Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
06-05-09
10:16
Επειδή οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι και επειδή τυχαίνει στην εταιρεία που δουλεύω να υπάρχει μια κενή θέση εργασίας, είπα να σας το πώ μήπως υπάρχει κανένας που ενδιαφέρεται.
https://www.out-there-media.com/sre_files/Advertising%20Sales%20Director_GREECE.pdf
Καλή τύχη στις αναζητήσεις σας.
https://www.out-there-media.com/sre_files/Advertising%20Sales%20Director_GREECE.pdf
Καλή τύχη στις αναζητήσεις σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
06-05-09
10:28
Άμα "ανοίξει" θέση στο Los Angeles, μη με ξεχάσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
06-05-09
10:57
Ευχαριστούμε για την πρόταση Κάτια
Προσωπικά ψάχνω για δουλειά αλλά σε διαφορετικό χώρο... πάντως έχω φίλους που ψάχνουν... μια θέση λογιστή και μια ηλεκτρολόγου μηχανικού... θα το κάνουμε Μικρές Αγγελίες εδώ
Αν κάποιος ψάχνει, με χαρά θα τους συστήσω 
Προσωπικά ψάχνω για δουλειά αλλά σε διαφορετικό χώρο... πάντως έχω φίλους που ψάχνουν... μια θέση λογιστή και μια ηλεκτρολόγου μηχανικού... θα το κάνουμε Μικρές Αγγελίες εδώ
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
06-05-09
11:25
Ευχαριστούμε για την πρόταση ΚάτιαΠροσωπικά ψάχνω για δουλειά αλλά σε διαφορετικό χώρο... πάντως έχω φίλους που ψάχνουν... μια θέση λογιστή και μια ηλεκτρολόγου μηχανικού... θα το κάνουμε Μικρές Αγγελίες εδώ
![]()
Ναι αμε! Γιατί όχι; Για τι είδους δουλειά ψάχνεις εσύ; Νομίζω ότι ψάχνουμε και για προγραμματιστή ίσως και για γραφίστα. Αλλά για αυτές καλύτερα αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να στείλουν στο kr@out-there-media.com ειναι το δικό μου γιατί είναι ανεπίσημα ακόμα.
Melini
Διάσημο μέλος
Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα.
06-05-09
11:29
Ναι αμε! Γιατί όχι; Για τι είδους δουλειά ψάχνεις εσύ; Νομίζω ότι ψάχνουμε και για προγραμματιστή ίσως και για γραφίστα. Αλλά για αυτές καλύτερα αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να στείλουν στο kr@out-there-media.com ειναι το δικό μου γιατί είναι ανεπίσημα ακόμα.
Να σαι καλά βρε
Εγώ δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο... Διερμηνέας και Μεταφράστρια είμαι, και δουλεύω σε μια πρεσβεία... ψάχνω για θέση μεταφραστή, υπεύθυνου τύπου ή βοηθού ακολούθου σε κάποια ευρωπαϊκή πρεσβεία ή γραφείο διεθνούς οργανισμού. Δεν βιάζομαι βέβαια, μια χαρά είμαι κι εδώ
Αυτά κυκλοφορούν μεταξύ πρεσβειών και είναι λίγες οι θέσεις και σπάνια τα openings...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
06-05-09
12:01
Κουτί θα μου ήταν...
αλλά άλλαξα καριέρα..και πόλη το βασικότερο!

Θα το πώ σε συναδέλφους....

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
06-05-09
12:25
Κουτί θα μου ήταν...
Αυτό με την πόλη άστο γιατί πονάει. Είχα την ελπίδα ότι θα έφευγα για Πολωνία σε 1 μήνα αλλά τα σπάσαμε και έτσι έμεινα με την "ελπίδα" στο χέρι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum