Cheetarah-papou
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα θέλω να μιλήσουμε για το εξής:
Η γάτα μιας φίλης μας πέθανε πριν δύο μήνες από βρώση μολυσμένου σαμιαμιδιού....
Την είχε έξι χρόνια και λυπηθήκαμε πολύ όλοι για το άτυχο ζωάκι...Τώρα βρισκόμαστε προς αναζήτηση νέου γατο-μέλους της οικογενείας καθώς η ύπαρξη γάτας στο σπίτι, έχει γίνει συνήθεια στη φίλη μας και αν και αγαπούσε τρελά την πρώτη γάτα θέλει να δώσει φροντίδα και αγάπη σε ένα νέο γατάκι.
Θέλουμε πρώτα απ'όλα να είναι μικρό για να εκπαιδευτεί κατάλληλα. Μέχρι δύο μηνών είναι ότι πρέπει.. Προτιμάμε τις τιγρέ αποχρώσεις.
Μήπως ζητάμε πολλά;;;;
Κάθε πρόταση είναι δεκτή και οι προτιμίσεις μας δεν είναι αμετάκλητες.
Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mystery_cats
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/tα-γατάκια-της-αποθήκης.231155/ αυτά ειναι και στην Θεσσαλονίκη
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-γκριζούλης-Τίμμυ.231112/ Δεν ξέρω που είναι, πιθανόν όμως να είναι στην Αθήνα και είναι και πιο ανοιχτόχρωμο. Για την γατοομάδα θα πρέπει να πάει να το πάρει μόνη της από ότι ξέρω.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ για την προώθηση.Εγώ με την αδερφή μου έχουμε βάλει την αγγελία.Λοιπόν:
https://www.mypetz.gr/threads/tα-γατάκια-της-αποθήκης.231155/ αυτά ειναι και στην Θεσσαλονίκη
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-γκριζούλης-Τίμμυ.231112/ Δεν ξέρω που είναι, πιθανόν όμως να είναι στην Αθήνα και είναι και πιο ανοιχτόχρωμο. Για την γατοομάδα θα πρέπει να πάει να το πάρει μόνη της από ότι ξέρω.
Ναι ο Timmy είναι Αθήνα, Παγκράτι.Εάν τον θέλετε θα βρεθεί τρόπος να έρθει.

Πρόκειται για μοναδική περίπτωση γάτου.Δε το λέω έτσι..Είναι αδέσποτος από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε κι όμως είναι πιο εξοικιωμένος με τους ανθρώπους απ'ότι είναι οι δικές μου οι οικόσιτες.
Θέλω απλά να ξέρετε ότι είναι ενός έτους, θα δωθεί στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος και εμβολιασμένος.
Επίσης, αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι που τόσο πολύ λαχταράει...Η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά που περνώ από την είσοδο διότι στέκεται εκεί 24ώρες/24ωρο για να μπει μέσα.
Αυτά!

Ευχαριστούμε
erika
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Mην ξεχνάμε και τον λουράκια μας τον πολυαγαπημένο!!

Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Mην ξεχνάμε και τον λουράκια μας τον πολυαγαπημένο!!
Δίκιο έχεις Μαρινάκι! Πως είναι να δυνατόν να ξεχάσω το Λουράκια μας, το γλυκύτατο αυτό πλάσμα και πανέμορφο!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Γιατί δεν δίνεις στη φίλη σου το παρόν θέμα να διαβάσει;

Cheetarah-papou
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Ξερω οτι ειναι θεμα κολληματος , το οποιο ειχα και εγω και ολοι μας νομιζω , αλλα με ολη μου την ειλικρινεια , αν τωρα ειχα την δυνατοτητα να υιοθετησω και αλλη γατα , το τελευταιο πραγμα που θα με ενδιεφερε ειναι η ηλικια της.
Την αισθηση πως το μεγαλωνεις απο μωρο ειναι τοσο παροδικο , που δεν συγκρινεται με το να εχεις μια γατα με διαμορφωμενο
καλο χαραχτηρα.Δεν θα ρισκαρα να το ριξω στην τυχη , γιατι με τα μωρα γατακια δεν ξερεις ποτε σε τι κουμασι θα εξεληχθει.
Οσον αφορα στον λουρακια παντως , ειναι ακομη μπεμπης .., μπορει οχι στο μεγεθος αλλα 5-6 μηνων ειναι ακομη μωρα
.Και δεν του κανω προμοσιον του λουρ -(που παρεπιπτωντος ειναι α-πι-στευ-τος)- ..σου μιλαω γενικα κατα τη προσωπικη μου αποψη παντα
, αλλα νομιζω εκφραζει τουλαχιστον οσους εχουν ηδη γατα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Cheetarah-papou
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-περιπλανώμενος-γατούλης-με-λουράκια-Μαρούσι.230341/
Mην ξεχνάμε και τον λουράκια μας τον πολυαγαπημένο!!![]()
Παιδιά Αθήνα είναι ο Λουρ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι..στο Μαρουσι.Παιδιά Αθήνα είναι ο Λουρ?

Cheetarah-papou
Νεοφερμένο μέλος
Δίκιο έχεις Μαρινάκι! Πως είναι να δυνατόν να ξεχάσω το Λουράκια μας, το γλυκύτατο αυτό πλάσμα και πανέμορφο!
![]()
Είναι ίδιος η Cheetarah μας!
Cheetarah-papou
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool