Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lefteris DoC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
20-05-10
17:23
Στις 21 Απριλιου μια αδεσποτη γατουλα που την ταϊζω γεννησε 4 γατακια στη βεραντα μου. Το αποτελεσμα ηταν να βρεθω με 4 ασπρουλιαρικα μωρακια. Τωρα ειναι 4+ εβδομαδων και θα δοθουν μολις απογαλακτιστουν πληρως. Εχουν αρχισει ηδη τις περιπλανησεις και βγαινουν απ το σπιτακι τους, πραγμα που με φοβιζει γιατι ο μαυρος αρσενικος γατουλης μου δεν τα συμπαθει. Ευχομαι να βρεθει καποιος να τα υιοθετησει γιατι δε μπορω να τα βγαλω περα, τυγχανω και φοιτητης και τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν. Θα προσπαθησω να επισυναψω και μερικες φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται το τηλεφωνο μου ειναι το 6945013997 . Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 466 μηνύματα.
20-05-10
17:33
Απάντηση: Χαριζονται 4 πανεμορφα ασπρουλιαρικα γατακια !!!
πολυ ομορφα γατακια, ελπιζω να βρεθει καποιος να τα υοθετησει
πολυ ομορφα γατακια, ελπιζω να βρεθει καποιος να τα υοθετησει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
20-05-10
17:39
Πολύ όμορφα μωρά!!

Καλότυχα να είναι!!!

Καλότυχα να είναι!!!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Η Ελένη Άνση αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 7.556 μηνύματα.
24-05-10
22:16
Προώθησέ τα και αλλού με φωτογραφίες τους!!!Είναι τόσο όμορφα, που θα βρουν σπιτάκια!!
Εύχομαι καλή τύχη!

Εύχομαι καλή τύχη!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum