Γατάκια σε κουτάκια?![]()
![]()
![]()
Μπα, θα τους παει πολυ ακριβα, ασε που μπορει να εχει κανενα παιδακι αλλεργια!!!!!
Με κληρωση ισως??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελπίζω τα κινητά τηλέφωνα να προκαλούν και στείρωση εκτός από σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια
Πάντως δεν ειναι και τοσο πρωτοτυπα ολα αυτά. Ας σκεφτουμε τις Αρχαίες Ρωμαϊκες αρένες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο ολυμπιακό στάδιο παρακαλώ!!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Μόλις κερδίσω το λαχείο θα βαπτιστώ και θα σας καλέσω να απολαύσετε το θέαμα!!
Στο ολυμπιακό στάδιο παρακαλώ!!!!!
Ρε Θανάση ρέντα έχεις?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρω γω; πώς να μην έχω με όσα γίνονται; Αλλιώς θα εκραγεί ο εγκέφαλος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Θανάση ρέντα έχεις?
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ολοι χρειάζονται βάφτιση ξανά, μέσα σε μια λίμνη γεμάτη με πυράγχας για να τους φύγει η τρέλα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool