10-12-06
22:57
Θα ήθελα να μου διευκρινίσουν οι ειδικοί του site τι γίνετε με τις ιώσεις , από θέμα προστασίας για τα κατοικίδιά μας.Μπορούν να κολλήσουν π.χ.γρίππη?Από όσο ξέρω είναι λίγο απίθανο να κολλήσουμε εμείς κάτι από την γάτα μας , αλλά εκείνη από τι κινδυνεύει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
24-12-06
14:45
Βασικα υπαρχει η γριπη της γατας, που δεν ''περναει'' σε ανθρωπο. Ειχε αρρωστησει ο Μισκα μου και ηταν και ο λογος που βρηκα το my cat. Τρεχει η μυτουλα τους, δεν εχουν ορεξη για τπτ, φτερνιζονται και τρεμουν. Μαλλον θα εχουν και πυρετο... Αλλα περναει γρηγορα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
24-12-06
16:09
Ναι έτσι είναι lactoula,είναι πολύ άτιμη αρρώστεια.Αλλά από εμάς από τι κινδυνεύουν?Μπορούν να κολλήσουν γρίπη ή κάποια ίωση?
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
25-12-06
13:59
Νομιζω πως εμεις μπορουμε να τους κολλησουμε ναι, δυστυχως!
Γριπη, και αλλα (δεν ξερω ποια)
Γριπη, και αλλα (δεν ξερω ποια)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum