Χαρίζονται 3 γατάκια 2 μηνών περίπου

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Χαρίζονται 3 αρσενικά γατάκια, το ένα το γκρι είναι ημίαιμο και τα άλλα δύο είναι από άλλη μανούλα.Γεννήσανε ταυτόχρονα 2 γάτες της γειτονιάς και προσπαθώ να τα δώσω σύντομα γιατί κάποιος τα εξαφανίζει όπως σας έχω πει και άλλες φορές που έχω βάλει αγγελία για γατάκια και όπως δηλαδή έχει γίνει της μόδας και όλοι το έχετε ακούσει για τέτοιες απάνθρωπες πράξεις που δεν ξέρω πως αλλιώς να τις χαρακτηρίσω πια. Προσωρινά τα φιλοξενεί κάποια κυρία αλλά για όχι πολύ καιρό γιατί έχει και δική της γάτα και σκυλιά. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται σας παρακαλώ πολύ να μου στείλει email στο akrivime@yahoo.gr και εγώ θα απαντήσω αμέσως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

επισυνάπτω και φώτο, ορισμένες είναι λίγο θολές δεν ξέρω κάτι είχε πάθει η φωτογραφική μου μηχανή:/:. Το γκρι είναι πολύ παχουλό και πολύ μακρύτριχο έχει πάρει από μάνα του όπως βλέπετε που είναι ημίαιμη περσίας έχει απίστευτο τρίχωμα.Δυστυχώς τα γατάκια χάνουν από φώτο γιατί δεν έχει καλή ανάλυση η μηχανή από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    106 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 2.JPG
    2.JPG
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 3.JPG
    3.JPG
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 4.JPG
    4.JPG
    110,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 5.JPG
    5.JPG
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 6.JPG
    6.JPG
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 7.JPG
    7.JPG
    175,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Εδώ σε αυτήν την φώτο προδίδονται τα πατσόκιλα του γκρι γατούλη:clapup:

Συνημμένα

• 8.JPG
    8.JPG
    164,3 KB · Εμφανίσεις: 41
  • 9.JPG
    9.JPG
    191,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Στο θέμα ζητούνται γατάκια είδα ότι πολλοί θέλουν γατάκια ράτσας, παρόλα αυτά παδιά ήθελα να πω ότι άμεση ανάγκη έχουν και τα γατάκια που δεν είναι ράτσας αλλά φάτσας κυριολεκτικά. :D Γι αυτό όσοι θέλετε γατάκια σκεφτείτε πόση ανάγκη σας έχουν και τα κοινά γατάκια που πραγματικά όσες φορές έχω προσπαθήσει να χαρίσω κανένας δεν τα παίρνει,εκτός και αν είναι λίγο μακρύτριχα που να θυμίζουν ράτσας. :/:Πραγματικά όλα τα γατάκια έχουν να προσφέρουν πολλά στο άτομο που τα φροντίζει για αυτό πάρτε ενα γατάκι φάτσας και δεν θα το μετανοιώσετε και πραγματικά είναι αυτά που κινδυνεύουν άμεσα από αυτούς που δεν τα θέλουν στην γειτονιά τους:mad:

Γεια σου!! Τα γατάκια σου είναι πολύ γλυκά!! Καλή τύχη...!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!:P

Χαρίζονται πολύ παιχνιδιάρικα και αγαπησιάρικα γατάκια:clapup:Δοκιμάστε και δεν θα χάσετε!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back