χριστινα
Διάσημο μέλος

Δεν προλαβε να κανει κατι....Προς τιμην του, δεν το παρατησε, το πηγε αμεσως σε γιατρο. Ειναι κουταβακι, μια χνουδωτη μπαλα, και εχει σπασει το πισω ποδαρακι του σε δυο σημεια. Ο γιατρος εθεσε θεμα φροντιδας για τις επομενες 2 ςβδομαδες, καθως με το ποδι σε γυψο, μην μπορωντας να περπατησει και αδεσποτο, δεν θα μπορει να βρει φαγητο (οσο βρισκουν δηλαδη...

) Ευτυχως δεν το παρατησε το παιδι και ζητησε βοηθεια. Σπιτι του δεν γινεται να το παρει (απαγορευτικο εκ πατρος, πολλα ατομα, μεγαλη πολυκατοικια...) Μην μπορωντας κι εγω να το παρω σπιτι (απαγορευτικο εξ ανδρος και 3 γατια σε διαμερισμα) παλι τον πατερα μου αγγαρεψαμε.... 

Ετσι το σκυλακι αυριο θα παει στο χτημα, για 2 εβδομαδες εστω (ελπιζω σε κατι πιο μονιμο, αλλα αμφιβαλλω πως θα αναλαβει κι αλλο ζωακι ο μπαμπας) Ενδιαμεσα θα ψαξω μπας και βρεθει σπιτακι (θα γινει και μεγαλο το ατιμο....) αλλιως παλι στο δρομο το βλεπω

Τουλαχιστον δεν θα εχει πια σπασμενο ποδαρακι.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Νοτα, δεν μου ανοιγει τη σελιδα.... Κανω κατι λαθος;;;

Μιλησα ηδη με μια κοπελα και θα προσπαθησει να του βρει σπιτακι μεσω σωματειων. Ξερω πως τα αγαπαει, δινει αγωνα κι αν μπορεσει να κανει κατι, θα το κανει.... Μακαρι για το καημενο το μικρουλι, να μη βρεθει παλι στο δρομο. Ο πατερας μου, 70ρης και με προβληματα υγειας, εχει μονιμο αγχος τι θα απογινουν τα ζωακια αν κατι του συμβει.

Οι γατουλες ειναι πιο ανεξαρτητες αλλα τα σκυλακια;;; Βεβαια υπαρχω κι εγω στο τοπιο, αλλα δεν εχω καν διπλωμα να παω καθε μερα στο χτημα.... Ετσι δεν τον καθησυχαζω, παρα τις προθεσεις μου. Αλλιως ειμαι σιγουρη πως θα το κρατουσε εκεινος,αν ενιωθε καλα, οπως εχει κανει με τοσα στο παρελον...Τελος παντων, μεσα στην ατυχια του τυχερουλης ηταν ο σκυλουκος. Δε αφεθηκε χτυπημενος να πεθανει στο δρομο και βρεθηκε χωρος μεχρι την αναρρωση του εστω. Κατι ειναι κι αυτο...
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Πετάγονται καμια φορά πριν προλάβεις να το καταλάβεις.......
Κι εγώ στο ότι είναι κουταβάκι εναποθέτω τις ελπίδες μου.... Θα δούμε. Το είδα και ξύπνιο σήμερα το πρωί (χτες ήταν ναρκωμένο) Τι καλούλι!!

Πήγε με το μπαμπά στο χτήμα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum