Χρωστικές Ε

kastratos

Νεοφερμένο μέλος

Ο kastratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Δείτε αυτή τη λίστα και προωθήστε την παντού

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• χρωστικές Ε.jpg
    χρωστικές Ε.jpg
    192,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Αυτή τη λίστα, την έψαχνα εδώ και καιρό. Το ίδιο και κάποιοι φίλοι μου.
Ευχαριστώ πολύ :up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να είσαι κάλα HEidi.Δώσε αυτη την λίστα σε όσο περίσσοτερο κόσμο μπορείς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Ας δεί επίτέλους ο κόσμος πόσο καρκίνο μάς ταίζουν καποίοι.

Να είσαι κάλα HEidi.Δώσε αυτη την λίστα σε όσο περίσσοτερο κόσμο μπορείς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Ας δεί επίτέλους ο κόσμος πόσο καρκίνο μάς ταίζουν καποίοι.

Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό είναι πολύ χρήσιμη αυτή η λίστα......

ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου,:)

Δείτε αυτή τη λίστα και προωθήστε την παντού

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ευχαριστουμε πολυ kastratos.Εχει πολυ ενδιαφερον και χρησιμοτητα.
Στον σημερινο διατροφικο πανδαιμονιο δεν χρειαζονται κυνδινολογιες και πανικος αλλα σωστη και υπευθυνη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:hmm::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back