Χορτοφάγοι!!!

vasileia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η vasileia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Καλαμάτα (Μεσσηνία). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
μήπως ξέροι κάποιος τι ποσοστό είναι οι χορτοφάγοι(απο όλο τον κόσμο στα %)κ αν ξέρετε πόσο βοηθάει ο κάθε άνθρωπος χωρηστά,δειλαδεί πόσα ζώα μπορεί να σώσει?με ενδιαφέρει πολύ,εγω παρότι είμαι σχετικά μικρή σε ηλικία δεν τρώω καθόλου κρέας απο δέκα χρονών.πηστεύω πως όσο σκληρά κ αν είναι τα βίντεο που κακοπιούν ζώα ειδικά για θέματα τροφής πρέπει να τα βλέπουν παιδιά γιατί μόνο έτσι θα πειστούν οτι πρέπει να μην τρώνε ζώα,στο κάτω κάτω τι είναι ποιό σημαντικό,να μην τρομάξει το παιδί ή να σωθούν πολλές ζωές χάρη σ'αυτό?εγω λέω σήγουρα το δεύτερο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν πας στο λινκ στην υπογραφη μου θα το δεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ το είδα αλλά δεν λέει πόσοι τις εκατό είναι χορτοφάγοι στον πλανήτη,θέλω να μάθω για μια έρευνα που θα παρουσιάσω στο σχολείο...

Αν ξέρεις αγγλικά, η wikipedia έχει κάποια στοιχεία.
https://en.wikipedia.org/wiki/Vegetarianism_in_specific_countries

Ωστόσο, δεν νομίζω πως έχει μετρηθεί το ποσοστό των χορτοφάγων ανά χώρα, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

δυστυχώς δεν πολυξέρω αγγλικά,αλλά θα βάλω την μαμά να μου το μεταφράσει:P

ευχαρηστώ πάντως:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back