kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
) να την προλάβω πριν την βουτήξει κάποιος άλλος!Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζει να πηγαίνει στην άμμο του για τουαλέτα και να μπορεί να φάει κροκέτες.
(Θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα.)

το e-mail μου: kat.manou@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://imageshack.us/photo/my-images/109/fluffykitty.jpg/
https://imageshack.us/photo/my-images/543/dsc01396en.jpg/
γίνεται με κάποιο τρόπο να φαίνονται οι φωτογραφίες και όχι το link?
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχουν αρκετά μικρούλια που μου φαίνονται φουντωτά και δύο μεγάλα (8 με 9 μηνών) που τα έχω λατρέεεεεψει!!!
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/shaggy-φουντωτή-κούκλα.232152/
Είναι μια θηλυκή γατούλα στα χρώματα που σου αρέσουν, είναι 7 μηνών και έχει ήδη στειρωθεί...

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γατόδεντρο έχω
, έχω φτιάξει ένα μόνη μου από αληθινό κορμό δέντρου. Όντως θα γλίτωνα τα λεφτά της στείρωσης, αλλά πραγματικά το θέλω μικρούλι. Άλλο να υιοθετήσεις ένα ζώο ενήλικο, άλλο να μεγαλώσεις ένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Η Shaggy είναι όντως θεά, σκέτος πειρασμός, αλλά δεν το έχω βάλει κάτω ακόμα! Πιστεύω ότι αν κάνω λίγο υπομονή θα βρεθεί στο δρόμο ή θα γεννηθεί κάποιο γατάκι σαν τη Shaggy και θα έχω τη χαρά να το μεγαλώσω από μικρούλι!
Γατόδεντρο έχω, έχω φτιάξει ένα μόνη μου από αληθινό κορμό δέντρου. Όντως θα γλίτωνα τα λεφτά της στείρωσης, αλλά πραγματικά το θέλω μικρούλι. Άλλο να υιοθετήσεις ένα ζώο ενήλικο, άλλο να μεγαλώσεις ένα!
δεν θέλω να ακουστώ σαν καμία τρελή που τα βάζει με όλους και όλα....

εύχομαι να βρεις πραγματικά το γατάκι που θες και που σίγουρα θα βρεις δηλαδή διότι από αδέσποτα που καθημερινά γεννιούνται άλλο τπτ.....
καταλαβαίνω την διαφορά του να μεγαλώνεις ένα μικρό σε σχέση με ένα μεγάλο....
αλλά το 7 μηνων δεν είναι μεγάλο μικρό είναι...και το συγκεκριμένο θεικό!!!
αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις.....
απλά από τη στιγμή που υπάρχουν τόσα αδέσποτα ας μην κοιτάμε τόσο το χρώμα, το τρίχωμα κτλ
αλλά για την ηλικία σε κατανοώ!!!
και πραγματικά εύχομαι να βρεις ένα γατάκι όπως το θες.....

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψάχνω για θηλυκή γατούλα, μικρή, περίπου 2 μηνών, φουντωτή, και ανοιχτόχρωμη. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ανοιχτό γκρι-ασημί, σκέτο, τιγρέ, ή με άσπρο, αλλά μου αρέσουν κι άλλα χρώματα. Αν κάποιος γνωρίζει πως χαρίζεται τέτοια γατούλα, παρακαλώ, ας με ειδοποιήσει, γιατί είναι δύσκολο να βρω σε αγγελία και ακόμα ποιο δύσκολο (απ' ότι ανακάλυψα) να την προλάβω πριν την βουτήξει κάποιος άλλος!
Επίσης, θα ήθελα να γνωρίζει να πηγαίνει στην άμμο του για τουαλέτα και να μπορεί να φάει κροκέτες.
(Θα ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα.)
το e-mail μου: kat.manou@hotmail.com
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά το να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις είναι δύσκολο, απλά υιοθέτησε καποιο ζωάκι που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.
Υπάρχουν άπειρα γατάκια που χαρίζονται, σε πολλές σελίδες κι εδώ και στο υπόλοιπο internet κι όλα σχεδόν είναι ζωάκια αδέσποτα ή "πεταμένα".
Μπορεί να μην έχουν σχέση με τα μοντέλα kittens των φωτογραφιών, αλλά κάνε μια υποχώρηση στο design.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα, αλλά το να βρείς ακριβώς αυτό που ψάχνεις είναι δύσκολο, απλά υιοθέτησε καποιο ζωάκι που θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.
Υπάρχουν άπειρα γατάκια που χαρίζονται, σε πολλές σελίδες κι εδώ και στο υπόλοιπο internet κι όλα σχεδόν είναι ζωάκια αδέσποτα ή "πεταμένα".
Μπορεί να μην έχουν σχέση με τα μοντέλα kittens των φωτογραφιών, αλλά κάνε μια υποχώρηση στο design.
συμφωνώ απόλυτα μωρε!!!
είναι σαν να υιοθετείς άνθρωπο!!!
τι θα έλεγες? θα ήθελα ένα μωράκι με γαλανά μάτια, ξανθά μαλλάκια ,που να μην κλαίει πολύ κτλ.......

και πάλι σου λέω καταλαβαίνω πως το λες αλλά γατάκια σαν αυτά που δείχνεις κοστίζουν...πάντως ψάξε και εδώ , δίνονται αρκετά...ίσως βρεις ένα στις προδιαγραφές σου.

Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος

eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Εγώ έδειξα σήμερα στην κολλητή μου την Shaggy και την ερωτεύτηκε!! Εγώ την έχω ερωτευτεί προ πολλού αλλά δεν αντέχω οικονομικά δεύτερο γατάκι. Πραγματικά Kate η Shaggy είναι έρωτας και είναι αυτό που θες. Ένα μικρό γατάκι δεν ξέρεις πως θα είναι όταν μεγαλώσει.. Εγώ θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς. Η κολλητή μου το σκέφτεται αλλά δεν την πιέζω γιατί ξέρετε όλοι πόσο δύσκολοι καιροί είναι. Εσένα σε βλέπω αποφασισμένη οπότε σκέψου το στο ξανά λέω
πάντως μεταξύ μας η shaggy παραείναι κουκλί .....

houlieta
Δραστήριο μέλος
Λοιπόν, kate μου ήρθε στην μνήμη και αυτη η κούκλα..
https://www.mypetz.gr/threads/Πέρσα-μια-φουντωτή-κυρία.232154/
Και ξέρεις τι σκεφτόμουν; Στην ηλικία που το ψάχνεις δύσκολα θα βρεις αυτην την εποχή... Συνήθως μέχρι τέλη Σεπτέμβρη έχουμε γεννητούρια (συνήθως είπα) οπότε όλα όσα θα συναντάς τώρα θα είναι 6 μηνών περίπου.. Τώρα έχει αρχίσει πάλι ο γατοπόλεμος οπότε "νέες παραλαβές" θα έχουμε τον Μάϊο...
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool