RedCat
Διάσημο μέλος
Εχω ξαναεκφράσει την απορία μου σχετικά αλλα δεν την υλοποίησα καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα ή και η θέληση ίσως...
Το θέμα είναι ότι έχω 3 μόνιμα αδεσποτάκια στην πυλωτή. 1 αρσενικό τον Κανέλλο, και 2 θηλυκές, τη Μπουκίτσα και την Πιτσίλω (οι οποίες είναι και στο πρόγραμμα για στείρωση αλλα δεν το παίρνω απόφαση), περίπου 1μισυ με 2 ετών το καθένα τους. Τα γατάκια τρώνε καθημερινά 2 φορές, τους κάνω εξωτερική αποπαρασίτωση αρκετά συχνά και γενικότερα τα έχω έννοια. Ενώ το καλοκαίρι αράζανε με τις ώρες στην αυλή, ακόμα και το βράδυ, τώρα το χειμώνα από μια ώρα και ύστερα εξαφανίζονται (έχω την υποψία ότι επειδή 'πιανει" αρκετός αέρας στην πυλωτή, έχουν βρει κάπου και κουλουριάζονται καθώς υπάρχουν αρκετα σπιτάκια με αυλή στην περιοχή πιο απάνεμα.Το πρωι βέβαια με περιμένουν ανελλιπως για φαγητό όπως και το βραδάκι, όταν γυρίζω από τη δουλειά..
Το πρόβλημα μου είναι το εξής: αν πάρω κάποιο σπιτάκι,θα μπαίνουν μέσα? υπάρχει βέβαια και ο αστάθμητος παράγοντας (Η αντίδραση των δικών μου). Υπάρχει κάτι άλλο που να προφυλάσσονται, και να ζεσταίνονται κάπως χωρίς να είναι τόσο εμφανές?
Γνωρίζοντας ότι κάποιοι από εσάς φροντίζετε αδέσποτα τι λύσεις έχετε βρει? και επίσης πιστεύετε ότι τώρα που κρύωσε ο καιρός να προχωρήσω στην στείρωση των θηλυκών ή να περιμένω να καλυτερεύσει προς την άνοιξη?(με προβληματίζει ότι θα είναι εγχειρισμένα έξω)

Θα σας βάλω και φωτογραφίες από τα αδεσποτάκια μου να δείτε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
σ'αυτό μάλλον έχεις δίκιο Βικτωρια..και εγώ τα βλέπω ότι αράζουν σε τέτοια σημεία...άλλωστε το σπιτάκι το καταλαβαίνουν σαν εγκλεισμό..![]()
Δεν νομίζω οτι ειναι αυτο, απλά έχουν μια δική τους αντίληψη για το τι ειναι άνετο και ασφαλές και μάλλον θέλουν να το επιλέγουν μονα τους.
Για τις στειρώσεις μήπως καλύτερα να γίνουν άμεσα να γλυτώσουμε την επόμενη "σοδειά";

Θα τα πούμε και απο κοντά για αυτο.
RedCat
Διάσημο μέλος
Για τις στειρώσεις μήπως καλύτερα να γίνουν άμεσα να γλυτώσουμε την επόμενη "σοδειά";
Θα τα πούμε και απο κοντά για αυτο.
Σ'αυτό με τη "νέα σοδειά" έχεις δίκιο. και εγώ το φοβάμαι...
αλλά φοβάμαι και γι'αυτά..μήπως επεμβαίνω πολύ? μήπως γίνουν χειρότερα? μήπως μετά την επέμβαση κινδυνεύουν από μολύνσεις? μήπως χάσουν το προσανατολισμό τους και την εμπιστοσύνη τους σε μένα? όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν ειχα ποτέ θηλυκιά σπίτι...Το μονο ομως που θα με ανησυχούσε είναι το που θα κάνουν την αποθεραπεία απο την εγχείριση... Τι γίνεται με τα αδέσποτα σε αυτές τις περιπτώσεις;
Η Γιασμίν ίσως θα ξέρει που είναι στον Άργο... Κανεις άλλος άραγε;
aretha
Περιβόητο μέλος
Ώπα, Νότα, σταμάτα ένα λεπτό, πάρε μια βαθιάααα εισπνοή και πάρτο πάλι απ' την αρχή!Σ'αυτό με τη "νέα σοδειά" έχεις δίκιο. και εγώ το φοβάμαι...αλλά φοβάμαι και γι'αυτά..μήπως επεμβαίνω πολύ? μήπως γίνουν χειρότερα? μήπως μετά την επέμβαση κινδυνεύουν από μολύνσεις? μήπως χάσουν το προσανατολισμό τους και την εμπιστοσύνη τους σε μένα? όλα αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα...

Από μολύνσεις κινδυνεύουν τώρα περισσότερο, λόγω ζευγαρώματος και γκομενο-καυγάδων. Ούτε την εμπιστοσύνη τους σε σένα θα χάσουν, θα κοιτάξουμε να βρούμε ένα καλό γιατρό που δε θα τα ταλαιπωρήσει πολύ, ώστε να μην τραυματιστούν ψυχικά από την όλη διαδικασία. Τον προσανατολισμό τους δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσουν, τι στο καλό; Γατιά είναι και ούτε πρόκειται να λείψουν για μέρες απ' το χώρο τους.
Μόνο καλό θα τους κάνεις.

aretha
Περιβόητο μέλος
Λογικά, φάρμακα δε θα χρειάζονται (η Αρήθα δεν πήρε ούτε αντιβίωση, ούτε τίποτα). Υπάρχει και μια ένεση αντιβίωσης που τα πιάνει μια και καλή, με μία δόση, χωρίς να χρειάζεται επαναλήψεις. Οι συνέπειες της νάρκωσης (αν γίνει με την ένεση), άντε να διαρκέσουν μια μέρα... Αν γίνει με το αέριο, 10 λεπτά...Το μονο ομως που θα με ανησυχούσε είναι το που θα κάνουν την αποθεραπεία απο την εγχείριση... Τι γίνεται με τα αδέσποτα σε αυτές τις περιπτώσεις;
drusilia
Διάσημο μέλος
) νομίζω οτι πρέπει να κανονίσουμε τις στειρώσεις σύντομα.Ο γιατρός που έχω εγώ να προτείνω είναι αυτός που θα πήγαινε η Μένια σήμερα με την jiovi το χτυπημένο γατάκι, που πήγε και η Σοφία τα μικρά. Θα πάρω ένα τηλ επιτίπου τη Μένια να μας δώσει μια τιμή να ξέρουμε.
RedCat
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Της είπα να ρωτήσει και για την φιλοξενία.
Ismini
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool