Ψάχνουν στέγη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

stella1978

Νεοφερμένο μέλος

Η stella1978 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Δύο αδελφάκια, ασπρα και τροφαντά, αγορακι και κοριτσάκι,
ξέμειναν...είναι 2 μηνών, τρωνε τα πάντα, πηγαίνουν κανονικά στην άμμο τους,
φιλικά στην επαφή με τους ανθρώπους, είναι έτοιμα ν'αφήσουν
τη μαμά τους (στην ησυχία της) και να πορευθούν στη ζωή..
οποιος/α θέλει να τους εξασφαλίσει χαρούμενη ζωη και ασφάλεια,
ας στείλει εδώ μήνυμα, ή καλύτερα ας με καλέσει στο 6932647951.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα μπορούσες να βάλεις μια φωτό?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά είναι τα καμάρια μου!! Είναι άψογου χαρακτήρα, πολύ πολύ τρυφερά...αχ, να μπορουσα να τα κρατησω...Δυστυχώς όμως έχω και τη μαμα τους και άλλα 2 σκυλάκια...υιοθετήστε τα και θα με θυμηθείτε!!!

Συνημμένα

• adelfakia.jpg
    adelfakia.jpg
    735,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • i gata me ti mama.jpg
    i gata me ti mama.jpg
    680,2 KB · Εμφανίσεις: 37
  • o gatos.jpg
    o gatos.jpg
    286,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Αφού είχες ήδη τόσα ζώα γιατί την άφησες να γεννήσει? :/:

Επειδή αγαπητη, εγώ δεν είχα ουδέποτε σχέση με γάτες...και η μαμά τους ήταν η μοναδική ίσως γάτα που με συγκίνησε
τόσο, ώστε να της δώσω μια ζεστή γωνία να ξεχειμωνιάσει. Έτυχε όμως αν και πολύ νέα να είναι ήδη έγκυος. Έτσι, γέννησε
στο σπίτι και τώρα είμαστε πολλοί...Θα προτιμούσα βέβαια μια πρόταση υιοθεσίας στις απαντήσεις που δέχομαι και όχι εξεταστικές
ερωτήσεις εν είδει κριτικής...

Η εποχή είναι δύσκολη, τα μικρά πάρα πολλά ενώ η ζήτηση ελάχιστη.
Ίσως περάσει καιρός μέχρι να βρούν σπιτάκι. Προφανώς και τα αγαπάτε και θέλετε το καλύτερο για αυτά. Βάλτε και αλλού αγγελίες εαν δεν το έχετε ήδη κάνει, και υπομονή.

Μέχρι τότε εαν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε στο φόρουμ και να ενημερωθείτε για ότι θέλετε.;)

Επειδή αγαπητη, εγώ δεν είχα ουδέποτε σχέση με γάτες...και η μαμά τους ήταν η μοναδική ίσως γάτα που με συγκίνησε
τόσο, ώστε να της δώσω μια ζεστή γωνία να ξεχειμωνιάσει. Έτυχε όμως αν και πολύ νέα να είναι ήδη έγκυος. Έτσι, γέννησε
στο σπίτι και τώρα είμαστε πολλοί...Θα προτιμούσα βέβαια μια πρόταση υιοθεσίας στις απαντήσεις που δέχομαι και όχι εξεταστικές
ερωτήσεις εν είδει κριτικής...

Δεν νομίζω να έχει κάποιος διάθεση κριτικής. Το να δώσεις τα γατάκια σου είναι θέμα τύχης. Έχεις δει πόσα χαρίζονται ?
Βλέπεις την αναλογία πόσα υιοθετούνται ? Αυτό σου είπε και η Julia.
Και εγώ από την πείρα μου σου λέω ότι κινδυνεύεις να ξαναβρεθεις και με άλλα γατάκια αν δεν στειρωθεί σύντομα.
Οι γάτες δυστυχώς, μπορούν να ζευγαρώσουν ενώ βρίσκονται σε περίοδο 'λοχείας' και θηλάζουν.

Καλή τους τύχη.

Η γατούλα είναι ήδη στειρωμένη και τα 2 από τα τρια γατάκια μου έχουν
βρει ασφαλή στέγη. Ας ευχηθούμε όλοι να βρεθεί ένα σπιτάκι και για το
θυληκο της παρέας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back