Χτυπημένο γατάκι στο βουνό!

AGGELIKI

Διάσημο μέλος

Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
:( :( ελεος πια!ακομη και στο βουνο παρατανε γατακια!0700 ειμαστε στο βουνο για να παω δουκισσης,μπροστα μας ενα αμαξι,χωρισ να φρεναρει καν και αμεσως μετα ενα γατακι ασπρο με γκρι ουριτσα,2 μηνων περιπου,να χτυπιεται στο δρομο,επαθα σοκ,σταματαμε το πιανω και τρεχουμε σε ενα κτηνιατρο που ευτυχως ειχα δει κοντα στο μετρο στη δουκισσης.την περνω τηλεφωνο και σε μιση ωρα ηρθε,το γατακι ειχε αιμα στη μυτη,ανεπνεε γρηγορα και ειναι παραλυτο.μου ειπε οτι μαλλον θα του κανει ευθανασια αλλα το καιμενο γουργουριζε,ετσι μου ειπε να προσπαθησουμε!εννοειται της ειπα του εκανε 2 ενεσεις και αν δει να μην βελτιωνεται μεχρι το βραδυ ή αν δει να υποφερει θα του κανει ευθανασια.η κτηνιατρο πολυ καλη συνεχεια το χαιδευε και του μιλαγε γλυκα και αφου την ευχαριστηκα γιατι μου πηρε μονο 10 ευρω και ηρθε και τετοια ωρα,με ευχαριστησε και αυτη που το βοηθησα και της το πηγα!δυστυχως ομως δεν βλεπω να γλιτωνει το γατακι:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Axxx... παντού δυστυχία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμάν πιά...:( ...ξεπετιούνται και αυτά τα μαμούνια απο παντού!!!!!!
ειδικά εκεί που λέει , κοντά στην δουκίσης, ειναι χωράφια και βίλλες δίπλα-δίπλα....ότι πρέπει να να τριγυρνάνε γατούνια και ζωάκια γενικά!!!!!!

δεν ηταν στην δουκισσης το γατακι,στο βουνο της πεντελης,πανω στο βουνο!!!η κτηνιατρος ειναι στη δουκισσης που το πηγα.αυτος που το χτυπησε ηταν το λιγοτερο μ...ας γιατι ουτε και πατησε φρενο,ουτε που σταματησε να δει αν ζει το γατακι!

Με πιάνει η ψυχή μου κάθε φορά που ακούω για χτυπημένα γατάκια. Κι ο Αριστείδης είχε μαζέψει ένα μικρούλη που βρήκε χτυπημένο στην Κηφισίας αλλά δυστηχώς δεν τα κατάφερε. Δεν μου είχε πει τίποτα για να μη με στεναχωρήσει και το ανακάλυψα από τα καλύματα που μου έφερε για πλύσιμο.

Α, σόρρυ δεν κατάλαβα.....
Απότι φαίνεται, ο τύπος ο μ.....ς, δεν πήρε κάν χαμπάρι ότι χτύπησε κάτι με το αμάξι του!!! ή απλά δεν μπήκε ούτε κάν στο κόπο να σταματήσει όπως είπες!!!
Ελπίζω να την σκαπουλάρει το μικρούλι!!!!

Καλημέρα... Με κάτι τέτοια νιώθω τόσο ανίσχυρη... Μπροστά στο στενό του σπιτιού μου εχώ δεί κάτι ανάλογο μόνο που ο οδηγός επιτάχυνε κιόλας για να το σιγουρέψει ότι θα το σκοτώσει και μετά εξαφανίστηκε! :mad: Για το γατάκι ήταν πολύ αργά και ο τύπος εξαφανίστηκε... Κάποιοι ''άνθρωποι'' ειναι απλά αχαρακτήριστοι!!! :mad:

Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να βλέπω πτώματακια στο δρόμο, με πιάνει η καρδία μου...:( πονάω....:cry:

Δυστυχώς τελείωσε η φάση του σκουπιδοτενεκέ ( ηλικίες 0-1) και άρχισε του δρόμου ( ηλικιες1.5-2.5) Μακάρι να την σκαπουλάρει το μικρό. Αγγελική σε παρακαλώ στείλε μου ή γράψε τα στοιχεία της κτηνιάτρου.Μου ακούστηκε πολύ καλή η αντίδραση της.

Δυστυχώς τελείωσε η φάση του σκουπιδοτενεκέ ( ηλικίες 0-1) και άρχισε του δρόμου ( ηλικιες1.5-2.5) Μακάρι να την σκαπουλάρει το μικρό. Αγγελική σε παρακαλώ στείλε μου ή γράψε τα στοιχεία της κτηνιάτρου.Μου ακούστηκε πολύ καλή η αντίδραση της.

τα εγραψα και στο θεμα με τους κτηνιατρους,στα γραφω και εδω.
Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51

Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327
Ωρες εργασίας:1100-1400,1800-2100

Εγώ την Παρασκευή, γύρναγα σπίτι..και είδα στη μέση του δρόμου έναν γάτο ενήλικο να χτυπιέται και μόλις να έχει περάσει ένας ταρίφας ο οποίος εξαφανίστηκε..
Το γατί πέθανε στα χέρια μου μετά απο 5 λεπτά.
Καταλαβαίνετε τα χάλια μου...:cry:

το καημενάκι.... έχω δει και εγώ μπροστά στα μάτια μου τέτοιο θέαμα, αλλά δυστυχώς το γατάκι είχε πεθάνει αμέσως...:cry:
Ελπίζω αυτο το μικρούλι να είναι πιο τυχερό και να τα καταφέρει!:)

Κάθε φορά που βλέπω κάποιο σκέφτομαι πως είμαι εγώ στην θέση του και υποφέρω χτυπημένη και αβοήθητη στο δρόμο. Θυμάμαι το πολύ τραγικό θέαμα ενός πολτοποιημένου κανίς στην άκρη της Κηφισίας που είχε μείνει εκεί για κανα μήνα.

τα εγραψα και στο θεμα με τους κτηνιατρους,στα γραφω και εδω.
Ονομα: βαβατση ελενη
Περιοχή: χαλανδρι, γρηγοριου λαμπρακη 51
Τηλεφωνα:210 8104875,6977311327
Ωρες εργασίας:1100-1400,1800-2100
Σε τοση δυστυχία να κι ενα καλό που εγινε παντως ανακαλυψες μια εξαιρετική κτηνίατρο δεν ειναι λιγο πραμα...

κατλοβερ ετσι ειναι ταυτιζόμαστε γι αυτο ποναει.

Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα κατλόβερ... Νομίζω ότι είναι και θέμα παιδείας!! Αν έχεις αδυναμία στις γατούλες ένας λόγος παραπάνω βέβαια, αλλά ο σεβασμός και η φροντίδα για τους ανήμπορους και τα ζώα είναι θέμα πολιτισμού... Δεν είπαμε να λατρεύουν όλοι τα γατάκια, όμως όχι και να τα δολοφονούν με φόλες αυτοκίνητα και ό,τι άλλο τους έρθει... :mad:

θελω να πω οτι αν το γατακι ζησει θα πρεπει να δοθει αμεσα για υιοθεσια γιατι εκτος οτι οι δικοι μου θα με σκοτωσουν,τα δικα μου εχουν ειτζ και λευχαιμια και δεν μπορω να το φερω σε επαφη γιατι θα κολλησει σιγουρα!

ευχαριστώ για τα στοιχεια :) Ενημέρωσε μας για την κατάσταση του.........

πηρα να ρωτησω πως τα παει.προσπαθει να σηκωθει αλλα δεν μπορει:( ...δεν βλεπει βελτιωση στα ποδια του,αλλα ουτε και χειροτερευει η κατασταση,εχει χτυπησει παντου,αλλα πιστευω οτι αν δεν ηταν παραλυτο θα ζουσε!εχει τις αισθησεις του κανονικα!

Αγγελικη, αν χρειαστεις κατι να μου πεις.
Μενω πολυ κοντα στην κτηνιατρο και μπορω να παω αν προκειψει κατι.:)

Μακαρι να σωθει!

Αγγελικη, αν χρειαστεις κατι να μου πεις.
Μενω πολυ κοντα στην κτηνιατρο και μπορω να παω αν προκειψει κατι.:)

Μακαρι να σωθει!

ευχαριστω πολυ,ελενη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back