KatrinSia
Νεοφερμένο μέλος
Η KatrinSia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
25-11-12
12:03
Καλημερα σας. Χρειαζομαι την βοηθεια σας καθως ξυπνησα απο νιαουρισματα ενος μικρου γατιου,το οποιο μαλλον χτυπησε αυτοκινητο.Ηρθε και κρυφτηκε στην πιλωτη του σπιτιου μας,το μαζεψα και το εχω βαλει σε ασφαλες σημειο με την καταλληλη ζεστασια.Εχει φυγει ολο το τριχωμα του στην πισω αριστερη πλευρα και απο οσο μπορω να διακρινω μαλλον δεν κουναει καθολου το αριστερο του ποδαρακι.Ειμαι ανεργη (δυστυχως) και δεν μπορω να το παω σε κτηνιατρο που θα ζητησει αμοιβη.Χρειαζεται οπωσδηποτε γιατρο και ενα μερος να μεινει.Μενω Πειραια και σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
25-11-12
13:03
KatrinSia, νομίζω πως θα πρέπει να δει το γατάκι κάποιος κτηνίατρος επειγόντως... 
Εάν θέλεις, κοίτα στο θέμα Λίστα κτηνιάτρων, οι κτηνίατροι που είναι γραμμένοι με γαλάζιο χρώμα προσφέρουν ειδικές τιμές για αδέσποτα οπότε προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους και με μωβ χρώμα οι 24ωρες κλινικές.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο για το μικρό!

Εάν θέλεις, κοίτα στο θέμα Λίστα κτηνιάτρων, οι κτηνίατροι που είναι γραμμένοι με γαλάζιο χρώμα προσφέρουν ειδικές τιμές για αδέσποτα οπότε προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους και με μωβ χρώμα οι 24ωρες κλινικές.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το καλύτερο για το μικρό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool