flora.m123
Δραστήριο μέλος

Η κοπέλα που το ψάχνει είναι 15-16 χρονών, έχει ήδη μια γατούλα και ένα χάμστερ, ζει σε μια μεγάλη μονοκατοικία μαζί με τους γονείς της που είναι απόλυτα σύμφωνοι με την υιοθεσία ενός σκύλου. Επειδή έχει εξετάσεις τώρα τον Μάιο, μπορούμε να το πάρουμε γύρω στα μέσα Ιουνίου, για να έχει το χρόνο να ασχοληθεί μαζί του και να το εκπαιδεύσει.
Ψάχνουμε για μικρό σε ηλικία yorki, κατά προτίμηση όχι πάνω από 3 μηνών..
Μένει στη Φλώρινα, οπότε ααααανννν (που μπαααα, αλλά λέμε αν) υπάρχει κάποιος που να έχει ένα σκυλάκι σε αυτή την περιοχή, τέλεια!
Αλλά και Θεσσαλονίκη δε μας πειράζει, θα το μεταφέρω εγώ προσωπικά στη Φλώρινα
(τώρα που έχω πάρει και το κολάι
)Για ο,τι γνωρίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου (μιας και εγώ κάνω τα διαδικαστικά
) στο email flora.m123@hotmail.com, να απαντήσετε εδώ ή να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα (τα αυτονόητα δηλαδή
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος

Πάει, ποτέ δε θα βρούμε κουταβάκι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

flora.m123
Δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.facebook.com/fazoo.farm
'Εχω δει διάφορα καθαρόαιμα κατά καιρούς, δεν αποκλείεται να έχουν υπ'όψιν κάποιο τεριέ. Μπορείς να ρωτήσεις!
Πολύ σκυλί αυτή η σελίδα ρε παιδί μου
Να'ναι καλά οι άνθρωποι. Κάνουν πολύ καλή δουλειά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Μωρέ δε χρειάζεται να είναι καθαρόαιμο, ας μοιάζει με yorkie που έχει κολλήσει η Βιβή, και ας μην είναι καθαρόαιμο!
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όπως και να'χει δε χάνεις τίποτα να ψάξεις.

flora.m123
Δραστήριο μέλος

πάντως απορώ, ολόκληρη αυλή έχουν και μεγάλο σπίτι, εγώ θα έπαιρνα στη θέση τους δύο θηρία (έχω αδυναμία στα μεγάλα σκυλιά
), μεγάλα και φουντωτά, που είναι και πιο χαδιάρικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά το κάθενα έχει τη χάρη του!Ρίξε και μια ματιά στις φιλοζωικές της Αθήνας. Λογικά θα μπορούν να στείλουν στη Θεσσαλονίκη.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.facebook.com/pages/ΣΠΑΖ-Σύλλογος-Προστασίας-Αδέσποτων-Ζώων-SPAZ-Greece/183003141730324
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Θα παρακολουθώ μήπως βρεθεί ο ιδιοκτήτης, αλλιώς θα ρωτήσω αν το χαρίζουν!
flora.m123
Δραστήριο μέλος
sophia1
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool