Ψάχνω για λευκό γατάκι!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sas

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Καλησπερα!!!! Ψάχνω για λευκο γατάκιή γάτα μέχρι 1 ετους κατα προτιμηση θηλυκο, εντός αθήνας!!!! Αν γίνεται να είναι αρκετά κοινωνικό και να έχει ζήσει με άλλες γάτες, μιας και έχω ήδη ένα γάτο!!! φυσικά θα στειρωθεί όταν φτάσει την κατάλληλη ηλικία, και αυτός που θα μου το δώσει θα ενημερώνεται τακτικα με φωτογραφιες και βίντεο για την υγεία του και το πως ζεί!!! Ευχαριστώ!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ριξε μια ματια στα χαριζονται, κυκλοφορουν πολλες ομορφιες;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για δες εδώ!! Η Γατούλα είναι πάρα πολύ κοινωνική είναι 6,5 μηνών και έχει και πάρα πολύ καλές σχέσεις με τα αλλά γατιά γιατί ολόκληρη την ζωή δεν έχει αποχωριστεί ποτέ με τα 4 αδέρφια της. Θα σου δοθεί στειρωμένη εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη! θα μείνεις έκπληκτη με την φανταστική συμπεριφορά της!
Για δες και πες μου!
DSC00624.jpg

DSC01702.jpg

P1010015.jpg

:) :) :) Περιμένω τα νέα σου!

Για δες την ομορφια! Ειναι μικροτερη απο χρονο και μαθημενη να ζει με γατες. Βρισκεται Θεσσαλονικη βεβαια αλλα μπορει να βρεθει μεταφορα.

https://www.mypetz.gr/threads/Η-Μπλου-και-η-Λου.230801/

Αν δε σε πειράζει η ηλικία της, είναι 4-5 χρόνων, δες και τη Χιονάτη μου, είναι μαθημένη με άλλες 15 γατούλες, είναι πολύ χαριτωμένη και αστεία, αλλά είναι θεόκουφη, οπότε θέλει λίγη προσοχή στην αρχή με τις πόρτες και τα μπαλκόνια μέρι να συνηθίσει το περιβάλλον της. Αν σε ενδιαφέρει πάρε με στο 6973689833, γιατί δυσκολεύομαι να μπω συχνά στο ίντερνετ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα0459.jpg
    Εικόνα0459.jpg
    245,1 KB · Εμφανίσεις: 42
Αν πάλι δε σε πειράζει να μην είναι τελείως άσπρη, η Πόλυ μου είναι 7 μηνών στειρωμένη και αυτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα0808.jpg
    Εικόνα0808.jpg
    222,8 KB · Εμφανίσεις: 36
Για δες αυτόν τον πανέμορφο γάτο στο Facebook.

https://www.facebook.com/photo.php?f...472973184870.165739.1287388561&type=1&theater

Κι αν δεν έχεις Facebook, ιδού η φωτό κ η αγγελία:

είναι περίπου 5 μηνών, υγιέστατος και καλομαθημένος. Χαρίζεται, λόγω προβλημάτων υγείας της κυρίας που τον φιλοξενεί.
για πληροφορίες, κυρία Νικολέτα, τηλ: 210-5232179

Συνημμένα

• leykos.jpg
    leykos.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 39
Κ υπάρχει κι αυτή η κουκλίτσα, λίγο πιο μεγάλη από όσο την θέλεις.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=116502775141415&set=o.140706656970&type=1&theater

Άνναμπελ: Είναι πολύ γλυκιά κατάλευκη γατούλα κ' ήσυχη. Είναι στειρωμένη, περίπου ενάμισυ χρονών. Θα δωθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και Microchip 6938117816 Σωματείο Αδεσποτολόγιο (4354/2010)

Συνημμένα

• annabelle.jpg
    annabelle.jpg
    54,9 KB · Εμφανίσεις: 35
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back