Χτύπημα από αυτοκίνητο!

nenaki20271

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Καλησπέρα σας!Σήμερα το πρωί η Σίσσυ ήρθε πάνω στο σπίτι από τον κήπο κουτσαίνοντας και μπουπ μετά παρ'τη να σέρνεται.Την κοιτάω και είχε μια πληγή στο πίσω δεξιά πόδι πάνω στη γούνα της μαυρίλα από ρόδα και πάνω από το ματάκι είχε φύγει το τρίχωμα χωρίς να είναι πληγή.Τη βουτάμε και πάμε σε μια εφημερεύουσα κτηνιατρική κλινική στην Παιανία.Της κάνουν ηρέμηση για τις ακτινογραφίες , εξετάσεις ,ένεση παυσίπονη και αντιβίωσης κτλ και το πόρισμα ήταν χτύπημα από αμάξι χωρίς να σπάσει τίποτα ή να έχουν πειραχθεί ζωτικά όργανα.Μας είπε μόνο οτι βλέπει από το τράνταγμα λίγο αέρα στο θώρακα , την πληγή στο πόδι που την πονάει γιατι έχει φτάσει μέχρι τον τένοντα (ο οποίος και φαίνεται) και πάνω από το ματάκι δεν είναι πληγή είναι κάψιμο όπως σύρθηκε στην άσφαλτο.Την έφερα εδώ πριν κανά 6ωρο ουσιαστικά την έβαλα στο καλαθάκι της και από τότε δεν έχει σηκωθεί να πατήσει απλά αλλάζει συχνά πυκνά θέσεις μέσα σ'αυτό και κοιμάται.Όταν πάει να ρίξει βάρος στα πίσω πόδια νιαουρίζει και μπουπ κάτω.Δεν έχει πιεί ούτε νεράκι ακόμα.Η αγωγή της είναι αντιβίωση.Έχω αγχωθεί όπως τη βλέπω.Εσείς τι λέτε;Έχετε παρόμοιες εμπειρίες;Θα τα καταφέρουμε;Είναι λογική η καταστασή της για πρώτο 24ωρο; :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα και πολλα περαστικα στην γατουλα σου.
Κοιτα..λογικο το θεωρω να ειναι ετσι.Εδω εμενα ο δικος μου,μια φορα που ετρεχε,και επεσε επανω του μια γλαστρα..ολη την ημερα ηταν ξαπλα.
Οι γιατροι τι ειπαν;Κινδυνευει απο κατι;Αυριο παντως θα δεις καλυτερα πιστευω.Αν θα εχει καποια βελτιωση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα δεν είπαν ότι κινδυνεύει.Είπαν οτι ήταν πολύ τυχερή που δεν έπαθε τίποτα πιο σοβαρό.Απλά έτσι όπως τη βλέπω αγχώνομαι!Αλλά και τι να κάνει το ζωντανό άμα πονάει...Αχ για να δούμε!

Να σας ρωτήσω κάτι...Υπάρχει περίπτωση η μέθη αναισθησία που της έκανε η γιατρός να μην της έχει περάσει ακόμα μετά από 12 ώρες;Τα ματάκια της έχουν αυτό το θολό και νυσταγμένο της κανονικής αναισθησίας..

Σημερα,πως ειναι;Ακομα η μεθη;Τρωει;:)

Επειδή έχω παρόμοια εμπειρία-δις μάλιστα-πιστεύω ότι είναι κανονικά να είναι έτσι. Δύο συμβουλές μόνο: τα ζωτικά όργανα πώς είδαν ότι είναι οκ;;της έκαναν υπέρηχο;;επειδή δεν το αναφέρεις..Και επίσης, το θέμα δυστυχώς σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι μόνο τα κατάγματα,αλλά και νευρολογικά προβλήματα που είναι πολύ σοβαρά. Έχει ουρήσει και αφοδεύσει;;Πάρα πολύ σημαντικό είναι να κάνει αυτά τα δύο.Ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

Λοιπόν σήμερα είναι καλύτερα!Έχει ξυπνήσει εντελώς και είναι γενικά ξύπνια και με τα ματάκια της τα παρακολουθεί όλα,σηκώθηκε λίγο και περπάτησε (όχι πολύ βέβαια) και πήγε και στην άμμο και ούρησε μόνο.Δεν αφόδευσε αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι είχε φάει μόνο δέκα σπυριά ξηράς τροφής.Και σήμερα μόνο που δεν έχει φάει.Έχει πιεί πολύ νεράκι και το ζωμό από μια κονσέρβα αλλά όχι το κρεατάκι της :-( Και πίνει και αντιβίωση και θέλω να φάει αλλά που....Υπέρηχο δεν της έκανε.Μόνο ακτινογραφίες και είπε δε χρειάζεται γιατί είναι εντάξει.Ο,τι μας είπε το κάναμε και εμείς!Για να δουμε.....

Καλησπέρα!!Πριν από 1 εβδομάδα χτύπησε τη γάτα μου αυτοκίνητο και έτρεχε από τα μάτια της αίμα και από το στόμα της ένα πυώδες υγρό. Την πήγα στον κτηνίατρο κ την κράτησε 3 μέρες στο ιατρείο του όπου της έδινε ορό και αντιβιώσεις. Δεν της έκανε ακτινογραφίες. Μετά από 3 μέρες την πήραμε στο σπίτι και της δίνουμε με τη συριγγα κάθε δώδεκα ώρες AUGMENTIN..Τρώει και παίζει κανονικά...Ο συγκεκριμένος κτηνίατρος είναι πολύ φθηνός και κάνει καταπληκτική δουλειά γιατί έχω ξαναπάει σε αυτόν μια γάτα η οποία χαροπάλευε και ενώ ήταν κυριακή ήρθε στο ιατρείο του και την περιέθαλψε με μεγάλη προθυμία. Η διεύθυνσή του είναι Καπετάν Χρονά 5, Κατεχάκη Αθήνα...και λέγεται Παπανικολάου Κωνσταντίνος. Τις υπόλοιπες πληροφορίες θα τις βρεις με ένα απλό γκουγκλάρισμα. Εύχομαι η διεύθυνση του να είναι αχρείαστη και να είναι όλα τα ζωάκια καλά.
Περαστικά στη Σίσσυ! :)

Επειδή και ο γατούλης μου πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας (ένα μήνα σε κλουβί για να σωθεί το ποδαράκι του) αναγνωρίζω στη Σίσσυ την έλλειψη όρεξης για φαγητό. Αυτό που θα κάνεις είναι να την ταίζεις εσύ! Θα της δίνεις κονσερβούλα, λίγη λίγη με το χέρι σου, κατευθείαν στο στόμα μέχρι σταδιακά να ανοίξει η όρεξή της και να αρχίσει να τρώει από μονη της. Επίσης μίλα με τον κτηνίατρο και ζήτησε να σου δώσει παστούλα/συμπλήρωμα διατροφής που θα της βάζεις στη μύτη για να αναγκάζεται να την γλύφει. Όλα θα πάνε καλά από την στιγμή που δεν έχουν πειρακτεί ζωτικά όργανα. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back