Χειμωνιάτικες ασθένειες...

sofiagal

Δραστήριο μέλος

Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα.
Θα ήθελα να μου διευκρινίσουν οι ειδικοί του site τι γίνετε με τις ιώσεις , από θέμα προστασίας για τα κατοικίδιά μας.Μπορούν να κολλήσουν π.χ.γρίππη?Από όσο ξέρω είναι λίγο απίθανο να κολλήσουμε εμείς κάτι από την γάτα μας , αλλά εκείνη από τι κινδυνεύει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικα υπαρχει η γριπη της γατας, που δεν ''περναει'' σε ανθρωπο. Ειχε αρρωστησει ο Μισκα μου και ηταν και ο λογος που βρηκα το my cat. Τρεχει η μυτουλα τους, δεν εχουν ορεξη για τπτ, φτερνιζονται και τρεμουν. Μαλλον θα εχουν και πυρετο... Αλλα περναει γρηγορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι έτσι είναι lactoula,είναι πολύ άτιμη αρρώστεια.Αλλά από εμάς από τι κινδυνεύουν?Μπορούν να κολλήσουν γρίπη ή κάποια ίωση?

Νομιζω πως εμεις μπορουμε να τους κολλησουμε ναι, δυστυχως! :( Γριπη, και αλλα (δεν ξερω ποια)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back