Ψάχνετε για δουλειά;;;

• Thread starter Thread starter Raktia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Επειδή οι καιροί που περνάμε είναι δύσκολοι και επειδή τυχαίνει στην εταιρεία που δουλεύω να υπάρχει μια κενή θέση εργασίας, είπα να σας το πώ μήπως υπάρχει κανένας που ενδιαφέρεται.

https://www.out-there-media.com/sre_files/Advertising%20Sales%20Director_GREECE.pdf

Καλή τύχη στις αναζητήσεις σας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άμα "ανοίξει" θέση στο Los Angeles, μη με ξεχάσεις!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε για την πρόταση Κάτια :D Προσωπικά ψάχνω για δουλειά αλλά σε διαφορετικό χώρο... πάντως έχω φίλους που ψάχνουν... μια θέση λογιστή και μια ηλεκτρολόγου μηχανικού... θα το κάνουμε Μικρές Αγγελίες εδώ :lol: Αν κάποιος ψάχνει, με χαρά θα τους συστήσω :D

Ευχαριστούμε για την πρόταση Κάτια :D Προσωπικά ψάχνω για δουλειά αλλά σε διαφορετικό χώρο... πάντως έχω φίλους που ψάχνουν... μια θέση λογιστή και μια ηλεκτρολόγου μηχανικού... θα το κάνουμε Μικρές Αγγελίες εδώ :lol: Αν κάποιος ψάχνει, με χαρά θα τους συστήσω :D

Ναι αμε! Γιατί όχι; Για τι είδους δουλειά ψάχνεις εσύ; Νομίζω ότι ψάχνουμε και για προγραμματιστή ίσως και για γραφίστα. Αλλά για αυτές καλύτερα αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να στείλουν στο kr@out-there-media.com ειναι το δικό μου γιατί είναι ανεπίσημα ακόμα.

Ναι αμε! Γιατί όχι; Για τι είδους δουλειά ψάχνεις εσύ; Νομίζω ότι ψάχνουμε και για προγραμματιστή ίσως και για γραφίστα. Αλλά για αυτές καλύτερα αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να στείλουν στο kr@out-there-media.com ειναι το δικό μου γιατί είναι ανεπίσημα ακόμα.

Να σαι καλά βρε :D Εγώ δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο... Διερμηνέας και Μεταφράστρια είμαι, και δουλεύω σε μια πρεσβεία... ψάχνω για θέση μεταφραστή, υπεύθυνου τύπου ή βοηθού ακολούθου σε κάποια ευρωπαϊκή πρεσβεία ή γραφείο διεθνούς οργανισμού. Δεν βιάζομαι βέβαια, μια χαρά είμαι κι εδώ :) Αυτά κυκλοφορούν μεταξύ πρεσβειών και είναι λίγες οι θέσεις και σπάνια τα openings...

Κουτί θα μου ήταν...
αλλά άλλαξα καριέρα..και πόλη το βασικότερο! :redface::)

Θα το πώ σε συναδέλφους....

Κουτί θα μου ήταν...
αλλά άλλαξα καριέρα..και πόλη το βασικότερο! :redface::)

Θα το πώ σε συναδέλφους....

Αυτό με την πόλη άστο γιατί πονάει. Είχα την ελπίδα ότι θα έφευγα για Πολωνία σε 1 μήνα αλλά τα σπάσαμε και έτσι έμεινα με την "ελπίδα" στο χέρι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back