yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μία απο τα ίδιαΔεν μου το ανοίγει και με τρώει η περιέργεια![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
γενικά αυτά μου φαίνονται ψιλοβλακείες,αλλά περί ορέξεως...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
μπιζνα το κανανΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η αναλογία αντρών - γυναικών δεν μας συμφέρει Ουρανία... έχουμε φανερή λειψανδρία!!Και δεν μπαίνει όποιος θέλει να βρει ζωόφιλο ταίρι στο My cat?![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η αναλογία αντρών - γυναικών δεν μας συμφέρει Ουρανία... έχουμε φανερή λειψανδρία!!![]()
Καλέ να κάνουμε promotion να προσελκύσουμε άντρες στο forum

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
π.χ. διαφημιστική καταχώρηση του mycat σε ανδρικά περιοδικά... βέβαια αυτοί που τα διαβάζουν, είναι λίγο γκάου...Καλέ να κάνουμε promotion να προσελκύσουμε άντρες στο forum![]()

επίσης σε αθλητικές εφημερίδες... 
georgia alex
Δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτή η ανεξαρτησία της και το ότι είναι στη κοσμάρα της γενικώς η γάτα είναι που τους εκνευρίζει... κι εγώ έχω γνωρίσει περήφανους άντρες που αρέσκονται στο να κυκλοφορούν με το εκπαιδευμένο λυκόσκυλό τους ή το πιτ μπουλ τους... καμαρώνοντας ότι ανδρισμός είναι να δαμάζεις τα πάντα...Ζωοφιλους(και καλα..) αντρες εχω γνωρισει,γατοφιλους ομως...Γιατι οι περισσοτεροι αντρες οχι απλα δε συμπαθουν τις γατες,τις μισουν!![]()
Σίγουρα υπάρχουν όμως και άντρες γατόφιλοι.. απλά είναι σίγουρα λιγότεροι απ'τις γυναίκες.

Γενικά πιστεύω έτσι από διαίσθηση,ότι ο άντρας που αγαπά τις γάτες είναι περισσότερο τρυφερός από εκείνον που τις μισεί...κι ότι εκείνος που αγαπά μόνο τα σκυλιά σίγουρα δεν είναι ζωόφιλος...
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό, είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσωΣίγουρα υπάρχουν όμως και άντρες γατόφιλοι..

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος

βασικα ειναι προκατηλημενος απο δυο ατομα που εχουν το σκυλι ως φυλακα σε καποια αλουμιναδικα που δουλευε και το ειχαν δεμενο και μεσα στους ψυλους και τα τσιμπουρια!!!!!
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Εχεις απολυτο δικιο,Γιουλη.Ο πατερας μου ειναι ο μονος αντρας που ξερω που οχι απλα αγαπαει τις γατες,οχι απλα θαυμαζει την υπεροχη φυση τους,οχι απλα κανει σαν μικρο παιδι οταν βλεπει γατα...απλα ειναι απ'τους μεγαλυτερους οπαδους της!Απο'κει και περα,εχει τυχει να τα φτιαξω με καποιον που,ενω ηξερε ποση αδυναμια εχω στις γατες(και στα ζωα γενικοτερα)και ενω ελεγε πως μ'αγαπουσε(.......),μου ειχε πει καταμουτρα να μαζεψω τη γατα μου,γιατι αν τον ακουμπουσε,θα την πεταγε κατω απ'το μπαλκονι και οτι οταν βλεπει γατα οταν οδηγει προσπαθει επιτηδες να την πατησει...αυτή η ανεξαρτησία της και το ότι είναι στη κοσμάρα της γενικώς η γάτα είναι που τους εκνευρίζει... κι εγώ έχω γνωρίσει περήφανους άντρες που αρέσκονται στο να κυκλοφορούν με το εκπαιδευμένο λυκόσκυλό τους ή το πιτ μπουλ τους... καμαρώνοντας ότι ανδρισμός είναι να δαμάζεις τα πάντα...
Σίγουρα υπάρχουν όμως και άντρες γατόφιλοι.. απλά είναι σίγουρα λιγότεροι απ'τις γυναίκες.
Γενικά πιστεύω έτσι από διαίσθηση,ότι ο άντρας που αγαπά τις γάτες είναι περισσότερο τρυφερός από εκείνον που τις μισεί...κι ότι εκείνος που αγαπά μόνο τα σκυλιά σίγουρα δεν είναι ζωόφιλος...![]()
ΕΛΕΟΣ!!!Εννοειται οτι η σχεση μας κατεληξε πολυ ασχημα!
Ε,κατι τετοια παρομοια εχω να θυμαμαι απο πρωην.Καλυτερα να καταληξω γεροντοκορη με γατες,παρα να ειμαι με ενα τερας!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ενώ ο δικός μου εκπαιδεύτηκε... δεν είχε ουδεμία σχέση με το είδος...με γνώρισε με μία, μετά του κουβάλησα τη δεύτερη και τώρα πάμε για τρίτη αλλά ακόμα δεν το ξέρει...Εχεις απολυτο δικιο,Γιουλη.Ο πατερας μου ειναι ο μονος αντρας που ξερω που οχι απλα αγαπαει τις γατες,οχι απλα θαυμαζει την υπεροχη φυση τους,οχι απλα κανει σαν μικρο παιδι οταν βλεπει γατα...απλα ειναι απ'τους μεγαλυτερους οπαδους της!Απο'κει και περα,εχει τυχει να τα φτιαξω με καποιον που,ενω ηξερε ποση αδυναμια εχω στις γατες(και στα ζωα γενικοτερα)και ενω ελεγε πως μ'αγαπουσε(.......),μου ειχε πει καταμουτρα να μαζεψω τη γατα μου,γιατι αν τον ακουμπουσε,θα την πεταγε κατω απ'το μπαλκονι και οτι οταν βλεπει γατα οταν οδηγει προσπαθει επιτηδες να την πατησει...ΕΛΕΟΣ!!!Εννοειται οτι η σχεση μας κατεληξε πολυ ασχημα!
Ε,κατι τετοια παρομοια εχω να θυμαμαι απο πρωην.Καλυτερα να καταληξω γεροντοκορη με γατες,παρα να ειμαι με ενα τερας!
![]()
αν μετά βρεθώ στο ράφι δεν θα παραπονεθώ...
zorica
Διάσημο μέλος
Eμενα ο δικος μου μου εφερε πρωτος ενα γατακι στο σπιτι(πριν 15 χρονια)...Αυτό, είμαι σε θέση να το επιβεβαιώσω![]()
Ενώ ο δικός μου εκπαιδεύτηκε... δεν είχε ουδεμία σχέση με το είδος...με γνώρισε με μία, μετά του κουβάλησα τη δεύτερη και τώρα πάμε για τρίτη αλλά ακόμα δεν το ξέρει...αν μετά βρεθώ στο ράφι δεν θα παραπονεθώ...
![]()

Αντζη
Νεοφερμένο μέλος
...τον Δημήτρη 2 μέρες μετά το χαμό της Άντζης μου κ μου έδωσε το χαμόγελο ξανά.Είναι ένας άνθρωπος που νιαουρίζει όταν μιλάει,γουρλώνει τα μάτια του σε κάτι νέο κ ώρες ώρες μιμείται ακόμη κ κινήσεις με χέρια κ πόδια.. Ρίχνουμε πολύ γέλιο κ δε ξέρω πώς θα αντιμετωπίσω τη κατάσταση όταν θα έρθει η πραγματική γατούλα μου στο σπίτι μου!Περνάμε το περισσότερο χρόνο μας στο σπίτι μου κ θα έχω ένα αρσενικό να τη πέφτει στη θηλυκιά μου..

Λέτε για αρχή να τους έχω σε ξεχωριστά δωμάτια? Αμα η γάτα μου δείξει αδυναμία σε αυτόν ,θα τον κουρέψω!! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool