Χρειάζομαι επειγόντως συμβουλή

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
σημερα οι γονεις μου εφυγαν για το εξοχικο μας και μολις εφτασαν μου ειπαν οτι στην αποθηκη εχει γεννησει μεσα σε μια κουτα μια γατα 4 μωρακια.μολις τους ειδε κατατρομαξε,και οταν εφυγαν εκτακτως για το σουπερ-μαρκετ για να της παρουν τροφη,εκεινη πηγε και πηρε τα 3 μωρα και τα μετεφερε αλλου(αγνωστο που).το ενα μωρακι ομως εχει μεινει εκει...μεσα σε μιση ωρα απο την ωρα που εφτασαν οι δικοι μου ειχε μεταφερει τα 3.απο την ωρα της μεταφορας αυτης εχει περασει περιπου 1,5 ωρα.φοβαμαι μηπως τρομαξε τοσο πολυ που μπερδευτηκε και δε γυρισει για το τεταρτο μωρο:cry: :cry: :cry:
ποσο μπορει να αντεξει αυτο μονο του??η αποθηκη ειναι ανοιχτη γυρω,οποτε μπαζει αερας.η μητερα μου εβαλε στην κουτα ενα μαλλινο χαλακι και το μωρο συρθηκε και πηγε και καθισε πανω του γιανα ζεσταθει.δεν εχει ανοιξει ακομα τα ματακια,αρα ειναι μαλλον μικροτερο των 2 εβδομαδων.υπαρχει κινδυνος να παγωσει το βραδυ:cry: ?μεχρι ποτε να περιμενουμε και μετα απο ποσες ωρες αν δεν εχει εμφανιστει η μαμα του να το παρει σημαινει οτι το ξεχασε και θα το αφησει εκει?
μου ειπαν οι δικοι μου να το παρουν παν,αλλα εγω τους ειπα να περιμενουν,το θεμα ειναι μεχρι ποσο....αν δεν το εχει παρει μεχρι αυριο το πρωι να το παρουμε εμεις?σκεφτομουν να παω εγω με το φιλο μου να το παρω,γιατι εδω εχω και ειδικο γαλα,και γενικα θα ειναι πιο ευκολο να το περιποιηθω καλυτερα απο ο,τι εκει.
δεν ξερω τι να κανω......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να γυρίσει να το πάρει σήμερα αργά τη νύχτα αν δει ότι έχει ησυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περιμενε μεχρι αυριο και βαλτε και λιγο φαι εκει μηπως ερθει η γατα.αν μπορουν να το ταιζουν οι γονεις σου μεχρι να φυγουν και αν δεν το εχει παρε μεχρι τοτε το περνετε εσεις.

Συμφωνώ με τους παραπάνω. Σε αντίστοιχη φάση έφυγε και μου άφησε το ποιο προβληματικό. Καλό είναι μέχρι να αποκλείσετε ότι θα το πάρει να μην το πιάσετε με γυμνα χερια.

Και εγώ πιστεύω πως το καλύτερο είναι να το αφήσεις εκεί ως αύριο, σε περίπτωση που επιστρέψει η μαμά του.
Μακάρι να το πάρει και αυτό και να πάνε όλα καλά!
Πες στους γονείς σου να προσπαθήσουν να το κρατήσουν ζεστό και να το ταϊσουν εάν μπορούν!

συμφωνω ασ βαλουν πολλα ζεστα και ασ πανε να το ταισουν λιγο γαλατακι εστω να μη μηνει και τελειος νηστικο το μορακι και αν μεχρι αυριο δεν ερθει η μαμα το περνουνε.αλλα οχι με γυμνα χερια το μωρο ωστε να το αναγνωρισει απ τη μιρουδια και να μη μπερδεφτει.

κ εγω το ιδιο νομιζω

εχω καλα νεα,επεστρεψε μολις σκοτεινιασε η μαμα του και το πηρε:up: !!!
χαρηκα πολυ γι'αυτο,αλλα δεν μπορω να μη σκεφτομαι τη μοιρα τους(και των αλλων μωρων που γεννηθηκαν τωρα εκει) οταν μεγαλωσουν κι αυτα και πανε να ζησουν μεσα στους σκουπιδοντεκεδες...:/:

μπραβο!!!:up: :up: μακαρι να εχει καλη τυχη η γατουλα....

δεν το πιστευω!!μολις με πηραν παλι οι γονεις μου οτι βρηκαν ενα αλλο γατακι διπλα απο το σκουπιδοντενεκε να βγαινει στο δρομο!!!!ηταν υπερβολικα μικρο(πιο μικρο απο τα 4 που ειχαν βρει).το εβαλαν στο χορταρι αλλα αυτο εβγαινε παλι στο δρομο.μαλλον πειναγε γιατι φωναζε συνεχεια.αφου δεν ειδαν τη μαμα του πουθενα,κι αφου αυτο εξακολουθουσε να βγαινει στο δρομο,το πηραν σπιτι(εκει οδηγουν σαν τρελοι,συν το οτι οδηγουν και μικρα 15 χρονων!!)
τωρα τι να κανω?θ'αντεξει μεχρι αυριο που θα γυρισουν οι γονεις μου η πρεπει να παω να το παρω σημερα?συνεχεια φωναζει και προσπαθει να χωθει στην μπλουζα του αδερφου μου να ζεσταθει...:cry: :cry: :cry: :cry:

τελικα ευτυχως βρεθηκε η μαμα!ξαναπηγαν το μωρο στα σκουπιδια και μετα απο καμποση ωρα που περιμεναν εκει εμφανιστηκε μια γατα και το μαζεψε.το πηρε πιο'κει για να το ταισει,βεβαια αυτο ηταν λιγο ατσαλο απο ο,τι μου ειπαν και ολο επεφτε:rolleyes: ειδαν και ομφαλιο λωρο,οποτε υπεθεσαν οτι ειχε γεννηθει σημερα(!!!).περιεργως αλλα γατακια δεν ειχε η μαμα του.ελπιζω μονο να μην ξαναβγει στο δρομο γιατι το σημειο αυτο ειναι πολυ επικινδυνο,και το μικρο μπουσουλαει συνεχεια...:/:

Μαριελ, εκει ολο ξεφυτρωνουν μωρα,ε?
Μακαρι να μην βρουν αλλα μωρα παρατημενα....

εχει παρα πολλες γατες εκει και αυτη την εποχη ολο μωρα βρισκεις.περπατας και ακους απο τα οικοπεδα νιαουρισματα:/: και φυσικα γεννανε και οι σπιτικες,που εκει τις εχουν μονο για να πιανουν φιδια/μαμουνια,λες και με τ'αδεσποτα δεν υπηρχε ηδη προβλημα.εγω αυτο φοβηθηκα με το μικρο,μηπως γεννησε καμια γατα σε σπιτι και πεταξαν τα μωρα στα σκουπιδια.

ο αδερφος μου με τη μητερα μου συνεχιζουν την παρακολουθηση και μου μετεφεραν τα εξης:η γατα ακομα παλευει να καταφερει να θηλασει το μικρο που ειναι ενα ζιζανιο.αναγκαστηκε ομως να το μεταφερει αναμεσα σε κατι δεντρα διπλα στους καδους γιατι εμφανιστηκαν οι αρσενικοι και πηγαιναν προς το μωρο(το οποιο απο ο,τι μου ειπαν μαλλον ειναι αρσενικο:/: ).ευχομαι να τη γλυτωσει το μικρουλι...

τα καιμενουλια,τι τραβανε!ελπιζω ολα να πανε καλα!

mariel, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Είναι μακριά αυτά τα γατάκια? Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει τακτικά να τα ταιζει κ να τον συνηθίσουν?

ειναι στην Ευβοια,περιπου 2 ωρες απο εδω.παμε,αλλα οχι πολυ συχνα.ειναι πολυ φοβισμενες οι γατες,γιατι εκει τις κλωτσανε,τους πετανε πετρες και τις διωχνουν απο τα σπιτια.ηδη ομως εχουν δειξει σημαδια βελτιωσης και μας γνωριζουν οποτε παμε και πλησιαζουν γιατι εχουν συνδυασει την παρουσια μας με το φαγητο που τους βαζουμε.μακαρι να πιανονταν για να στειρωνα μερικες...οπως εχω ξαναπει σε αλλο θεμα,υπαρχουν απειροι αρσενικοι και ελαχιστες θηλυκες με αποτελεσμα να εξαντλουνται απο τις απανωτες γεννες και το κυνηγητο των αρσενικων και να πεθαινουν πριν την ωρα τους...

Αν τελικά καταφέρεις να τα πιάσεις θα είναι ότι καλύτερο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back