anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο δρομο προς το σπιτι μου λοιπον, βλεπω στην ακρη του δρομου μια κυρια και γειτονισσα τελικα.. και στα ποδια της ενα γατακι, σταματαω και της λεω τι εγινε... το και το μου λεει, το βρηκα χτυπημενο και δε ξερω τι να κανω... το καημενο στεκοταν με το ζορι στα δυο του μπροστινα ποδαρακια, τα πισω ειχαν "φυγει" στο πλαι..... και τεσπα μη σας τα πολυλογω το τρεξαμε στον γιατρο που παω τη δικια μου...αλλα δε μας εδωσε και πολλες ελπιδες..απο μια πρωτη ματια φανηκε οτι ειναι πολυ ασχημο ατυχημα..αφου οσο για του πειραζανε τα πισω του ποδαρακια, μεσουλα, ουρα..αυτο τιποτα.......

του εκανε και μια κορτιζονη, και ως αυριο αν δεν εχει αντιδρασει εστω και λιγο...δεν υπαρχει αλλη λυση.......εχω καταστεναχωρεθει που μαλλον δε θα μπορεσω να το σωσω....ολο στο χειροτερο παει ο νους μου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Απ' όσο γνωρίζω όμως, όταν ένα γατάκι έχει κάποια μορφή αναπηρίας (παράλυτο, τυφλό κλπ) δεν πρέπει να γίνεται ευθανασία καθώς υπάρχουν και παράλυτα και τυφλά κλπ γατάκια που ζουν χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Το γατάκι δυστυχώς είχε ένα τόσο άσχημο ατύχημα όμως παλεύει...
Γιατί να γίνει ευθανασία;
Εν πάσει περιπτώσει, εύχομαι να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο και να πάνε όλα καλά με το μικρό.
Μακάρι να πάνε όλα καλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Μην στεναχωριεσαι,μπορει και να τα καταφερει!!Ξερεις ποσες γατες μου μετα απο πολλες ταλαιπωριες τα καταφεραν;;;
Μπορει να μην αντιμετωπισει τελειως το προβλημα του και να περπαταει φυσιολογικα,αλλα ειμαι σιγουρη πως θα επιζησει και θα συνηθισει μια χαρα να ζει!! 
Ελπιζω γατσουνι να γινεις καλα...!!!:hug:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
πιο πολυ σας ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας λογια

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Ενημέρωσέ μας και για τις εξελίξεις!!!

anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και λυπαμαι διπλα και τριπλα γι αυτη την αποφαση.... αλλα η αλλη επιλογη ειναι να το κρατησουμε παραλυτο και ποιοτητα ζωης δε θα υπαρχει.....

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταλαβαινω οτι λυπασαι, ομως εκανες αυτο που μπορουσες.
Και σιγουρα ειναι καλυτερο απο το να πεθαινε αβοηθητο στους δρομους.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Εσυ εκανες οτι μπορουσες,δυστυχως δεν τα καταφερνουμε παντα!!
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και το γατουλι ελπιζω να μας ευχαριστει... ας αναπαυτει το καημενακι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος
έζησα πρόσφατα μια περίπτωση ευθανασίας,σίγουρα είναι στενάχωρο όμως ίσως είναι καλύτερα γι'αυτό που θα κουραζόταν και το ίδιο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool