socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Ο socratisv αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 68 μηνύματα.
24-03-11
14:53
Κάπου που η γάτα θα έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, είτε μέσα είτε έξω (πχ: αφήνεις την μπαλκονόπορτα ανοικτή ή τοποθετείς πορτάκι). Αν η γάτα έχει θέμα με το χώρο για κάποιο λόγο, θα στο πει με τον τρόπο της. Η γάτα δεν τα " κρατάει" όπως ο σκύλος ώστε να τη βγάλεις 2 ή 3 βόλτες τη μέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
24-03-11
15:05
Δεν ειναι το βασικο προβλημα αν θα κρυωνει το χειμωνα οταν θα κανει την αναγκη της ΑΛΛΑ κατα τη γνωμη μου ΜΗΝ της στερησης την προσβαση στην αμμο της και καταπιεζεις με αυτο τον τροπο το ζωακι σου. Εαν δε θελεις να κανεις τον κουβαλητη μεσα εξω, κατι που ισως μπερδεψει και τη γατα, ή θα παρεις δυο αμμολεκανες ή παρε μια κλειστη και εχε την μεσα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Εύα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 173 μηνύματα.
24-03-11
15:14
Νομίζω πως η κλειστή αμμολεκάνη που σου πρότεινε και η nikolll είναι η ιδανική λύση και αν τη συνδυάσεις και με μία καλή άμμο,όπως πχ η everclean και είσαι τακτικός στο καθάρισμά της,τότε πίστεψέ με,δε θα μυρίζει απολύτως τίποτα!Εγώ να καταλάβεις την έχω στο δωμάτιό μου και δεν υπάρχει ίχνος μυρωδιάς.
Και το κυριότερο,δε θα χρειάζεται να σκέφτεσαι τι θα κάνεις το βράδυ που θα κλείνεις τις πόρτες.
Και το κυριότερο,δε θα χρειάζεται να σκέφτεσαι τι θα κάνεις το βράδυ που θα κλείνεις τις πόρτες.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 183 μηνύματα.
24-03-11
16:29
Κατά την άποψή μου, η καλύτερη λύση μακράν είναι κλειστή αμμολεκάνη. Ελαχιστοποιεί έως και εξαφανίζει κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει κανείς (πχ σκόρπισμα άμμου). Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο σπίτι και όχι έξω, γιατί η γάτα πρέπει να έχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στην τουαλέτα της, όπως εσύ κι εγώ. Το αντίθετο φοβάμαι ότι θα στρεσάρει και θα καταπιέσει το ζώο. Πράγματι, η γάτα δεν κρατάει τις ανάγκες της για την προγραμματισμένη βόλτα όπως ο σκύλος, αλλά ούτε και τις κάνει σε καμία περίπτωση εκτός αμμολεκάνης, παρά μόνο αν έχει πρόβλημα υγείας ή δεν έχει πρόσβαση σε τουαλέτα. Θα έλεγα ότι στις συνήθειες της τουαλέτας, η γάτα βασικά μοιάζει πολύ με τον άνθρωπο.
μαριαννα7
Νεοφερμένο μέλος
Η μαριαννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα.
06-06-11
13:43
Αν θελεις γατακια εγω εχω 2. 1 μηνα ειναι τελεια.....μενω Αθηνα οποτε μπορουμε να συναντηθουμε αρκετα ευκολα..........
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ΛΙΖΑ
Νεοφερμένο μέλος
Ο ΛΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
16-08-11
15:46
Ο τιτλος τα λεει ολα.Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα
![]()
Είπατε από Πάτρα αλλά εάν υπάρχει λίγος χρόνος υπάρχουν τρία μωρά γατάκια στον Πειραιά που επειγει η υιοθεσία τους λόγω αναχώρησης στο εξωτερικό, 6947 849 715
Είναι καθαρά και φιλικά και έχουν μάθει την άμμο τους και ξηρή τροφή.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
.Ψαχνω γατακι 8ηλυκο κ δν εχω ιδιαιτερο θεμα με ρατσες κ χρωματα.Μονο να ειναι απο πατρα