kastratos
Νεοφερμένο μέλος
Ο kastratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα.
14-06-08
12:53
Αυτή τη λίστα, την έψαχνα εδώ και καιρό. Το ίδιο και κάποιοι φίλοι μου.
Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kastratos
Νεοφερμένο μέλος
Ο kastratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
14-06-08
19:46
Να είσαι κάλα HEidi.Δώσε αυτη την λίστα σε όσο περίσσοτερο κόσμο μπορείς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Ας δεί επίτέλους ο κόσμος πόσο καρκίνο μάς ταίζουν καποίοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
14-06-08
19:50
Να είσαι κάλα HEidi.Δώσε αυτη την λίστα σε όσο περίσσοτερο κόσμο μπορείς το ίδιο έχω κάνει και εγώ. Ας δεί επίτέλους ο κόσμος πόσο καρκίνο μάς ταίζουν καποίοι.
Σε ευχαριστούμε πολύ για αυτό είναι πολύ χρήσιμη αυτή η λίστα......
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα.
14-06-08
20:03
ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου,

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
14-06-08
20:25
Δείτε αυτή τη λίστα και προωθήστε την παντού
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ευχαριστουμε πολυ kastratos.Εχει πολυ ενδιαφερον και χρησιμοτητα.
Στον σημερινο διατροφικο πανδαιμονιο δεν χρειαζονται κυνδινολογιες και πανικος αλλα σωστη και υπευθυνη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum