ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Την υιοθέτησε η Selina και τωρα έχει πάρει ήδη το δρόμο για Θεσσαλονίκη..Μας έμειναν 2 μωρά έτοιμα να πάνε στο σπιτάκι τους..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Μπραβο,μακαρι να παρουν το δρομο τους και τα υπολοιπα!
Ευχαριστούμε, το ευχόμαστε

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Και έχω την εντύπωση οτι τα ματάκια του θα είναι μπλε.. Τουλάχιστον ακόμα δεν έχουν πάρει διαφορετικό χρώμα όπως στα άλλα δυο..Και το κρεμ ειναι ονειρεμενο,σαν μεταξενιο φαινεται!

moukelis
Επιφανές μέλος
selina
Νεοφερμένο μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Θα σε πάρω να τα πούμε και τηλεφωνικώς!
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Τα μικρά περιμένουν, υπομονετικά για τα καινούργια τους σπιτάκια..
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

μπράβο ειρήνη για ότι κάνεις, κορίτσι μου να αναφέρεις καλέ πια είσαι...Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΜΠΕ
ναι ναι, το υπέροχο μαλλιαρό μου πλάσμα μου το έδωσε η Ειρήνη. Γι'αυτό την αγαπάω πολύ κ όταν πέρνω χαμπάρι αγγελίες της συγκινούμε που θυμάμαι το μικρό μου όταν το πήρα.
Καλή τύχη με τα μικρά σου

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα δόθηκε ο μικρούλης της παρέας σε ένα ζςυγάρι στο Ελληνικό!!

Έμεινε η μικρούλα μας μόνο με το πρόβλημα στο ποδαράκι, εύχομαι και ελπίζω και γι αυτή!

moukelis
Επιφανές μέλος

ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Τη βγάλαμε όμως ονοματάκι!
Την φωνάζουμε Μαρία (εκ της γνωστής παροιμίας!)

Οπότε η Μαρία ακόμα περιμένει!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Εκτός θέματος:Δεν ξέρω ρε γαμλωτο με κυνηγάνε τα αδέσποτα γατάκια, χθες ήμουν στο Ηράκλειο, βλέπω ένα γατάκι να του την ΄έχουν πέσει 2 γάτοι και να το δαγκώνουν!! Ευτυχώς με τα χίλια ζόρια καταφέραμε το πιάσαμε (ήταν αρσενικό γκρι τιγράκι) με ρυνοτραχίτιδα ματια σχεδόν κλειστά (κομπλέ δλδ)

Ευτυχώς βγήκε μια κοπέλα απο το δίπλα σπίτι με γατοφόρο και το πήρε να το κάνει καλά! Αλλιώς την κατάληξη την ήξερα-Θα εμπλουτιζόταν πάλι η αγγελία

moukelis
Επιφανές μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος

Θα το κάνω τώρα κιόλας! απλά φωτό θα ανεβάσω το απόγευμα απο το σπίτι, Κλειδώνω αυτήν, ανοίγω άλλη για τη μικρούλα μόνη της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool