Χαρίζονται 2 αδερφάκια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

blue cat

Νεοφερμένο μέλος

Η blue cat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.

Χαρίζονται 2 γατάκια, 3,5 μηνών. Είναι ένα αρσενικό μαύρο και ένα θηλυκόδίχρωμο. Τα βρήκα όταν ήταν νεογέννητα, τα υπόλοιπα αδερφάκια τους βρήκανσπιτάκι. Είναι μαθημένα σε άμμο και αποπαρασιτωμένα. Τοθηλυκό, δυστυχώς, είναι μονόφθαλμο, λόγω ενός προβλήματος που έπαθε μικρότερο. Βρίσκονται στην Αθήνα.
Τηλ.: 6973677212.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαλε φωτογραφιες τους αν μπορεις βοηθανε πολυ!! Ευχομαι οτι καλυτερο στα γατουνια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε! Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να βάλω φωτογραφίες, αλλά μου βγάζει ένα λάθος και δεν μπορώ να τις ανεβάσω. Αν κάποιος ξέρει, θα τον παρακαλούσα να με βοηθήσει.

Καλησπερα.Μετα την αλλαγη του σερβερ που εγινε προσφατα,υπαρχει καποιο προβλημα με το ανεβασμα φωτο,απο το my cat.Ομως μπορεις να ανεβασεις φωτο απο εξωσερικο site ,πχ photobucket.θα τις ανεβασεις πρωτα εκει..και μετα θα πατησεις direct link,και θα τις βαλεις στο ποστ σου,απο το εικονιδιο της φωτογραφιας που υπαρχει επανω ακριβως απο την απαντηση,διπλα απο την υδρογειο.:)

Σε ευχαριστώ Πουπουλίνα για την απάντηση. Εδώ έχω βάλει μερικές φωτογραφίες:
https://s1104.photobucket.com/albums/h322/blue_cat2/gatakia/

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back