kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
04-06-16
23:00
Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ, ελπίζω να είστε όλοι καλά. Μάζεψα προχθές το βράδυ ένα μικρο γατάκι 4 περίπου μηνών. Έχει χτυπημένο ποδαράκι και γενικά είναι ταλαιπωρημένο από τραύμα σε μηχανή, όπως δείχνει η εικόνα του. Το χτύπημα δεν είναι πολύ πρόσφατο, είναι κάποιων ημερών. Το αποτέλεσμα είναι να πατάει με δυσκολία τα πίσω του πόδια και ειδικά το ένα που είναι και λίγο πρησμένο ενώ λείπει και δέρμα. Ο κτηνίατρος χθες του έκανε αντιβιοτική ένεση και μου συνέστησε να του βάζω και μια επουλωτική σκόνη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι το γατάκι δεν έχει πάει στην τουαλέτα από την ώρα που το βρήκα. Κλείνουν όπου να 'ναι δύο 24ωρα. Για την ακρίβεια έκανε μόνο ούρα εχθές το πρωί, προφανώς από το φόβο του, στο δρόμο για το κτηνιατρείο. Φυσικά από το πρωί, έχει σταματήσει να τρώει με σχετική όρεξη όπως έκανε χθες. Μήπως έχετε κάποια ιδέα; Έχω δοκιμάσει να του τρίψω κοιλίτσα εχω βάλει και θερμοφόρα, αλλά τίποτα... Ειδικά αυτό του να του τρίβω κοιλιά, ίσως το ενοχλεί και λίγο, δεδομένου ότι έχει το τραύμα και εγώ κάπως το τραβάω με τη διαδικασία... Πραγματικά αν δεν γίνει άμεσα κάτι, νομίζω θα το βάλω στο κλουβί, θα το βγάλω βόλτα να τρομάξει, μέχρι τουλάχιστον να κάνει πάλι ούρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kitcat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 283 μηνύματα.
04-06-16
23:45
Αχ.... λίγα λεπτά μετά που έγραψα την ανησυχία μου το γατάκι τελικά έκανε την ανάγκη του μόνο του... κλείνω αυτό το θέμα, προφανώς ήμουν υπερβολική!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
05-06-16
01:34
Οχι δεν εισαι υπερβολικη,απλα αχγωνεσαι απο την αγαπη σου για αυτο.Για να κανει τσισα πρεπει να πινει νερο,προσπαθησε να το κανεις να πινει νερο ,οσο για τα κακα οσο τρωει κανει,θα το βοηθουσαν πολυ οι μους κονσερβουλες.Να εισαι καλα και ευχομαι γρηγορα το γατακι να γινει καλα.Περαστικα του!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum