Ψάχνω αρσενικό μικρό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

zoupinio

Νεοφερμένο μέλος

Ο zoupinio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Λέγομαι Χρήστος από Ναύπακτο και θα με συγχωρέσετε για τον τρόπο γραψίματός μου.
Είμαι αλλοδαπός και όχι καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Πρέπει να υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Συγχαρητήρια για όλο το έργο που γίνεται εδώ στο mycat, πριν μια βδομάδα το ανακάλυψα και έμεινα άφωνος.
Έχω μεγαλώσει με γάτες και γνωρίζω αρκετά για αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Ψάχνω φουντωτό αρσενικό γατάκι 2-4 μηνών.
Ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα Χρήστο και καλωσήρθες :)
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες των μικρών που περιμένουν για υιοθεσία. Και, επειδή τα greeklish στο φόρουμ αυτό απαγορεύονται από τους κανόνες, κάνε μια προσπάθεια με αυτό το site, θα σου φανεί χρήσιμο, αν και τα ελληνικά σου είναι μια χαρά ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα κ απο μενα:)
κ γω συμφωνω οτι τα ελληνικα σας ειναι πολυ καλα!
εχω εναν φουντωτο ασπρομαυρο.
αν θελετε ριξτε μια ματια
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=57260
επισης γεννησε πριν 3 μερες μια απο τις ψιψινες μου κ εχει κανει φουντωτα μωρακια.
μονο που δεν μπορω ακομα να ξεχωρισω το φυλο τους.
σε καμια δυο βδομαδες θα μπορω να ξεχωρισω ποια ειναι αγορακια κ ποια κοριτσακια.
εαν δεν εχετε βρει ακομα καποιο γατακι κ ενδιαφερεστε θα σας στειλω φωτο να τα δειτε κ ισως σας αρεσει καποιο.

Καλησπέρα Χρήστο και καλωσήρθες :)
Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες των μικρών που περιμένουν για υιοθεσία. Και, επειδή τα greeklish στο φόρουμ αυτό απαγορεύονται από τους κανόνες, κάνε μια προσπάθεια με αυτό το site, θα σου φανεί χρήσιμο, αν και τα ελληνικά σου είναι μια χαρά ;)

Ευχάριστο Olga γεα το ενδιαφέρον σας. Έχω di τις αγγελίες και είμαι σίγουρος ότι θα βρω το γατάκι μου,ακριβώς όπως το ψάχνω. Βεβαια θα δω και τις πρότασης που πιθανόν θα μου γίνουνε.Αυτή τι στιγμή χρησιμοποιώ το site που μου έστειλες γεα τα "ελενικα" μου,πολύ καλο ,αλλα δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω. Το πρόβλημα μου δεν είναι μονο με τα "ελενικα" αλλα και με το να χρησιμοποιώ το υπολογιστή. Ευχάριστο πολύ:):):):):):):):)

Ευχάριστο Olga γεα το ενδιαφέρον σας. Έχω di τις αγγελίες και είμαι σίγουρος ότι θα βρω το γατάκι μου,ακριβώς όπως το ψάχνω. Βεβαια θα δω και τις πρότασης που πιθανόν θα μου γίνουνε.Αυτή τι στιγμή χρησιμοποιώ το site που μου έστειλες γεα τα "ελενικα" μου,πολύ καλο ,αλλα δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω. Το πρόβλημα μου δεν είναι μονο με τα "ελενικα" αλλα και με το να χρησιμοποιώ το υπολογιστή. Ευχάριστο πολύ:):):):):):):):)

μάλλον τα κατάφερα

Mια χαρα τα καταφερατε,μην ανησυχειτε!:)
Κοιταζετε συχνα τις αγγελιες και σιγουρα θα βρειτε το γατακι των ονειρων σας.Καλη τυχη!

καλησπερα κ απο μενα:)
κ γω συμφωνω οτι τα ελληνικα σας ειναι πολυ καλα!
εχω εναν φουντωτο ασπρομαυρο.
αν θελετε ριξτε μια ματια
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=57260
επισης γεννησε πριν 3 μερες μια απο τις ψιψινες μου κ εχει κανει φουντωτα μωρακια.
μονο που δεν μπορω ακομα να ξεχωρισω το φυλο τους.
σε καμια δυο βδομαδες θα μπορω να ξεχωρισω ποια ειναι αγορακια κ ποια κοριτσακια.
εαν δεν εχετε βρει ακομα καποιο γατακι κ ενδιαφερεστε θα σας στειλω φωτο να τα δειτε κ ισως σας αρεσει καποιο.
Καλησπέρα.Ida το φουντωτό ασπρόμαυρο γατούλη σας,κουκλάκι είναι,και είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Βεβαια θα προτιμούσα ένα πιο μικρό σε ηλικία και με τα νεογέννητα γατάκια σου με βάζετε σε δίλημμα. Ψάχνω πολύ καιρό γεα γάτα,(πρόσφατα και μέσο internet)και δεν θα με πείραζε να περιμένω και λίγο ακόμα να πάρο ένα από τα νεογέννητα.Θα το προτιμούσα εάν δεν βρεθεί κάτι άλλο πιο σύντομα Ευχάριστο

πολυ ωραια:)
σε καμια βδομαδα θα σας στειλω φωτο απο τα μικρα να τα δειτε!
εχετε προτιμηση σε καποιο χρωμα?

Χαίρομαι που απαντήσατε στο μήνυμα μου. Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση αλλα εάν δω φωτό κάποιο θα διαλέξω.Ζητάω αρσενικό επειδή ξέρω ότι τα αρσενικά γίνονται πιο μεγάλα από τα θηλυκά. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για ποσο καιρό τα μικρά θα είναι έτοιμα για να αποχωρίσουνε από τι μάνα τους? Μάλλον δεν θα ψάξω για άλλο, θα περιμένω τα διήκα σας γατάκια. Ευχάριστο:):D

τα μικρα θα μπορουν να αποχωριστουν τη μαμα τους σε 2-3 μηνες...
συντομα θα τα βγαλω φωτο κ θα σας στειλω να τα δειτε κ να διαλεξετε καποιο αν σας αρεσει κ αν θελετε να περιμενε λιγο καιρο ακομα για να το παρετε!:)

Χρήστο ποσο χρονών είσαι ? Τα μικρά γατάκια είναι χαριτωμένα αλά κι αυτά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα και γίνονται γάτοι μεγάλοι. Αν υιοθετήσεις μικρό γατάκι, θα το στειρώσεις όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία? Είσαι ενήμερος για τα εμβόλια και τις αποπαρασιτώσεις που πρέπει να κάνεις στη γάτα σου?
Αν δεν μένεις μόνος σου, οι υπόλοιποι συμφωνούν με το να πάρεις γατάκι ?

Καλησπέρα Βούλα. Το βλέπω πολύ λογικό την ανησυχία σου για αυτά τα θέματα k καλά κανεις. Νομίζω ότι ξέρω αρκετά πράγματα για τις yates.Έχω μεγαλώσει με yates μέσα στο σπίτι μου, όχι στην αυλή μου.Βεβαια περί εμβολιασμούς k στειρώσεις δεν γνωρίζω πολλά, αλλα είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου λήψη ούτε η βοήθεια σου ούτε η βοήθεια τον άλλο μέλλον του "MyCat". Είμαι 37 χρόνον, πιστεύω αρκετά υπεύθυνος για μια tetja απόφαση.Που ζητάω μικρό γατάκι είναι επιθυμία τις κόρης μου, που ζητάω φουντωτό αρσενικό είναι η επιθυμία μου γιατί ξέρω ότι τα αρσενικά γίνονται πιο μεγαλόσωμη από τα θηλυκά, και το άλλο λόγο είναι ότι τα τρία γκάτζα που έχουν περάσει από μένα ήτανε σε tetjo στιλ. Όσο αφορά το άλλο μέλλον τις οικογενειας μου, δεν νομίζω ότι υπάρχει στο κόσμο κοριτσάκι 7 χρόνον, όπως η κόρη μου, που δεν αγαπάει τα γατάκια

Μάλλον έγινα πολύ κουραστικός και περιμένω από σένα Βούλα να με βοηθήσεις να αποκτήσω το γατάκι που ψάχνω:):):)

Κάνω όλες αυτές τις ερωτήσεις γιατί έχω φρικάρει με την ανευθυνότητα των ανθρώπων.
Σίγουρα όλοι εδώ μέσα μπορούμε να σε βοηθήσουμε στις τυχόν απορίες σου. Όσο για την κόρη σου, ε λοιπόν μάθε ότι κι η δικιά μου κόρη μεγάλωσε με παρέα ένα γάτο. Ήταν ο αδερφός της, ο φουντωτός:).
Εύχομαι να βρείτε σύντομα αυτό που ζητάτε.

παντως αν ενδιαφερεσαι η δικια μου γεννησε 5 ασπρουλακια πριν μια βδομαδα....δες στα χαριζονται...ειναι πανεμορφα!!!

καλησπερα:)
τα γατακια εχουν μεγαλωσει λιγο κ μπορω να διακρινω το φυλο τους..
δυστυχως εχουμε μονο ενα αρσενικο μαυρακι φουντωτο..
θα σας στειλω κ φωτο να το δειτε κ να αποφασισετε:)

τι εγινε τελικα? σας ευχομαι να βρειτε το γατακι που θελετε

Και εμείς ψάχνουμε για κάποιον να χαρίσουμε τα γατάκια μας, αλλά μένουμε Αθήνα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back