salvatore
Νεοφερμένο μέλος
Ο salvatore αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
09-12-10
20:01
Γειά σας! Είμαι ο Σωτήρης. Σήμερα βρήκα στο δρόμο μου για το σπίτι έναν γλυκό γατούλι, περίπου 6 μηνών κεραμυδο-πορτοκαλο-κοραλο-μπορδο-ροδο-κόκκινο, εν πάση περιπτώσει! Θα πάω να του πάρω τώρα άμμο από το κοντινότερο σουπερμάρκετ. Δεν είχα ποτέ γάτα σε διαμέρισμα, δε ξέρω πως να συμπεριφερθώ... δε θέλω και να μου πάρει τον αέρα. Θα τον κρατήσω αυτό το μήνα σε διαμέρισμα και στις γιορτές θα την πάρω στην Κέρκυρα. Οπότε, επικαλούμαι τα συμπονετικά αισθήματα σας και σας ζητώ να δανειστώ από κάποιον/α από εσάς εξοπλισμό (καλάθι για ακαθαρσίες πιο πολύ δλδ...) ώστε να μη μπαίνω σε περιττά έξοδα, μιας και θα είναι προσωρινή η παραμονή του σε διαμέρισμα. Αν έχετε καμιά συμβουλή, καλοδεχούμενη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ: Αύριο θα του κάνω κάτι εμβόλια και θα του πάρω και ένα χαπάκι, όπως είπε η κτηνίατρος. Στις 11 του έκλεισα ραντεβού. Τι άλλο με συμβουλεύετε να κάνω? Αυτά τα 2 είναι στα 35 ευρώ. Πώς τα βρίσκετε?
Ό,τι θέλετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Υ.Γ: Αύριο θα του κάνω κάτι εμβόλια και θα του πάρω και ένα χαπάκι, όπως είπε η κτηνίατρος. Στις 11 του έκλεισα ραντεβού. Τι άλλο με συμβουλεύετε να κάνω? Αυτά τα 2 είναι στα 35 ευρώ. Πώς τα βρίσκετε?
Ό,τι θέλετε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιωργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 89 μηνύματα.
27-05-11
12:07
Απάντηση: Χρειάζομαι Γατο-Εξοπλισμό!
και εγω 35 ευρω πληρωνα.ειναι 10 η επισκεψη και25 τα εμβολια.οσο για την αμμολεκανη δν ειναι ακριβη.10 ευρω ειναι οποτε μην ανησυχεις
και εγω 35 ευρω πληρωνα.ειναι 10 η επισκεψη και25 τα εμβολια.οσο για την αμμολεκανη δν ειναι ακριβη.10 ευρω ειναι οποτε μην ανησυχεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool