Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάποιος τα πέταξε τυλιγμένα μέσα σε σακούλα στις 19/3/2011 σε ηλικία περίπου 7 ημερών.
Στοιχεία επικοινωνίας:
katerinakalaitzi@gmail.com
6973.00.39.73
210.81.71.531 (ώρες γραφείου)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Ρε τον παλιο@αλάκα!
maria_lulu
Επιφανές μέλος

lili.
Δραστήριο μέλος
τι αθλια ατομα υπαρχουν και πετανε μωρουλια στα σκουπιδια! που ο ανθρωπισμος μας? τι να πω!
riu&melo
Νεοφερμένο μέλος
Ilias83
Νεοφερμένο μέλος
Πήγες σε γιατρό και σου είπε πως είναι 7 ημερών;
Εμένα ο Ζαχαρίας ήταν κάπως έτσι ή και λίγο μικρότερος (χώραγε όλος στην παλάμη μου) και η γιατρός μου είπε πως ήταν 1,5 μήνα.
Ελπίζω να επιβιώσουν και να βρεθούν γονείς.
Καλύτερα πάντως να μείνουν για κάποιο καιρό μαζί για να κοινωνικοποιηθούν.
Καλή τύχη και μπράβο σου που τα φροντίζεις.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όταν τα βρήκε δεν είχανε ανοίξει τα μάτια. Είναι πολύ όμορφα για τόσο μωρά, θα γίνουνε κουκλιά!
Μέχρι στιγμής είναι μαχητές και τα πάνε περίφημα! Απλά είπαμε να αρχίσουμε από τώρα να ψάχνουμε για σπίτια, γιατί οι μέρες θα περάσουνε γρήγορα και πριν το καταλάβουμε θα είναι έτοιμα να δοθούν. Οπότε καλύτερα να είμαστε έτοιμοι. ;-)
kat-cats
Διάσημο μέλος
εγώ είμαι η σκυλοφίλη που τα βρήκα και η "Loukia" με βοήθησε με το να ανεβάσει τις φωτο!
είνια όλα τους πολύ όμορφα αν και μικρά ακόμα....ο κτηνίατρος μου είπε πως πρέπει να ήταν περίπου 10 ημερών όταν τα βρήκα. Σήμερα πρέπει να είναι περίπου 15 ημερών, πίνουν γαλατάκι κάθε 2 ώρες και έχουν δυναμώσει αισθητά.
Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά και θα βρουν οικογένειες. Ελπίζω και μέσα από εδώ να ενδιαφερθούν άνθρωποι γι'αυτά τα μικρά γατάκια. Εγώ θα τα φροντίσω, ακόμη είναι μικρά να δοθούν και αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να δοθούν σε 2 εβδομάδες γιατί είναι δύσκολο να έχω 5 γατάκια στο σπίτι! Ευχαριστώ όλους για όποια βοήθεια!
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μπράβο κοπέλα μου που τα έσωσες!
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα μια ζεστή αγκαλίτσα για όλα!
speri
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool