AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ελεος πια!ακομη και στο βουνο παρατανε γατακια!0700 ειμαστε στο βουνο για να παω δουκισσης,μπροστα μας ενα αμαξι,χωρισ να φρεναρει καν και αμεσως μετα ενα γατακι ασπρο με γκρι ουριτσα,2 μηνων περιπου,να χτυπιεται στο δρομο,επαθα σοκ,σταματαμε το πιανω και τρεχουμε σε ενα κτηνιατρο που ευτυχως ειχα δει κοντα στο μετρο στη δουκισσης.την περνω τηλεφωνο και σε μιση ωρα ηρθε,το γατακι ειχε αιμα στη μυτη,ανεπνεε γρηγορα και ειναι παραλυτο.μου ειπε οτι μαλλον θα του κανει ευθανασια αλλα το καιμενο γουργουριζε,ετσι μου ειπε να προσπαθησουμε!εννοειται της ειπα του εκανε 2 ενεσεις και αν δει να μην βελτιωνεται μεχρι το βραδυ ή αν δει να υποφερει θα του κανει ευθανασια.η κτηνιατρο πολυ καλη συνεχεια το χαιδευε και του μιλαγε γλυκα και αφου την ευχαριστηκα γιατι μου πηρε μονο 10 ευρω και ηρθε και τετοια ωρα,με ευχαριστησε και αυτη που το βοηθησα και της το πηγα!δυστυχως ομως δεν βλεπω να γλιτωνει το γατακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...ξεπετιούνται και αυτά τα μαμούνια απο παντού!!!!!!ειδικά εκεί που λέει , κοντά στην δουκίσης, ειναι χωράφια και βίλλες δίπλα-δίπλα....ότι πρέπει να να τριγυρνάνε γατούνια και ζωάκια γενικά!!!!!!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Απότι φαίνεται, ο τύπος ο μ.....ς, δεν πήρε κάν χαμπάρι ότι χτύπησε κάτι με το αμάξι του!!! ή απλά δεν μπήκε ούτε κάν στο κόπο να σταματήσει όπως είπες!!!
Ελπίζω να την σκαπουλάρει το μικρούλι!!!!
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για το γατάκι ήταν πολύ αργά και ο τύπος εξαφανίστηκε... Κάποιοι ''άνθρωποι'' ειναι απλά αχαρακτήριστοι!!! 
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
πονάω....:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς τελείωσε η φάση του σκουπιδοτενεκέ ( ηλικίες 0-1) και άρχισε του δρόμου ( ηλικιες1.5-2.5) Μακάρι να την σκαπουλάρει το μικρό. Αγγελική σε παρακαλώ στείλε μου ή γράψε τα στοιχεία της κτηνιάτρου.Μου ακούστηκε πολύ καλή η αντίδραση της.
τα εγραψα και στο θεμα με τους κτηνιατρους,στα γραφω και εδω.
Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51
Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327
Ωρες εργασίας:1100-1400,1800-2100
felix
Δραστήριο μέλος
Το γατί πέθανε στα χέρια μου μετά απο 5 λεπτά.
Καταλαβαίνετε τα χάλια μου...:cry:
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ελπίζω αυτο το μικρούλι να είναι πιο τυχερό και να τα καταφέρει!

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σε τοση δυστυχία να κι ενα καλό που εγινε παντως ανακαλυψες μια εξαιρετική κτηνίατρο δεν ειναι λιγο πραμα...τα εγραψα και στο θεμα με τους κτηνιατρους,στα γραφω και εδω.
Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51
Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327
Ωρες εργασίας:1100-1400,1800-2100
κατλοβερ ετσι ειναι ταυτιζόμαστε γι αυτο ποναει.
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ενημέρωσε μας για την κατάσταση του.........Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
...δεν βλεπει βελτιωση στα ποδια του,αλλα ουτε και χειροτερευει η κατασταση,εχει χτυπησει παντου,αλλα πιστευω οτι αν δεν ηταν παραλυτο θα ζουσε!εχει τις αισθησεις του κανονικα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μενω πολυ κοντα στην κτηνιατρο και μπορω να παω αν προκειψει κατι.
Μακαρι να σωθει!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Αγγελικη, αν χρειαστεις κατι να μου πεις.
Μενω πολυ κοντα στην κτηνιατρο και μπορω να παω αν προκειψει κατι.![]()
Μακαρι να σωθει!
ευχαριστω πολυ,ελενη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool