iro
Νεοφερμένο μέλος
Η iro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
17-11-12
12:20
Είναι περίπου 2 μήνων, ζητάει μόνο χάδια και παιχνίδια! Σας τον παραδίδουμε με τροφή και άμμο!!
Αριθμός πρωτοκόλλου (ΣΠΑΖ Βύρωνα) 6851/2007
Αριθμός πρωτοκόλλου (ΣΠΑΖ Βύρωνα) 6851/2007
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα.
30-11-12
19:13
Ψυχούλα μου γλυκιά! Σύντομα κάποιος να σε κρατάει αγκαλιά μακριά από κινδύνους. Ζεστά, με αγάπη 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlin
Δραστήριο μέλος
Η Βάσια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 765 μηνύματα.
30-11-12
19:29
ωχ τι αρρενωπο κουκλι καλε ειναι αυτο?!!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
30-11-12
19:55
Μαναρακι μου γλυκο, ευχομαι να κανεις γιορτες στο σπιτακι σου.

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
30-11-12
20:30
Καλή τύχη να έχει το πανέμορφο αυτό μικρό! 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum