gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Κάποια τρώνε ήδη μόνα τους,
κάποια είναι σε ενδιάμεση κατάσταση και τα χτεσινά ταίζονται μόνο με μπιμπερό και βοηθάει λίγο και η μαμά γατούλα.
Ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Υπέροχα κατάμαυρα πανθηράκια, ένα ταρταρουγάκι- γκεμλινάκι (προσεχώς θα δείτε φωτό και θα καταλάβετε τι εννοώ), ένα τιγρέ, ασπρομαυράκια ονειρεμένα, και ασπρογκριζάκια λουκουμαδάκια. Εάν ψάχνετε γατάκι μπορείτε να τα επισκεφθείτε και ίσως κάποιο σας κάνει κλικ. Φιλοξενούνται όλα στον ίδιο χώρο και πραγματικά είναι κάπως ζόρικα τα πράγματα.
Θα δοθούν εντός Αττικής και με προϋπόθεση την στείρωση τους όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία γιατί πραγματικά το φαινόμενο γατάκια σε άδεια γλάστρα ή σε κάδο
καλά κρατεί και πρέπει να μετριαστεί (να πω να εξαλειφθεί…. πολύ μακρύς ο δρόμος). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937411596 και 6944835329.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλιστα 14 είναι αυτή τη στιγμή τα μωράκια που έχουμε. Πέντε μιας γάτας που γέννησε κάτω από το σπίτι μιας φίλης, Τέσσερα που βρήκε στα σκουπίδια και άλλα τέσσερα που βρήκα εγώ χτες παρατημένα μέσα σε μια άδεια γλάστρα.
5 + 4 + 4 = 13..

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειρήνη άσε έχουμε τρελαθεί!!!!
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Εντάξει ξέχασα το ένα μαύρο από αυτά βρέθηκαν στην γλάστρα, αυτό σε πείραξε στην όλη υπόθεση?
Ειρήνη άσε έχουμε τρελαθεί!!!!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! τουλάχιστον κάποια από αυτά τρώνε? Γιατι 14 μωρά χ τάισμα με μπιμπερό = ένα 8ωρο γεμάτο μη σου πω και με υπερωρίες!

Ανέβασε φωτό, λειτουργεί καλύτερα η αγγελία. και βάλε και στη χρυσή ευκαιρία.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Καλή τύχη να έχουν!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
...τουλάχιστον κάποια από αυτά τρώνε? Γιατι 14 μωρά χ τάισμα με μπιμπερό = ένα 8ωρο γεμάτο μη σου πω και με υπερωρίες!
Ανέβασε φωτό, λειτουργεί καλύτερα η αγγελία. και βάλε και στη χρυσή ευκαιρία.
Ναι Ειρήνη ευτυχώς τα περισσότερα σιγά σιγά έχουν αρχίσει να τρώνε και κονσερβούλα.
Ουσιαστικά μόνο τα "γλαστρογατάκια" αυτή τη στιγμή ταΐζονται αποκλειστικά με μπιμπερό και βοηθάει και η μαμά γάτα που έχουμε. Αλλά τι να κάνει και αυτή η κακομοίρα, την προσέχουμε, αν και τα δέχτηκε αμέσως η καλή μου. Δεν είναι δυνατόν να φορτωθεί τόσα πολλά μωράκια
. Όσο για φωτο θα το κάνω το συντομότερο. Έχω ήδη βγάλει τα περισσότερα, απλά πρέπει να βρώ λίγο χρόνο να τις περάσω στο pc και να τις μικρύνω.... δουλεύω κάτι 12ωρα αυτό το διάστημα... οπότε καταλαβαίνεις
τα άλλα 2 άτομα που τα έχουμε αναλάβει δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή έτσι μόνο εγώ μένω να το κάνω. 
Σίγουρα θα βάλουμε αγγελίες και αλλού.
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.

Δεν μπαίνω συχνά στο φορουμ τελευταία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να έχεις κάποια γατάκια που χαρίζονται

Εύχομαι να βρείς σύντομα καλά σπιτάκια.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι Κωνσταντίνα δεν τα έχω εγώ. Αν δεις μόλις έγραψα ότι δουλεύω 12ωρα τώρα και δεν γίνεται να τα φροντίσωΩχ βρε Νεκταρία, μην μου πεις ότι τα έχεις σπίτι σου όλα αυτά.
Καλή τύχη να έχουν!
. Μαζί με 2 άλλα κορίτσια τα έχουμε αναλάβει, (ουσιαστικά είναι στο σπίτι μιας κοπέλας και βοηθάμε όλες όπως μπορούμε) βρήκαμε όλες από μερικά
αλλά και πάλι είναι πολλά τα μωρά όπως και να το κάνεις. 
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι τα καλύτερα για όλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
κουραγιο σε ολες σας και καλη τυχη στα μωρακια..να πανε συντομα στο δικο τους σπιτακι
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Καλό κουράγιο και καλή δύναμη και μακάρι να βρούν όλα ένα σπιτάκι.

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
fenaki12
Δραστήριο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβόμουνα για περισσότερα, όπως και να το κάνεις ένας άνθρωπος (γιατί κακά τα ψέματα σε αυτόν που τα έχει και τα ταϊζει πέφτει το βασικό βάρος) να ταϊζει και τα 14... πάλι καλά.Δυστυχώς Ειρήνη κανένα δεν έχει δοθεί ακόμα, ούτε καν τηλέφωνο μπορώ να σου πω.
Με τα δικά σου τι γίνεται?
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool