STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
10-09-12
06:43
καλημερα
ειμαι απο θεσσαλονικη και με την αγορα μιας τροφης για την γατουλα μου μου εκαναν δωρο μια μικρη συσκευασια ''αμμου'' πελλετ.
εγω δεν θα την χρησιμοποιησω αν καποιος απο θεσσαλονικη ενδιαφερεται να την παρει ας μου στειλει μηνυμα.
εννοειτε την χαριζω δεν την πουλαω..
ειμαι απο θεσσαλονικη και με την αγορα μιας τροφης για την γατουλα μου μου εκαναν δωρο μια μικρη συσκευασια ''αμμου'' πελλετ.
εγω δεν θα την χρησιμοποιησω αν καποιος απο θεσσαλονικη ενδιαφερεται να την παρει ας μου στειλει μηνυμα.
εννοειτε την χαριζω δεν την πουλαω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
27-09-12
17:11
Απάντηση: Χαρίζω μικρή συσκευασία άμμου τύποτ pellet
γιατι δε την χρησιμοποιεις?
γιατι δε την χρησιμοποιεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
02-10-12
05:34
εχω βολευτει με αλλη αμμο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum