Ψάχνουμε για γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kromachine

Νεοφερμένο μέλος

Ο kromachine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την σελίδα σας που μόλις ανακάλυψα.
Είμαστε μια 4μελής οικογένεια, που εδώ και περίπου 2 χρόνια ψάχνουμε για μια γατούλα.
2 χρόνια συγκεκριμένα διότι είχαμε μια γατούλα βιρμανιας,η οποία συγκεκριμένα έπεσε θύμα από αυτοκίνητο.
Όπως καταλαβαίνετε η αλλαγή αυτή για κάποιους δεν είναι και πολλή εύκολη όταν έχεις μια τέτοια γάτα χρόνια μέσα στο σπίτι σου.
Ψάχνουμε για μια γάτα, οπού θα αγαπήσει και θα αγαπηθεί. Την πιο μαλλιαρή γάτα του κόσμου όπως λέει και η μικρή εδώ
Και επειδή έχω βάλει αγγελίες και σε άλλες σελίδες τονίζω από τώρα ότι είμαι κατά της κερδοσκοπίας με σκοπό το εμπόριο ζώων, οπότε αν ζητάτε κάποιοι χρήματα μην μπαίνετε στον κόπο
Υ.Γ συνχωρεστε με για τα ορθογραφικα μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Εύχομαι να βρείτε σύντομα τη γατούλα που θα σας ζεστάνει και πάλι τις καρδιές σας. Ρίξε και μια ματιά εδώ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και καλώς ήρθατε! Για δείτε κι αυτή την ημι-περσική κουκλίτσα που θα γίνει σίγουρα μαλλιαρούλα....
Εύχομαι να βρείτε τη γατούλα που θα αγαπήσετε και θα σας αγαπήσει. :)

https://www.mypetz.gr/threads/Ημίαιμη-περσική-μινιατούρα.232482/

Δεν είναι μαλλιαρή, αλλά είναι σίγουρα μια κούκλα, αν σας ενδιαφέρει τηλεφωνήστε μου στο 6973689833

Να και η φωτο

Συνημμένα

• Εικόνα0834.jpg
    Εικόνα0834.jpg
    244,4 KB · Εμφανίσεις: 37
Γεία σας τελικά βρήκατε γατούλα αν όχι 3 μικρά γατάκια 35 περίπου ημερών ψάχνουν οικογένεια. https://dafni.olx.gr/iid-339753269
iid-339753269

οχι ακομα δεν εχουμε βρει

βρηκαμε γατουλα,σας ευχαριστουμε για το ενδιαφερον σας :clapup:

Πολύ ευχάριστα νέα, να τη χαίρεστε!
Ελπίζω να μας τη συστήσετε με ένα θέμα αφιερωμένο σε αυτήν στην Κατηγορία Οι γάτες μου. ;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back