Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν μπορεις πηγαινε την αμεσα στο γιατρο.Κι εγω ειχα βρει μια γατουλα σε παρομοια κατασταση πριν μερικες μερες που ενω φαινοταν να εχει απλα ενα καταγμα,δεν τα καταφερε...Μπορει να εχει ακομα και εσωτερικη αιμορραγια.![]()
Αφ'ενος δεν είναι εντος αττικής ο γιατρός μου τώρα, αφ'εταιρου δεν έχω μεταφορικό μέσο αυτή τη στιγμή για να την πάω κάπου. Και που να την πάω Σάββατο βράδυ; Και το καημένο κλαιει ακόμα. Ασε που πρέπει να της έχουν φύγει γιατί βρωμάει σαν στάνη το γατί. Και έχω και τους άλλους να την κοιτάζουν έτοιμοι για καβγά.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μακαρι να γινει γρηγορα καλα!
Στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια.

julia
Διακεκριμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Στα γρήγορα ξέρω σίγουρα ότι στο Πικέρμι είναι μια καλή και μια ειναι το Αττικό Νοσοκομείο ζώων. Στο νετ, και στο αρχείο θα βρείς τηλ. Στο αττικό παίρνεις και τηλέφωνο ότι ώρα και να είναι.. το έχω δοκιμάζει Σαββατόβραδο στις 1 το πρωί..και σου δίνουν οδηγίες.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η τύχη της δεν στάθηκε αρκετή και όλες οι ευχές δεν ήταν ικανές για να αποτρέψουν το τέλος που ήταν το μόνο που φάνηκε να την ευχαριστεί. Η μικρούλα κοιμήθηκε για να ξεκουραστεί από ότι της προκάλεσε, για άλλη μια φορά, ο άνθρωπος.
Ένα έντονο τράβηγμα στην ουρά της, φαίνεται να τραυμάτησε σοβαρά τα νεύρα που ελέγχουν την ούρηση, την αφόδευση, την κίνηση των πίσω άκρων και κάποιες άλλες λειτουργίες του οργανισμού. Ήταν αρκετό αυτό για να την καταδικάσει σε καθήλωση, να την κάνει να μην μπορεί να ελέγξει την ούρηση της με αποτέλεσμα να έχει κάψει το δέρμα της, να μην μπορεί να αφοδεύσει και να έχει πριστεί η κοιλίτσα της και να υποφέρει από έντονους πόνους.
Το καλύτερο μέλλον που μπορούσε να την βρει, είχε συνεχείς ουρολοιμώξεις, αφόρητους πόνους και ποιός ξέρει τι άλλο.
Ίσως τελικά αυτός ο ύπνος να ήταν ότι πιο ξεκούραστο είχε να της επιφυλάξει η σύντομη ζωή της.
moukelis
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αστο καλο, συγχηστηκα!
Καλο ταξιδι μικρουλα μου και συγγνωμη που ειμαστε τοσο αθλιοι οι "ανθρωποι"...
julia
Διακεκριμένο μέλος
και θα πώ...
Στειρώστε, στειρώστε, στειρώστε και τέλος.... πάλι στειρώστε.....είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος....και τα γεννητούρια ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Καλο ταξιδι μικρουλα , ησυχασες τωρα πια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool