Χαρούμενος τρισχαριτωμένος γατούλης ψάχνει σπίτι

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Ο Τζο είναι από τα πιο αγαπημένα αδεσποτάκια που φροντίζουμε. Αρρώστησε πρόσφατα και τον έχουμε στον κτηνίατρο για θεραπεία.
Είναι περίπου 1.5 χρονών, ομορφούλης, φιλικότατος, χαρούμενος, αγαπησιάρης, παιχνιδιάρης και χαδιάρης, ένα από τα καλύτερα γατιά που υπάρχουν σύμφωνα και με τον κτηνίατρο. Είναι αποπαρασιτωμένος και στειρωμένος, θα δοθεί κι εμβολιασμένος. Θα θέλαμε πολύ να του βρούμε ένα σπίτι για να μην ξαναγυρίσει στο δρόμο μετά που θα γίνει καλά. Αν θέλετε να του δώσετε την ευκαιρία να μην ξαναβγεί έξω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα 6942067197 ή ragia.lia@gmail.com
Nine Lives 2157/08

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Joe5_mycat.JPG
    Joe5_mycat.JPG
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 67
  • Joe1_mycat.JPG
    Joe1_mycat.JPG
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 60
  • Joe6_mycat.JPG
    Joe6_mycat.JPG
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 55
Τέτοιος χρυσαφένιος κούκλος και να ξαναγυρίσει στους δρόμους?
cupid.gif
Όχι καλέ!
smiley-happy118.gif

Ο Τζο είναι ένα παραμυθένιο ζωντανό στολίδι, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο κι εύχομαι σύντομα να βρει τη θέση του σ'ένα σπιτάκι και σε μια ζεστή αγκαλιά όπου θα χουρχουρίζει ευτυχισμένος :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι ο νέος χρόνος να βρει τον Τζό σε σπιτάκι και όχι στο δρόμο, να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με μια οικογένεια και τη ζεστασιά και ασφάλεια που του αξίζει (όπως σε όλα τα πλάσματα)!

Ο γλυκός μας ξαναγύρισε στο δρόμο...δεν μπορέσαμε να του βρούμε ούτε καν φιλοξενία τόσο σύντομα. :/:
Θα συνεχίσουμε όμως την αγγελία του μήπως και συγκινήσει κάποια καλή κι ευαίσθητη ψυχή ο αγαπούλης, κι ας μην είναι μικρό γατάκι :worry:

Οχι ρε γμτ/..και ειναι τοσο ομορφο και αγαπησιαρικο πλασμα...δεν μπορει,κατι θα βρεθει..ποσο κριμα να μενει εξω..:(

ειναι γλυκας!!!! ευχομαι να βρει συντομα ενα σπιτι και μια οικογενεια!

Ο γλυκός μας ξαναγύρισε στο δρόμο...δεν μπορέσαμε να του βρούμε ούτε καν φιλοξενία τόσο σύντομα. :/:
Θα συνεχίσουμε όμως την αγγελία του μήπως και συγκινήσει κάποια καλή κι ευαίσθητη ψυχή ο αγαπούλης, κι ας μην είναι μικρό γατάκι :worry:

Αχ το καλό μου, πολύ λυπάμαι..:/:
Τι κι αν δεν είναι μικρό γατάκι? Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν, τώρα μεγάλωσε. Κι όπως τα μωρά γατάκια γρήγορα μεγαλώνουν, έγινε κι αυτός ένας νεαρός πορτοκαλής τριχαριτωμένος πορτοκαλόγατος!:)

1418850673.jpg

Άγιε μου Βασίλη κάνε την ευχή μου αληθινή:
smiley-angelic001.gif
Μην αφήσεις αυτή την καθαρή ψυχούλα να λερώνει για πολύ τα τρυφερά του πατουσινο-μαξιλαράκια στους κρύους και βρώμικους δρόμους, αλλά να αλαφροπερπατήσουν σε σπιτίσια πατώματα και σε μαλακά χαλάκια.
Είναι η ευτυχία που προσμένει για να ξετυλίξει όλη την αγάπη και την τρυφερότητά του και είθε σύντομα να του δοθεί σα Χριστουγεννιάτικο δώρο για μια ζωή
439702yc1s6yyoii.gif
:)

Αχ το καλό μου, πολύ λυπάμαι..:/:
Τι κι αν δεν είναι μικρό γατάκι? Στο πρόσφατο παρελθόν ήταν, τώρα μεγάλωσε. Κι όπως τα μωρά γατάκια γρήγορα μεγαλώνουν, έγινε κι αυτός ένας νεαρός πορτοκαλής τριχαριτωμένος πορτοκαλόγατος!:)

1418850673.jpg

Άγιε μου Βασίλη κάνε την ευχή μου αληθινή:
smiley-angelic001.gif
Μην αφήσεις αυτή την καθαρή ψυχούλα να λερώνει για πολύ τα τρυφερά του πατουσινο-μαξιλαράκια στους κρύους και βρώμικους δρόμους, αλλά να αλαφροπερπατήσουν σε σπιτίσια πατώματα και σε μαλακά χαλάκια.
Είναι η ευτυχία που προσμένει για να ξετυλίξει όλη την αγάπη και την τρυφερότητά του και είθε σύντομα να του δοθεί σα Χριστουγεννιάτικο δώρο για μια ζωή
439702yc1s6yyoii.gif
:)

Αχ μακάρι να πραγματοποιηθεί η ευχή μας!

Νά'μαι πάλι κι εγώ! Ακμαίος και ζωηρός, αφράτος και γλυκός! Θα μ'αφήσετε πολύ να περιμένω για σπιτάκι; Μου άρεσε όταν ήμουν μέσα, πέρασα όλη την παγωνιά έξω και δεν είμαι εγώ για τέτοια...προτιμώ τη ζέστη και τα παιχνίδια μαζί σας. Δεν με πειράζει αν έχετε κι άλλα γατάκια, τα πάω πολύ καλά μαζί τους.

Συνημμένα

• Joe4_mycat.JPG
    Joe4_mycat.JPG
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 202
  • Joe8_mycat.JPG
    Joe8_mycat.JPG
    31,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Καρδούλα μου εσύ, κεχριμπαρένια!...
girl_in_love.gif
Με όλη τη δύναμη της ψυχής μου εύχομαι να βρεις γρήγορα την οικογένειά σου και μια ζωή ζεστασιάς , ώστε ποτέ πια να να μη λαχταρήσεις στους δρόμους.

Το αγοράκι-μάλαμα υιοθετήθηκε ένα μεσημέρι...για να τον πάρουμε πίσω το ίδιο βράδυ! Η κυρία που τον πήρε αγχώθηκε γιατί λέει πήγε και κρύφτηκε σε ένα μέρος που ανακάλυψε, κι εκείνη δεν ήξερε καν ότι υπήρχε στο δωμάτιο, και φοβήθηκε ότι θα παγιδευτεί εκεί και θα πεθάνει γιατί δεν νιαούριζε όσο και να του φώναζε. Εννοείται ότι όταν πήγα να τον πάρω δεν ήταν παγιδευμένος εκεί, απλά την είχε αράξει στον ύπνο. Κι επειδή μόλις με άκουσε νιαούρισε, η κυρία θεώρησε ότι προτιμάει εμένα και εκείνη δεν την θέλει!!! Κι αυτή η τύπισσα είχε κι άλλο γάτο πιο πριν...τι άλλο θ'ακούσω. Οπότε το αγοράκι μας ξαναγύρισε στο δρόμο :down: :'(.
Το καλό είναι ότι ο μικρός έχει μικροτσιπ τώρα, οπότε είναι έτοιμο για τον νέο του γονιό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μόνο το γεγονός οτι η δικαιολογία που έψαχνε η εν λόγω κυρία για να πει οτι άλλαξε γνώμη είναι, ας μου επιτραπεί, γελοία, δείχνει οτι δεν ήταν κατάλληλη να συμβιώσει με γατί.
Δεν πειράζει όμως.. Ο Τζο θα βρει άλλο, καλύτερο σπιτάκι και το σωστό γατογονιό που θα του δώσει όλη την αγάπη που του αξίζει.
Εύχομαι το συντομότερο
smiley-signs003.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ τον όμορφο....τι κρίμα που δεν πήγε καλά η υιοθεσία!!! εύχομαι να πάνε όλα καλύτερα....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back