aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
26-11-08
21:04

Ειχα βαλει μια αγγελια για κουταβια στις αγγελιες για να βοηθαω μια κατασταση.Δυστυχως εμειναν 3 κουταβια και η κυρια που τα εχει ζητα, απελπισμενη, βοηθεια, ο δικος της απειλει
να τα πεταξει εξω αν δεν βρεθει σπιτι μεχρι τελος της εβδομαδας. Οταν πηγα μεχρι το σπιτι του ζευγαριου και τραβηξα φωτογραφιες, ρωτησα στον ιδιοκτητη της σκυλιτσα αν σκοπευε να την στειρωσει και μου απαντησε οτι ηθελε να κανει αλλη γεννα με πιτ(για να ειναι καθαροαιμο) και τοτε τα κραταγε ενα κοθταβι αρσενικο, ο τυπος> Εκτος οτι ο τυπος ειναι αθλ... και θελει σφαλ.... Κατι μπορουμε να κανουμε πριν γινει το κακο. Εχω 3 σκυλια, 6 ενηλικες γατες και τα μωρα βρεταννακια και δεν εχω την δυνατοτητα να παρω περισσοτερα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
26-11-08
21:43
Αυτά είναι.... οταν ΔΕΝ υπάρχει μυαλό...
Κουράγιο.. θα σου έλεγα να στείλεις την αγγελία και στην Κλειάννα (strays help).. έχει μεγάλο δίκτυο που τα προωθεί.
Κουράγιο.. θα σου έλεγα να στείλεις την αγγελία και στην Κλειάννα (strays help).. έχει μεγάλο δίκτυο που τα προωθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα.
27-11-08
14:31
Πως να στειλω ενα βρω την Κλειαννα στα μελη και να στειλω ενα πμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum