Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Πριν μερικές μέρες πήρα τη Φαντασία στην αγκαλιά μου (ήμουν όρθιος) μα εκέινη δυσανασχέτησε και τινάχτηκε για να φύγει, πέφτοντας ατσούμπαλα στα πλακάκια. Αμέσως είδα ότι άρχισε να κουτσαίνει, πράγμα που δεν κράτησε για πολύ. Από τότε όμως μέχρι και σήμερα, αν και δεν δείχνει να πονάει καθόλου, μου φαίνεται ότι περπατάει κάπως ατσούμπαλα, δεν κουτσαίνει ακριβώς, απλά είναι σαν τα πίσω ποδαράκια της εχουν μια ελαφριά και περίεργη κλίση. Μπορεί να βγήκε κάτι από τη θέση του? Μα δεν θα πονούσε κάτι τέτοιο? Απλά έχουν περάσει 3-4 μέρες και ανησυχώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Οι κινήσεις της γενικά είναι φυσιολογικές; Πηδάει ψηλά π.χ.; Ανεβαίνει σε καρέκλες, τραπέζια;
julia
Διακεκριμένο μέλος

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
αφου παει σαν τον Σαρλο η καημενη!
ισως περασει με τις μερες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν είναι τόσο έντονο τότε, ναι, ας τη δει κι ο γιατρός καλού κακού...αφου παει σαν τον Σαρλο η καημενη!![]()
Περαστικά!

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Αν το κρίνει δηλαδή απαραίτητο να του κάνει καμία ακτινογραφία.
Έτσι θα είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τρέχει τίποτα. Το λέω αυτό γιατί και ο γατούλης της kittycat ζει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και παρ'όλ'αυτά χτύπησε κάπου και είχε πρόβλημα στο ένα πόδι, και έχει τώρα διαδικασίες με εγχειρήσεις.
Εσύ που ξέρεις τη γατούλα σου, καταλαβαίνεις τη διαφορά, και θα κρίνεις αν χρειάζεται να την πας σε κτηνίατρο..
Ελπίζω πάντως να μην συμβαίνει τίποτα τίποτα

JohnDVM
Διάσημο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Αυτό με το περίεργο περπάτημα το έχει και ο Νόμπου μου, που έχει πρόβλημα το πόδι του και θα του κάνουμε εγχείρηση. Φαίνεται λες και έχει στραβώσει η λεκάνη του όταν περπατάει... Κοίταξέ το τώρα που είναι νωρίς... Για να μην χειροτερέψει όπως του δικού μου...Καλύτερα να πήγαινες στον κτηνίατρο γιατί μπορεί να έχει ένα μικροπροβληματάκι που αν δεν αντιμετωπιστεί να μεγαλώσει.
Αν το κρίνει δηλαδή απαραίτητο να του κάνει καμία ακτινογραφία.
Έτσι θα είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν τρέχει τίποτα. Το λέω αυτό γιατί και ο γατούλης της kittycat ζει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και παρ'όλ'αυτά χτύπησε κάπου και είχε πρόβλημα στο ένα πόδι, και έχει τώρα διαδικασίες με εγχειρήσεις.
Εσύ που ξέρεις τη γατούλα σου, καταλαβαίνεις τη διαφορά, και θα κρίνεις αν χρειάζεται να την πας σε κτηνίατρο..
Ελπίζω πάντως να μην συμβαίνει τίποτα τίποτα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool