Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσο μπορει να αντεξει αυτο μονο του??η αποθηκη ειναι ανοιχτη γυρω,οποτε μπαζει αερας.η μητερα μου εβαλε στην κουτα ενα μαλλινο χαλακι και το μωρο συρθηκε και πηγε και καθισε πανω του γιανα ζεσταθει.δεν εχει ανοιξει ακομα τα ματακια,αρα ειναι μαλλον μικροτερο των 2 εβδομαδων.υπαρχει κινδυνος να παγωσει το βραδυ:cry: ?μεχρι ποτε να περιμενουμε και μετα απο ποσες ωρες αν δεν εχει εμφανιστει η μαμα του να το παρει σημαινει οτι το ξεχασε και θα το αφησει εκει?
μου ειπαν οι δικοι μου να το παρουν παν,αλλα εγω τους ειπα να περιμενουν,το θεμα ειναι μεχρι ποσο....αν δεν το εχει παρει μεχρι αυριο το πρωι να το παρουμε εμεις?σκεφτομουν να παω εγω με το φιλο μου να το παρω,γιατι εδω εχω και ειδικο γαλα,και γενικα θα ειναι πιο ευκολο να το περιποιηθω καλυτερα απο ο,τι εκει.
δεν ξερω τι να κανω......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να το πάρει και αυτό και να πάνε όλα καλά!
Πες στους γονείς σου να προσπαθήσουν να το κρατήσουν ζεστό και να το ταϊσουν εάν μπορούν!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!χαρηκα πολυ γι'αυτο,αλλα δεν μπορω να μη σκεφτομαι τη μοιρα τους(και των αλλων μωρων που γεννηθηκαν τωρα εκει) οταν μεγαλωσουν κι αυτα και πανε να ζησουν μεσα στους σκουπιδοντεκεδες...

mimikaki
Διάσημο μέλος
μακαρι να εχει καλη τυχη η γατουλα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τωρα τι να κανω?θ'αντεξει μεχρι αυριο που θα γυρισουν οι γονεις μου η πρεπει να παω να το παρω σημερα?συνεχεια φωναζει και προσπαθει να χωθει στην μπλουζα του αδερφου μου να ζεσταθει...:cry: :cry: :cry: :cry:
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδαν και ομφαλιο λωρο,οποτε υπεθεσαν οτι ειχε γεννηθει σημερα(!!!).περιεργως αλλα γατακια δεν ειχε η μαμα του.ελπιζω μονο να μην ξαναβγει στο δρομο γιατι το σημειο αυτο ειναι πολυ επικινδυνο,και το μικρο μπουσουλαει συνεχεια...
Μακαρι να μην βρουν αλλα μωρα παρατημενα....
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
και φυσικα γεννανε και οι σπιτικες,που εκει τις εχουν μονο για να πιανουν φιδια/μαμουνια,λες και με τ'αδεσποτα δεν υπηρχε ηδη προβλημα.εγω αυτο φοβηθηκα με το μικρο,μηπως γεννησε καμια γατα σε σπιτι και πεταξαν τα μωρα στα σκουπιδια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
).ευχομαι να τη γλυτωσει το μικρουλι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool