Ψάχνω κάποιον να μου χαρίσει γατάκι Sphynx

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ΙΟΑΝΝΑ VS

Νεοφερμένο μέλος

Η ΙΟΑΝΝΑ VS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Αυτή η ράτσα είναι η αγαπημένη μου, έχω ψάξει στην πόλη μου (Γιάννενα) να βρω αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω διαβάσει γι'αυτές και τις έχω μέσα στην καρδιά μου, όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ακριβές και σπάνιες γάτες, δεν νομίζω να βρεθεί κάποιος να στη χαρίσει. Άσε που δεν έχω ακούσει να υπάρχουν στην Ελλάδα εκτροφεία, πρέπει να τη φέρεις απ'έξω. Ίσως, αν θες γατάκι, να πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο να είναι χουδωτό :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχουν εκτροφεια σφυνξ στην Ελλαδα..τωρα το να βρεις να χαριζεται κομματακι δυσκολο.. καλη τυχη στην αναζητηση σου!

Καλησπέρα! ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω οποιοδήποτε γατάκι κ ας μην είναι ράτσας, απλά έχω άτομο στο σπίτι με αλλεργία στις γάτες, δε λέω βέβαια ότι δν υπάρχει περίπτωση αντίδρασης του οργανισμού και σε αυτή τη ράτσα απλά μου φαίνεται λιγότερο ακίνδυνη! είδα και τις τιμές τους είναι ακριβές πολύ!

το θεωρεις "ακριβη" τιμη? διοτι τα εκτροφικα ειναι πιο ακριβα γενικοτερα λογω πολλων παραγοντων.. (γενεαλογικο δεντρο, πιστοποιητικα γνησιοτητας, εξετασεις σε γονεις ωστε να αποφευχθουν αλλα πιθανα προβληματα στα μωρα-οσο γινεται κτλ)

Καλησπέρα! ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πραγματικά δεν θα είχα πρόβλημα να υιοθετήσω οποιοδήποτε γατάκι κ ας μην είναι ράτσας, απλά έχω άτομο στο σπίτι με αλλεργία στις γάτες, δε λέω βέβαια ότι δν υπάρχει περίπτωση αντίδρασης του οργανισμού και σε αυτή τη ράτσα απλά μου φαίνεται λιγότερο ακίνδυνη! είδα και τις τιμές τους είναι ακριβές πολύ!

η αλλεργια δεν εχει να κανει με τη τριχα αρα λογικα αλλεργια θα εμφανισουν και σε αυτες τις γατες..νομιζω γατες οι οποιες εχουν χαρακτηριστει "υποαλλεργικες" με καθε επιφυλαξη παντα(ψαξτο) ειναι οι γατες Σιβηριας :)

Θεωρώ ακριβή την τιμή των 500Ε! τώρα για 150 πχ είναι εντάξει. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Θεωρώ ακριβή την τιμή των 500Ε! τώρα για 150 πχ είναι εντάξει. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Tα 500 ευρω ειναι καλα για γατακι εκτροφειου, εννοειται οτι απευθυνεσαι σε εκτροφειο γιατι θελεις συγκεκριμενη ρατσα, με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και χαρακτηρα λογω ρατσας, ετσι ειναι τα καθαροαιμα ζωα και οχι μονο οι γατες. Η αληθεια ειναι οτι το εκτροφειο υποτιθεται οτι σου προσφερει πολλα περισσοτερα απο καποιον αλλο οταν ζητας ρατσα παντα, εξετασεις, εμβολιασμους, αποπαρασιτωσεις, τσιπακια, τροφες κτλ. που ολα αυτα κοστιζουν.
Τωρα το αν θα βρεις καθαροαιμο γατακι απο ιδιωτη εννοειται οτι και αυτο παιζει και σε καλυτερη τιμη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back