Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι περίπου 1.5 χρονών, ομορφούλης, φιλικότατος, χαρούμενος, αγαπησιάρης, παιχνιδιάρης και χαδιάρης, ένα από τα καλύτερα γατιά που υπάρχουν σύμφωνα και με τον κτηνίατρο. Είναι αποπαρασιτωμένος και στειρωμένος, θα δοθεί κι εμβολιασμένος. Θα θέλαμε πολύ να του βρούμε ένα σπίτι για να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο μετά που θα γίνει καλά. Αν θέλετε να του δώσετε την ευκαιρία να μην ξαναβγεί έξω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο Τζο είναι ένα παραμυθένιο ζωντανό στολίδι, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο κι εύχομαι σύντομα να βρει τη θέση του σ'ένα σπιτάκι και σε μια ζεστή αγκαλιά όπου θα χουρχουρίζει ευτυχισμένος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα συνεχίσουμε όμως την αγγελία του μήπως και συγκινήσει κάποια καλή κι ευαίσθητη ψυχή ο αγαπούλης, κι ας μην είναι μικρό γατάκι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Nektaria Pel
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ο γλυκός μας ξαναγύρισε στο δρόμο...δεν μπορέσαμε να του βρούμε ούτε καν φιλοξενία τόσο σύντομα.
Θα συνεχίσουμε όμως την αγγελία του μήπως και συγκινήσει κάποια καλή κι ευαίσθητη ψυχή ο αγαπούλης, κι ας μην είναι μικρό γατάκι![]()
Αχ το καλό μου, πολύ λυπάμαι..
Τι κι αν δεν είναι μικρό γατάκι? Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν, τώρα μεγάλωσε. Κι όπως τα μωρά γατάκια γρήγορα μεγαλώνουν, έγινε κι αυτός ένας νεαρός πορτοκαλής τριχαριτωμένος πορτοκαλόγατος!
Άγιε μου Βασίλη κάνε την ευχή μου αληθινή:
Είναι η ευτυχία που προσμένει για να ξετυλίξει όλη την αγάπη και την τρυφερότητά του και είθε σύντομα να του δοθεί σα Χριστουγεννιάτικο δώρο για μια ζωή

Guest User 74802
Επισκέπτης
Αχ το καλό μου, πολύ λυπάμαι..![]()
Τι κι αν δεν είναι μικρό γατάκι? Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν, τώρα μεγάλωσε. Κι όπως τα μωρά γατάκια γρήγορα μεγαλώνουν, έγινε κι αυτός ένας νεαρός πορτοκαλής τριχαριτωμένος πορτοκαλόγατος!![]()
![]()
Άγιε μου Βασίλη κάνε την ευχή μου αληθινή:Μην αφήσεις αυτή την καθαρή ψυχούλα να λερώνει για πολύ τα τρυφερά του πατουσινο-μαξιλαράκια στους κρύους και βρώμικους δρόμους, αλλά να αλαφροπερπατήσουν σε σπιτίσια πατώματα και σε μαλακά χαλάκια.![]()
Είναι η ευτυχία που προσμένει για να ξετυλίξει όλη την αγάπη και την τρυφερότητά του και είθε σύντομα να του δοθεί σα Χριστουγεννιάτικο δώρο για μια ζωή![]()
![]()
Αχ μακάρι να πραγματοποιηθεί η ευχή μας!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
.Το καλό είναι ότι ο μικρός έχει μικροτσιπ τώρα, οπότε είναι έτοιμο για τον νέο του γονιό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πειράζει όμως.. Ο Τζο θα βρει άλλο, καλύτερο σπιτάκι και το σωστό γατογονιό που θα του δώσει όλη την αγάπη που του αξίζει.
Εύχομαι το συντομότερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool