Χαρίζονται 4 πανέμορφα ασπρουλιάρικα γατάκια !!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Lefteris DoC

Νεοφερμένο μέλος

Ο Lefteris DoC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Στις 21 Απριλιου μια αδεσποτη γατουλα που την ταϊζω γεννησε 4 γατακια στη βεραντα μου. Το αποτελεσμα ηταν να βρεθω με 4 ασπρουλιαρικα μωρακια. Τωρα ειναι 4+ εβδομαδων και θα δοθουν μολις απογαλακτιστουν πληρως. Εχουν αρχισει ηδη τις περιπλανησεις και βγαινουν απ το σπιτακι τους, πραγμα που με φοβιζει γιατι ο μαυρος αρσενικος γατουλης μου δεν τα συμπαθει. Ευχομαι να βρεθει καποιος να τα υιοθετησει γιατι δε μπορω να τα βγαλω περα, τυγχανω και φοιτητης και τα οικονομικα μου δε μου το επιτρεπουν. Θα προσπαθησω να επισυναψω και μερικες φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται το τηλεφωνο μου ειναι το 6945013997 . Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01025.jpg
    DSC01025.jpg
    362,1 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC01023.jpg
    DSC01023.jpg
    453,3 KB · Εμφανίσεις: 66
  • DSC00975.jpg
    DSC00975.jpg
    368,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00977.jpg
    DSC00977.jpg
    255,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Απάντηση: Χαριζονται 4 πανεμορφα ασπρουλιαρικα γατακια !!!

πολυ ομορφα γατακια, ελπιζω να βρεθει καποιος να τα υοθετησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφα μωρά!!:):):)Καλότυχα να είναι!!!:D:D:D

Προώθησέ τα και αλλού με φωτογραφίες τους!!!Είναι τόσο όμορφα, που θα βρουν σπιτάκια!!:D:DΕύχομαι καλή τύχη!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back