Χαρίζονται 4 πανέμορφα και υγιή γατάκια!

lili.

Δραστήριο μέλος

Η ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 669 μηνύματα.
Καλησπερα παιδια! Τα γατακια της Φελισιας πρεπει να χαριστουν σε υπευθυνους γατογονεις. Εχω "γεμισει" αυτη την στιγμη. Ειναι επειγουσα αναγκη να δοθουν. Ειναι κριμα και αδικο να μην λαμβανουν την αγαπη που τους αξιζει διοτι αυτην την στιγμη εχω 13 γατουλες εντος σπιτιου. Πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν μπορω να δωσω ιδιο μεριδιο αγαπης σε ολα. Ειναι πανεμορφα, αποπαρασιτωμενα, απολυτως υγιη και εχουν μαθει να πηγαινουν στην αμμοδοχο απο 18 ημερων (τωρα ειναι 3 μηνων) :) Ειναι 2 κοριτσακια και 2 αγορακια και δινονται μαζι ή χωριστα με συμβολαιο υιοθεσιας και με την προυποθεση στειρωσης στην καταλληλη ηλικια!

αριθμος καταστατικου : 24880 της 9/1/2004 Φιλοζ. Φαλήρου Αττικής

https://www.mypetz.gr/attachments/ΓΑΤΑΚΙ-ΦΕΛΙΣΙΑΣ-jpg.181309/

https://www.mypetz.gr/attachments/ΓΑΤΑΚΙΑ-ΦΕΛΙΣΙΑΣ-jpg.181310/

https://www.mypetz.gr/attachments/ΜΑΜΑΚΑ-ΚΑΙ-ΜΣΡΑΚΙ-jpg.181311/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ΓΑΤΑΚΙ ΦΕΛΙΣΙΑΣ.jpg
    ΓΑΤΑΚΙ ΦΕΛΙΣΙΑΣ.jpg
    131,4 KB · Εμφανίσεις: 132
  • ΓΑΤΑΚΙΑ ΦΕΛΙΣΙΑΣ!.jpg
    ΓΑΤΑΚΙΑ ΦΕΛΙΣΙΑΣ!.jpg
    99,9 KB · Εμφανίσεις: 109
  • ΜΑΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΣΡΑΚΙ.jpg
    ΜΑΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΣΡΑΚΙ.jpg
    55,1 KB · Εμφανίσεις: 102
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ευχομαι να βρουν γρηγορα τα καλυτερα σπιτακια που υπαρχουν. Αυτα τα κουτσουνια στην δευτερη φωτο τα εχω δει και στο facebbok και τα προωθω εδω και μερες, δεν ειχα ιδεα πως ειναι τα μωρακια της Φελισια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καλύτερη τύχη να έχουν τα φελιτσιομωράκια! :)

Πανεμορφα μικρακια θα γινει κ φουντωτο το πρωτο φαινεται κ τα τιγρακια μπουκιτσες...

Εύχομαι όλα να έχουν την καλύτερη τύχη! :D

Είναι πανέμορφα! Εύχομαι καλή τύχη στα μικρούλια! :)

παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ! Ειναι οντως πανεμορφα αλλα κανεις δεν τα εχει ζητησει. :( ... Βασω μου σε ευχαριστω πολυ που προωθεις στο φεισμπουκ, το βλεπω και το εκτιμω. Τα αγαπαω πολυ και οσο περναει ο καιρος δενομαι ακομα πιο πολυ μαζι τους. Ειναι λογικο. Την Φελισια την στειρωσα και της εκανα και εξετασεις για λευχαιμια και για aids. Ειναι ολα οκ Δοξα τον Θεο!! Τωρα το μονο που μενει ειναι να δοθουν τα μικρα σε καλες οικογενειες. Ας ευχηθουμε λοιπον για το καλυτερο! Σας ευχαριστω και παλι παιδια :)

Καλησπερα παιδια πρεπει να δοθουν πλεον τα μικρακια μου και η μαμακα! Ειναι 3 αδερφακια (1 κοριτσακι, 2 αγορακια) και η μαμακα τους η Φελισια, δυστυχως δεν μπορω να την κρατησω διοτι δεν τα παει καλα με τα αλλα μου γατακια! Να πω οτι η Φελισια στειρωθηκε και ειναι αρνητικη για aids και λευχαιμια! Τα μικρακια ειναι απιστευτα κοινωνικα και πολυ πολυ ομορφα ειδικα απο κοντα! :)

μικρη.jpg

μικρος.jpg

φελισια.jpg

Συνημμένα

• μικρος.jpg
    μικρος.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 67
  • μικρη.jpg
    μικρη.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • φελισια.jpg
    φελισια.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • μικρη.jpg
    μικρη.jpg
    67,2 KB · Εμφανίσεις: 49
  • μικρος.jpg
    μικρος.jpg
    78,7 KB · Εμφανίσεις: 67
  • φελισια.jpg
    φελισια.jpg
    96,5 KB · Εμφανίσεις: 55
Καλότυχα να ναι! Με λίγη υπομονή ακόμα είμαι σίγουρη ότι θα βρεθούν καλά σπίτια γι' αυτά τα μικρά :)

σε ευχαριστουμε πολυ Ριανα μου! :) Ευχομαι να βρεθουν σωστοι γονεις για τα μικρα μου συντομα!! :)

Θα βρουν σπιτάκια. Βλέπω την αγγελία και στο FB και την προωθώ κι εκεί. Απλά είναι λίγο δύσκολο το καλοκαίρι που ο κόσμος λείπει διακοπές. Τώρα που αρχίζουν να επιστρέφουν, θα τα δουν και θα τα ερωτευτούν! :)

Μακαρι Λια μου! Ευχομαι να βρουν καποια στιγμη ενα σπιτακι που να τους αξιζει διοτι ειναι υπεροχες ψυχουλες! Σε ευχαριστω και για την προωθηση :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back