Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποτέ δεν με απασχόλησε το θέμα. Ακόμα και όταν είχε μεγαλώσει ούτε μία φορά δεν χρειάστηκε να την επιπλήξω ή να χρειαστέι να βάλω εσωτερική τουαλέτα.
Πέρσυ βρήκα σε ένα οικόπεδο την Κλεοπάτρα μου.
Ηταν 4 μηνών και ήταν πολύ άγρια. Επειδη ήταν άγρια και ο μήνας ήταν Οκτώβριος όπως καταλαβαίνεται τα παράθυρα του σπιτιού τα είχα κλειστά. Έτσι για πρώτη φορά έβαλα γατίσια τουαλέτα στο σπίτι μου. Στην αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά. Όταν όμως το γατί μεγάλωσε άρχισα να αντιμετωπίζω πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα.
Επειδη ήταν μόνη της στο σπίτι ίσως λόγο ανίας όλη την ώρα πήγαινε στο μπάνιο και έσκαβε την άμμο της (παρά το γεγονός ότι της είχα δεκάδες παιχνίδια).Αποτέλεσμα εκτός του ότι όλη την ώρα το μπάνιο (παρά το εξωτερικό κουτί της τουαλέτας!!) ήταν θεοβρώμικο
, δεν μπορούσες να καθαρίσεις την άμμο καθόλου γιατί τα είχε κάνει όλα χίλια κομματάκια.
Καλοκαιράκι τώρα έχω μεταφέρει την τουαλέτα της έξω από το μπάνιο και έχω αφήσει ανοικτό το παράθυρο του μπάνιου έτσι ώστε να μπορεί να πηγαίνει. Όμως τρεμω στην ιδέα του τι θα κάνω τον χειμώνα. θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς στο φόρουμ που να έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει την γάτα του να χρησιμοποιεί την ανθρώπινη τουαλέτα. 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σωστά, ακριβώς γιαυτόν τον τρόπο ρωτάω. Έχω μια φίλη από την αμερική που έχει 5 περσικά. Αυτή μου έχει πει ότι στην αμερική πάρα πολλοί έχου αρχίσει και τα εκπαιδεύουν να πηγαίνουν έτσι στην τουαλέτα. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και μου φαίνεται ότι τον χειμώνα θα καταφύγω και εγώ σ'αυτήν την λύση. Ομως δεν έχω ακουσει καθόλου από κανένα γνωστο μου αν υπάρχει κάποιος ( έλληνας)που να το εχει βάλει στην πράξη.Υπάρχει κανείς εκεί έξω να μου δωσει τα φώτα μετην προσωπική του πείραααααααααα

helppppp!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστηχώς στο σπίτι μου δεν έχουμε μπανιέρα αλλά μόνο ντούς. Ετσι μάλλον δεν νομίζω ότι γίνεταιεμενα η δικια μου πηγαινε στο σιφονι της μπανιερας και για πιπι και για...α...α. βεβαια το ξεκινησε μονη της,δεν την εκπαιδευσα. αν θες προσπαθησε να της το μαθεις. για ανθρωπινη τουαλετα δεν εχω ακουσει.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
υπαρχει μια χρηστης του mycat η sakura - chan που την χρησιμοποιει με επιτυχια...ζει στο ΚαναδαΝαι σωστά, ακριβώς γιαυτόν τον τρόπο ρωτάω. Έχω μια φίλη από την αμερική που έχει 5 περσικά. Αυτή μου έχει πει ότι στην αμερική πάρα πολλοί έχου αρχίσει και τα εκπαιδεύουν να πηγαίνουν έτσι στην τουαλέτα. Το έχω ψάξει πάρα πολύ και μου φαίνεται ότι τον χειμώνα θα καταφύγω και εγώ σ'αυτήν την λύση. Ομως δεν έχω ακουσει καθόλου από κανένα γνωστο μου αν υπάρχει κάποιος ( έλληνας)που να το εχει βάλει στην πράξη.Υπάρχει κανείς εκεί έξω να μου δωσει τα φώτα μετην προσωπική του πείρααααααααααhelppppp!!!
εχω ομως καιρο νομιζω να τη δω να γραφει
Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ιστορια ηταν οτι για να κανει τσισακια του αρεσε αλλα οταν εκανε κακακια τον πιτσιλουσαν νερα και δεν το ηθελε καθολου, ασε που γληστρισε και μια φορα!!!!

Υπαρχουν ομως κλειστες τουαλετες με πορτακι μπροστα γιατι δεν δοκιμαζεις μια τετοια???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θέμα είναι που δεν μπορώ να την κάνω να σταματήσει να πηγαίνει και να σκάβει για πλάκα.
Εχω καταντήσει παλαβή.
Η μάνα μου με κοροιδεύει.
Όποτε ακούσω την γάτα να πηγαίνει στην τουαλέτα τρέχω γρήγορα να την καθαρίσω γιατί αλλιώς θα αρχισει μανιωδώς να τα σκάβει καινα τα κάνει κομματάκια. Αφού απορώ πως με τόσο σκάψιμο και γεώτρηση δεν έχει βρεί πετρέλαιο!!!!!!!

Και να έλεγες ότι δεν έχει αρκετή άμμο. Εως την μέση της την γεμίζω. Τον τελευταίο μήνα δεν άντεξα και δοκίμασα την ακρυλική που τα κάνει πέτρα μήπως και δεν διαλύονται.Αλλά ανησυχώ λίγο γιατί μία κοπέλα είχε πει ότι μπορεί να πάθει ουρολοίμωξη η γάτα μ'αυτήν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε πόσο καιρό καταφέρατε να την κάνετε να πηγαίνει εκεί?Και πως την ανεβάσατε από το έδαφος?Εμεις το δοκιμασαμε με αυτοσχεδιο εξοπλισμο βεβαια...στην αρχη πηγαινε αλλα μετα αρχισε να κανει κακακια στις γλαστρες και ξαναβαλαμε την αμμο.Η ιστορια ηταν οτι για να κανει τσισακια του αρεσε αλλα οταν εκανε κακακια τον πιτσιλουσαν νερα και δεν το ηθελε καθολου, ασε που γληστρισε και μια φορα!!!!
Υπαρχουν ομως κλειστες τουαλετες με πορτακι μπροστα γιατι δεν δοκιμαζεις μια τετοια???
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποια ειναι η ακρυλικη που τα κανει πετρα?Και πορτάκια έχουμε και όλα τα καλά.Το θέμα είναι που δεν μπορώ να την κάνω να σταματήσει να πηγαίνει και να σκάβει για πλάκα.
Εχω καταντήσει παλαβή.
Η μάνα μου με κοροιδεύει.
Όποτε ακούσω την γάτα να πηγαίνει στην τουαλέτα τρέχω γρήγορα να την καθαρίσω γιατί αλλιώς θα αρχισει μανιωδώς να τα σκάβει καινα τα κάνει κομματάκια. Αφού απορώ πως με τόσο σκάψιμο και γεώτρηση δεν έχει βρεί πετρέλαιο!!!!!!!
Και να έλεγες ότι δεν έχει αρκετή άμμο. Εως την μέση της την γεμίζω. Τον τελευταίο μήνα δεν άντεξα και δοκίμασα την ακρυλική που τα κάνει πέτρα μήπως και δεν διαλύονται.Αλλά ανησυχώ λίγο γιατί μία κοπέλα είχε πει ότι μπορεί να πάθει ουρολοίμωξη η γάτα μ'αυτήν.
αληθεια....ποια αμμο χρησιμοποιεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εψαξα και το βρήκα το θεματάκι που μιλούσε η Sakura .Αναφέρει ότι δεν την είχε βολέψει επειδή δεν μπορείς να παρακολουθήσεις αν τα ..α...α...κια της γατούλας σου είναι εντάξει. Μωρέ ας μάθει εμένα και αν χρειαστεί να κάνω έλεγχο θα βάλω ένα λεκανάκι μέσα στην λεκανη για να μην χαθούν. Δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα πάνω σ'αυτό.υπαρχει μια χρηστης του mycat η sakura - chan που την χρησιμοποιει με επιτυχια...ζει στο Καναδαεχω ομως καιρο νομιζω να τη δω να γραφει
![]()
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή όταν ήταν μικρό έπαιρνα απο τα carrefur την φτηνή . Όταν μεγάλωσε επειδή άρχισε αυτήν την συνήθεια πήρα την ποιο ακριβή την everclean. Αλλά επειδή τα έκανε κοματάκια δεν γινόταν σωστός καθαρισμός και μύριζε το μπάνιο.Μέσα από το φόρουμ διάβασα ότι η ακρυλική τα κάνει πολύ σκληρά και ότι δεν μυρίζει καθόλου. Αυτόν τον μήνα την δοκίμασα. Πήρα την Catwill κοστος 6,70 δεν μου φάνηκε ακριβή. Πράγματι δεν μυρίζει αρκετά καθόλου δεν λασπώνει καθόλου και τα κάνει πέτρα. Υποτίθεται ότι η ακρυλική κρατάει 1 μήνα αλλά με τον ρυθμό που παει η δική μου στις 3 και τώρα στην 4 την ανανέωσα.Προς το παρόν λέω να συνεχίσω με ακρυλική.Ποια ειναι η ακρυλικη που τα κανει πετρα?αληθεια....ποια αμμο χρησιμοποιεις?

euthalia
Νεοφερμένο μέλος
συνηθως οι γατες αν επιλεξουν την τουαλετα η την μπανιερα για την αναγκη του το κανουν απο μονες τους.κανονικα θελουν αμμο γιατι μετα τα σκεπαζουν κ με μεγαλη επιμελεια μαλιστα.ετσι ειναι απο τη φυση τους.αν τυχει κ τα κανουν στο πατωμα τα πασαλιβουν με τετοιο τροπο που δεν φαινονται κ εσυ ψαχνεις τι στην ευχη βρωμαει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιοβη13
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας παιδια!!
εγω ειμαι καινουργια στη παρεα!!
εχω δυο γατες και εχω και εγω αρκετο προβλημα με την αμμο..(βεβαια εγω την εχω στο μπαλκονι αλλα και παλι εχω κουραστει να την καθαριζω..)
χτεσ μπηκα στο youtube και εβλεπα βιντεακια μεχρι που καποια στιγμη επεσα σε αυτο..
https://www.youtube.com/watch?v=p943wK0tSWQ
εγω δεν εχω προσπαθησει ακομη να το κανω αλλα ετσι οπωσ το δειχνει φαινεται αρκετα ευκολη διαδικασια..
οταν θα ξεκινησω την διαδικασια θα ξαναμπω για να πω τις εντυπωσεις μου..βεβαια σιγουρα χρειαζεται βγομαδες για να το συνιθησουν..αλλα θα δουμε..ελπιζω για τα καλυτερα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool