japanorange
Νεοφερμένο μέλος
Ο japanorange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
18-05-08
23:59
Εδω και μια εβδομαδα εχω μια γατουλα στο σπιτι μου.Στην αρχη ηταν τροοκρατημενη και περασε μια ολοκληρη νυχτα κατω απο το κρεβατι μου. Μας συνηθισε τελικα και ολα καλα.Την τελευταια ωρα ομως μου κανει κατι περιεργα.Τρεχει πανω κατω,ορμαει σε ο,τι βρει,ακομα και στο κενο...
Ειναι φυσιλογικο?Παιζει απλα ή εχει παθει κατι?
Ειναι φυσιλογικο?Παιζει απλα ή εχει παθει κατι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
19-05-08
00:01
Μικρή,γεια σου κι από εδώ!
Μάλλον παίζει.Την έχει δει κτηνίατρος;Πόσο είναι περίπου;
Καλέ θα το κάνουμε γατοcrossing εδώ!

Καλέ θα το κάνουμε γατοcrossing εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
19-05-08
00:07
ορμαει σε ο,τι βρει,ακομα και στο κενο...![]()

μήπως παιζει με κανενα φαντασμα? εχουν διαισθηση τα ζωα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
japanorange
Νεοφερμένο μέλος
Ο japanorange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
19-05-08
00:07
Μικρή,γεια σου κι από εδώ!
Καλέ θα το κάνουμε γατοcrossing εδώ!![]()
Ναι,οντως.Το ανακαλυψα τυχαια το σαιτ και ειδα οτι πεφτει πολυ bookcrossing. Ειναι 5 βδομαδων.Την πηγα σε κτηνιατρο,αλλα δεν μου γεμισε και πολυ το ματι ο τυπος.Δυστυχως ειναι ο μοναδικος στην πολη.Μου εδωσε μια κιτρινη κρεμα που της εδινα για τρεις μερες.Ειπε και στον πατερα μου (ειναι φαρμακοποιος) να της φτιαξει ενα διαλυμα με χαπι για τον βηχα γιατι ηταν λιγο κρυωμενη.Ο αδερφος μου τωρα παραδεχτηκε οτι επαιζαν λιγο αγρια το απογευμα.Λες να φταει αυτο?
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
19-05-08
00:09
Χμ,ίσως.Αφού είναι τόσο μικρούλα παίζει βρε.Η κρεμούλα είναι για τα εαωτερικά παράσιτα,flutemnium δε σου έδωσε;Καλά έκανε και σου είπε για τρεις μέρες.Τώρα για το άλλο το χάπι δεν ξέρω,αλλά ο μπαμπάς σου θα ξέρει.Τρώει μόνη της;Επειδή είναι πολύ μικρό γατάκι.Βάλε μας και μια φωτό να χαρούμε κι εμείς οι Bookcrossers βρε!

japanorange
Νεοφερμένο μέλος
19-05-08
00:23
Μια χαρα τρωει μονη της.Δεν της αρεσει ομως η τροφη που αγορασα.Τρελαινεται ομως για τονο,μοσχαρι και γαλα.Διαβασα ομως οτι δεν κανει...Να μην της δινω τιποτα αλλο για να φαει αυτα που εχει?
moukelis
Επιφανές μέλος
19-05-08
00:26
Τι τροφή της πήρες;Γάλα δεν κάνει αγελαδινό,αν θες πάρε αυτό της whiskas,αν και νομίζω ότι είναι για άνω των 6 εβδομάδων.ΝΑι καλύτερα δοκίμασε να της αφήσεις την τροφή,να αλλάξεις μάρκα,ή να της την ανακατέψεις με λίγη κονσέρβα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum