Ψάχνω γατούλα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

papagalini

Νεοφερμένο μέλος

Η papagalini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
'Εχασα πολύ προσφατα μια απίστευτα γλυκιά και χαδιάρα γάτα, βασικά εξαφανίστηκε και είναι άφαντη 3 εβδομάδες :(.

Θέλω λοιπόν να βρω μια άλλη ψιψινα (προτιμώ θηλυκό). Δε με πειράζει να μην είναι πολύ μικρό σε ηλικία αν και θα προτιμούσα μικρό ώστε να με μάθει και να γίνει χαδιαρικο! Απλά με το χρώμα είμαι λίγο περίεργη, θα ήθελα είτε γκρι, είτε τιγρέ ή τρικολόρε (θα ήθελα και μαύρη αλλά μαμά μου αγριεύεται, λεει...).

Ευχαριστώ πολύ,
Vic

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορεις να κοιταξεις στα χαριζονται...εχει τοσα γατακια που ψαχνουν για σπιτι!!!!!:):)
πρεπει οπωσδηποτε να ειναι θηλυκο;....υπαρχει ενας πανεμορφος πορτοκαλογατος...που ψαχνει πολυ καιρο για ενα σπιτακι και μια ζεστη αγκαλια...ο χρυσος καραμουζας μας με τα γαλανα ματακια..θελεις να ριξεις μια ματια;;:):)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aμα θελεις κοιταξε τις αγγελιες απο το Βησωνακο και τη Barbie ειναι τα 2 αδερφακια απο τα 6 που δωθηκαν και οι ιδιοκτητες τους λενε για ολα οτι δεν ειχαν καλυτερο γατι!!:)
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38128
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=38127

Αντωνία εσύ δεν είχες κ άλλα γατάκια; ειδικά την όμορφη μπουμπουκα από το γατάκια για όλα τα γούστα; βάλε κ καμια φωτογραφία ακόμα

Αντωνία εσύ δεν είχες κ άλλα γατάκια; ειδικά την όμορφη μπουμπουκα από το γατάκια για όλα τα γούστα; βάλε κ καμια φωτογραφία ακόμα

θα δωθει μαλλον και η μικρη μακρυτριχη και ο μικρος πορτοκαλης γατουλης..:(
100_2628.jpg
100_2627.jpg

τι καλααα:up::up::up: αντε αντε να πάρουν κ οι άλλοι σειρά:up:

τι καλααα:up::up::up: αντε αντε να πάρουν κ οι άλλοι σειρά:up:

Aυτα Ελενακι δινονται ξανα γιατι η κοπελα που τα υιοθετησε ειναι εγγυος δεν εχει περασει το τοξοπλασμα και της ειπε ο γιατρος να μην εχει επαφη με γατια.. Δεν ακουει τιποτα ουτε απο μενα ουτε απο την αδερφη μου που ειναι φιλη της..:mad:

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Αχ η μικρή μακρύτριχη είναι κούκλα, θα την ήθελα πολύ αν βρει τελικά σπίτι. Και η Βαρβιε μου αρέσει, ποσο μηνών είναι? Μοιάζει πολύ με την δικιά μου που έχασα..!

Ευχαριστώ για τα μηνύματα!

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις. Αχ η μικρή μακρύτριχη είναι κούκλα, θα την ήθελα πολύ αν βρει τελικά σπίτι. Και η Βαρβιε μου αρέσει, ποσο μηνών είναι? Μοιάζει πολύ με την δικιά μου που έχασα..!

Ευχαριστώ για τα μηνύματα!

Η μικρη μακρυτριχη ειναι διαθεσιμη οπως και η Μπαρμπι.. Ειναι περιπου 7 μηνων η μακρυτριχη και 8 η Μπαρμπι..
Η μακρυτριχη ειναι εμβολιασμενη, στειρωμενη.
Η Μπαρμπι μονο στειρωμενη θα χρειαστει ενα εμβολιο..
Παρε τηλ στο 6974648207 να τα πουμε καλυτερα.:)

Papagalini τα γατόνια της Αντωνίας είναι κουκλιά! Μακάρι να κλείσει το προξενιό:)

η κοπελα ψαχνει για γατουλα εκτος σπιτιου και να κοιμαται μεσα τις νυχτες.. Τα μικρα ειναι ηδη σε προστατευμενο περιβαλλον και δινονται μονο για εντος σπιτιου..:/:

OK κατάλαβα:(

Μακαρι να μπορούσα να είχα καποιο μεσα διαρκώς αλλά έχω πρόβλημα με την μητέρα μου που μόνο έτσι δέχεται και γενικά το προτιμώ απτο να είναι φυλακισμένο διαρκώς μέσα. Πολλές γάτες στη γειτονιά μου έτσι είναι, τη μέρα έξω να κάνουν βόλτα και το βράδυ μέσα για ύπνο!

Anyway,ευχαριστώ για μηνύματα!

Πάντως σκέψου το να την έχεις μόνο μέσα γιατί βλέπω είσαι Αθήνα...:(
Την άλλη γατούλα πως την έχασες???
Επίσης, αν θελήσεις να πας διακοπές ή λείψεις η μητέρα σου θα είναι σύμφωνη, θα την βάζει μέσα??

Εκεί στο Άλσος σίγουρα θα έβρισκες μια γατούλα που έχει συνηθίσει το έξω, και θα έχει και ανάγκη μιας ζεστής αγκαλιάς το βράδυ.....:redface:

Η άλλη γάτα δεν ήταν ακριβώς δική μου αλλα της γειτονισσας που έχει αλλες 4-5 γάτες. Ήταν το πιο τρυφερό γατί που έχω δει, 2 ετών και λάτρευε τα χάδια οπότε την ανέβαζα κάνα μήνα στο σπίτι μου για κάνα δεκάωρο και καθόταν στα πόδια μου και κοιμόταν ή έκανε ζυμαράκια! Ζούσα εξωτερικό και βασικά το τελευταίο διάστημα πηγαινοερχομουν και τώρα που γύρησα μόνιμα εξαφανίστηκε, πιστεύω την πήρε ένα αγοράκι που την χαιδευε μερικέσ φορέσ γιατι ήταν τόσο γλυκιά γατούλα αχχχ μου χει λείψει πολυ...

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα αλλά με έπιασε το παραπονο...Εύχομαι να είναι καλα και να είναι ευτυχισμένη αν την πήρε αλλος...
Μένω στον Παπάγο που για Αθήνα έχει λίγα αυτοκίνητα στους δρόμους, έχουν αυλές όλα τα σπίτια και είναι αρκετά safe αλλίως συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να είναι διαρκώς μέσα...εδώ πιστεύω ότι οι γάτες που ζουν μέσα έξω είναι πολύ χαρούμενες, 'ετσι δείχνουν!
Όσο για τη μαμα μου, συμφωνώ, είναι πρόβλημα...θα ψάξω να βρω καποιο που ειναι ήδη έξω αλλα και πάλι, δε μαρέσει να τα παίρνω απο γειτονιές γιατι μπορεί να παρω το γατι καποιου αλλου ή να τα χωρίσω απο τουσ φιλους τους :(

Σορρυ και πάλι για το τεράστιο μήνυμα!
χχχχ

Ίσως ζούσες χρόνια εξωτερικό, ίσως δεν έχεις δει ακόμα τα "καλά" της Αθήνας... και στον Παπάγο βάζουν φόλες, και στον Παπάγο υπάρχουν σκυλιά, και αμάξια.

Συμφωνώ 100% ότι οι γάτες είναι πιο χαρούμενες όταν βγαίνουν και έξω, το θέμα είναι που???
Και η Αθήνα ή όποια άλλη πόλη έχει κινδύνους, όπως και να το κάνουμε. Ή το διακινδυνεύουμε λοιπόν και παίζουμε την ζωή της κορώνα γράμματα, ή την έχουμε μέσα. Που και μέσα να είναι, συνηθίζει, καμία γάτα δεν θυσιάζει την άνεσή της, την ζέστη της, και το φαγητό της...
Μπορεί να βγεί στο περιφραγμένο μπαλκόνι, αν θέλει να πάρει αέρα, αλλά θα είναι ζωντανή.;)

Όπου να΄ναι, θα αρχίσουν οι γέννες... θα βρίσουμε πεταμένα μικρά στα σκουπίδια... το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι βόλτες και θα βρείς ΤΑ γατάκια....:(

ΥΓ.
Μια γάτα που είναι έξω, χωρίς λουράκι με στοιχεία ή τσίπ δεν ανήκει σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Μπορείς να την κάνεις ότι θέλεις, και κανείς δεν έχει δικαίωμα να σου πεί τίποτα. Υπάρχει νομοθεσία που καθορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ζώων, αν θέλεις θα στην βρώ.

Ναι, ήμουν 5 χρόνια εξωτερικό αλλά γνωρίζω τα αίσχη που κάποια τέρατα κάνουν σε αδέσποτα...και συμφωνώ ότι καλύτερα η γάτα μέσα και ζωντανή αλλά όποτε περνώ απο μπαλκόνια και μιλάω σε γάτες και μου νιαουρίζουν, μου δείχνουν πολλέσ φορές σαν να θέλαν να έρθουν έξω και τοτε τις λυπάμαι...
Ειλικρινά δε ξέρω τι είναι το καλύτερο, δεν είμαι και μεγάλος γνώστης απο γάτες οπότε πολύ πιθανόν να καταλαβαινω λάθος το τι νιώθουν...
Όσο για τη νομοθεσία φυσικά και σε πιστεύω αλλά και πάλι αν δω μια καλοθρεμμένη γάτα που φαίνεται να είναι στειρωμένη, δε θα την έπαιρνα κι ας μην έχει λουράκι...

Αν τους φτιαξεις καταλληλο χωρο παντως δεν στερουνται το εξω...οι δυο απο τις γατες μου και λογω φυλης και λογω κατασκευης θελουν το εξω,και τους εχουμε βαλει κορμους στο μπαλκονι,ψηλα φυτα,ραφακια για να σκαρφαλωνουν...στο επομενο μας σπιτι,γιατι προς το παρον μενω στο πατρικο μου,σκεφτομαι να τους βαλω ακομα και λιμνουλα-συντριβανακι.Αν εχει κανεις καλη θεληση μπορει να κανει το χωρο του γατοπαραδεισο.;)

Μπραβο σου ρε συ, πραγματικά χαρούμενες πρέπει να τις έχεις τις γατούλες σου! Τις είδα στις φοτο σου και τισ έχω ζηλέψει, τι ομορφιά είναι αυτη!! Maine Coon είναι οι φουντωτές? Και τι δε θα έδινα για ένα τέτοιο!!

Μακάρι να μην είχε η μαμα μου τα κολλήματα πουχει...την καημενη την έχω πρήξει τόσο με τα γατια που θέλει να μου νοικιασει σπίτι για να το γεμίσω ζώα :D

Μπραβο σου ρε συ, πραγματικά χαρούμενες πρέπει να τις έχεις τις γατούλες σου! Τις είδα στις φοτο σου και τισ έχω ζηλέψει, τι ομορφιά είναι αυτη!! Maine Coon είναι οι φουντωτές? Και τι δε θα έδινα για ένα τέτοιο!!

Μακάρι να μην είχε η μαμα μου τα κολλήματα πουχει...την καημενη την έχω πρήξει τόσο με τα γατια που θέλει να μου νοικιασει σπίτι για να το γεμίσω ζώα :D
Δεν κοστιζουν οσα χρειαζονται για να ειναι χαρουμενες,συνηθως με πολυ λιγα χρηματα και μπολικη ορεξη και φαντασια μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
Ευχαριστουμε πολυ,οχι,δεν ειναι κουνακια,ειναι Νορβηγικου Δασους.
Ξερω πως ειναι,κι εγω περιμενω πως και πως να μετακομισω σπιτι μου...:/:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back