παρότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να χωρίζονται τα αδερφάκια, λόγω συνθηκών μπορεί κάποιος να πάρει ένα από αυτά (αυτός θα χάσει όμως την απίστευτη παρέα και πλάκα που κάνουν μαζί :)).
Μανώλης
E-mail επικοινωνίας:
elhior@otenet.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν μπαίνεις με ίντερνετ εξπλόρερ 8, δεν ανεβάζει φωτό, γι'αυτό ανέβασέ τες στο photobucket και να τις κάνεις αντιγραφή!!Πρέπει να προωθηθούν με φωτογραφίες και σε άλλα σάιτς, όπως το αγγελιόπολις, η χρυσή ευκαιρία κλπΜε φωτογραφίες σε πετ σοπς κλπ
Καλή τύχη εύχομαι:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back