Χοληστερίνη

PenguinX

Νεοφερμένο μέλος

Η PenguinX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Ταΐζω τις γάτες μου κρόκους αυγών και τρελαίνονται!! Τους αρέσει πάρα πολυ!!
Υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα χοληστερίνης ή κάτι άλλο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δε νομιζω... του δινω και εγω στον δικο μου αρκετα συχνα!! Εχω διαβασει οτι τα αγρια ζωα εχουν ανεβασμενη την καλη χοληστερινη HDL η οποια ουσιαστικα δρα ανταγωνιστικα με την LDL και προστατευει τα ζωακια απο καρδιοπαθειες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρασμένα να υποθέσω, ε;;;

εγω του τα δινω ωμα

Sacura-chan
Καλημέρα
Τα κτυπάς πριν τα δώσεις (όπως φτιάχνουμε τη ομελέτα) ή οπως τα σπας τα αφήνεις στο μπολάκι? για να δοκιμάσω κι εγώ με την κοντέσα μου

αν αφησω ετσι ολοκληρο τον κροκο θα τον κοιταει με απορια :lol: Τον ανακατευω λιγο με ενα κουταλακι και ενιοτε το ανακατευω με λιγη κονσερβα

Συγνώμη αν είμαι λίγο αργόστροφος :redface: αλλά στα γυναικεία συνθήματα μαγειρικής δεν είμαι καλός παρ όλο που παρακολούθησα το Master chef. :whistle:
Εξήγησε μου pls. Και κρόκος και ασπράδι η μόνο κρόκο δίνουμνε στις γατούλες μας?

μονο κροκο, το ασπραδι το πεταμε ή το δινουμε μαγειρεμενο γιατι στην ωμη μορφη του περιεχει ενα ενζυμο το οποιο εμποδιζει την απορροφηση μιας βιταμινης (Ε?) απο το εντερο. Τον κροκο ωμο, αλλα αν φοβασαι για σαλμονελλα το δινεις μαγειρεμενο:)

Τώρα κατάλαβα. Σ' ευχαριστώ πολύ.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back