zoupinio
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι αλλοδαπός και όχι καλός γνώστης της ελληνικής γλώσσας. Πρέπει να υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Συγχαρητήρια για όλο το έργο που γίνεται εδώ στο mycat, πριν μια βδομάδα το ανακάλυψα και έμεινα άφωνος.
Έχω μεγαλώσει με γάτες και γνωρίζω αρκετά για αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Ψάχνω φουντωτό αρσενικό γατάκι 2-4 μηνών.
Ευχαριστώ πολύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

κ γω συμφωνω οτι τα ελληνικα σας ειναι πολυ καλα!
εχω εναν φουντωτο ασπρομαυρο.
αν θελετε ριξτε μια ματια
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=57260
επισης γεννησε πριν 3 μερες μια απο τις ψιψινες μου κ εχει κανει φουντωτα μωρακια.
μονο που δεν μπορω ακομα να ξεχωρισω το φυλο τους.
σε καμια δυο βδομαδες θα μπορω να ξεχωρισω ποια ειναι αγορακια κ ποια κοριτσακια.
εαν δεν εχετε βρει ακομα καποιο γατακι κ ενδιαφερεστε θα σας στειλω φωτο να τα δειτε κ ισως σας αρεσει καποιο.
zoupinio
Νεοφερμένο μέλος
Ευχάριστο Olga γεα το ενδιαφέρον σας. Έχω di τις αγγελίες και είμαι σίγουρος ότι θα βρω το γατάκι μου,ακριβώς όπως το ψάχνω. Βεβαια θα δω και τις πρότασης που πιθανόν θα μου γίνουνε.Αυτή τι στιγμή χρησιμοποιώ το site που μου έστειλες γεα τα "ελενικα" μου,πολύ καλο ,αλλα δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω. Το πρόβλημα μου δεν είναι μονο με τα "ελενικα" αλλα και με το να χρησιμοποιώ το υπολογιστή. Ευχάριστο πολύ

zoupinio
Νεοφερμένο μέλος
Ευχάριστο Olga γεα το ενδιαφέρον σας. Έχω di τις αγγελίες και είμαι σίγουρος ότι θα βρω το γατάκι μου,ακριβώς όπως το ψάχνω. Βεβαια θα δω και τις πρότασης που πιθανόν θα μου γίνουνε.Αυτή τι στιγμή χρησιμοποιώ το site που μου έστειλες γεα τα "ελενικα" μου,πολύ καλο ,αλλα δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω. Το πρόβλημα μου δεν είναι μονο με τα "ελενικα" αλλα και με το να χρησιμοποιώ το υπολογιστή. Ευχάριστο πολύ![]()
μάλλον τα κατάφερα
moukelis
Επιφανές μέλος

Κοιταζετε συχνα τις αγγελιες και σιγουρα θα βρειτε το γατακι των ονειρων σας.Καλη τυχη!
zoupinio
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα.Ida το φουντωτό ασπρόμαυρο γατούλη σας,κουκλάκι είναι,και είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Βεβαια θα προτιμούσα ένα πιο μικρό σε ηλικία και με τα νεογέννητα γατάκια σου με βάζετε σε δίλημμα. Ψάχνω πολύ καιρό γεα γάτα,(πρόσφατα και μέσο internet)και δεν θα με πείραζε να περιμένω και λίγο ακόμα να πάρο ένα από τα νεογέννητα.Θα το προτιμούσα εάν δεν βρεθεί κάτι άλλο πιο σύντομα Ευχάριστοκαλησπερα κ απο μενα
κ γω συμφωνω οτι τα ελληνικα σας ειναι πολυ καλα!
εχω εναν φουντωτο ασπρομαυρο.
αν θελετε ριξτε μια ματια
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=57260
επισης γεννησε πριν 3 μερες μια απο τις ψιψινες μου κ εχει κανει φουντωτα μωρακια.
μονο που δεν μπορω ακομα να ξεχωρισω το φυλο τους.
σε καμια δυο βδομαδες θα μπορω να ξεχωρισω ποια ειναι αγορακια κ ποια κοριτσακια.
εαν δεν εχετε βρει ακομα καποιο γατακι κ ενδιαφερεστε θα σας στειλω φωτο να τα δειτε κ ισως σας αρεσει καποιο.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

σε καμια βδομαδα θα σας στειλω φωτο απο τα μικρα να τα δειτε!
εχετε προτιμηση σε καποιο χρωμα?
zoupinio
Νεοφερμένο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
συντομα θα τα βγαλω φωτο κ θα σας στειλω να τα δειτε κ να διαλεξετε καποιο αν σας αρεσει κ αν θελετε να περιμενε λιγο καιρο ακομα για να το παρετε!

Voula
Διάσημο μέλος
Αν δεν μένεις μόνος σου, οι υπόλοιποι συμφωνούν με το να πάρεις γατάκι ?
zoupinio
Νεοφερμένο μέλος
Μάλλον έγινα πολύ κουραστικός και περιμένω από σένα Βούλα να με βοηθήσεις να αποκτήσω το γατάκι που ψάχνω

Voula
Διάσημο μέλος
Σίγουρα όλοι εδώ μέσα μπορούμε να σε βοηθήσουμε στις τυχόν απορίες σου. Όσο για την κόρη σου, ε λοιπόν μάθε ότι κι η δικιά μου κόρη μεγάλωσε με παρέα ένα γάτο. Ήταν ο αδερφός της, ο φουντωτός
.Εύχομαι να βρείτε σύντομα αυτό που ζητάτε.
maria86
Νεοφερμένο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

τα γατακια εχουν μεγαλωσει λιγο κ μπορω να διακρινω το φυλο τους..
δυστυχως εχουμε μονο ενα αρσενικο μαυρακι φουντωτο..
θα σας στειλω κ φωτο να το δειτε κ να αποφασισετε

fenaki12
Δραστήριο μέλος
elenaki1
Νεοφερμένο μέλος
elenaki1
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool